Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
U godinama sam kada vazi pravilo

Daj sta das.

:blush:

Ja sam zena na sve spremna
daj sta das, daj sta das
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
STVARNO jesam....majke mi :D

Kunem se u nove Lacost tikepa :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by KissQueen
Koliko li je samo veza proisteklo iz ONS, i koliko se veza kao ONS zavrsilo....
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Ako NISTE za ONS kako uspevate da iskontrolišete svoje povremene seksualne (životinjske) strasti?? Kad desna (ređe leva ruka) dosadi kao zamena za partnera??

Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba?? Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
By ~ Le Saint X ~
ajde ti Pikaso
otvori neku temu u Kulturi i Umetnosti

a ne odmah za :fuckbed: i :bj: si se uhvatio

elem...ne kupujem ni sedmicne novine ni dnevne
te ne znam sta se 'sveljuje' na sta
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by B.U.
ajde ti Pikaso
otvori neku temu u Kulturi i Umetnosti

a ne odmah za :fuckbed: i :bj: si se uhvatio

elem...ne kupujem ni sedmicne novine ni dnevne
te ne znam sta se 'sveljuje' na sta
et toq!
:snob:
Molio bi one koji nemaju šta interesantno da napišu (odgovore) da ne pišu ništa, mislim da nikome nije zanimljivo čitanje bezveznih komentara tipa "ova tema je već bila" ili lekcija iz pravopisa (još pogrešnih)-ovakvi komentari SAMO BEZVEZE PUNE STRANICE, dosadno je čitati stranice na kojima ima 20 ovakvih odgovora a 1 zaista vredan čitanja!

HVALA SVIMA!

ps
Infinitiv od sveli je svesti a ne "sveljuje"
i da otvorio sam temu i u Kulturi
By sense
Trenutno mi se gay svet gadi :hamlet:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by sense Trenutno mi se gay svet gadi :hamlet:
Polako, procice i to. :klavir:
Kako kazhu ono, svaka svinja se navikne na svoj obor :smeh:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by pikasoubeogradu
Ako NISTE za ONS kako uspevate da iskontrolišete svoje povremene seksualne (životinjske) strasti?? Kad desna (ređe leva ruka) dosadi kao zamena za partnera??
Ne biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas :deda:
Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba??
Pa ne bi trebalo, mozda sam ja nekog iskoristio :tepih:
A sto bih trosio vreme sutradan da o tome razmisljam kad je taj trenutak prosao?
Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
...po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa...

Od kud ti ovo? ::klavir:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Varira.
Sad sam samo za ONS pusenje. :bj: :lol:

A za bolje u ovom trenutku i nisam. :zev:
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by Sing
Ne biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas :deda:
Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba??
Pa ne bi trebalo, mozda sam ja nekog iskoristio :tepih:
A sto bih trosio vreme sutradan da o tome razmisljam kad je taj trenutak prosao?
Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
...po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa...

Od kud ti ovo? : :klavir:
"Ne biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas"

o čemu ti pričaš?? kakav dupli negativ??
i kakav je to stav možda sam ja nekoga iskoristio i to je ok-wow al si ti neki baja?!
Korisnikov avatar
By Azdaja
Trenutno ni za jedno ni za drugo :dm:
Korisnikov avatar
By Val
Ih, shto volEm ONS. Pa shta bude!
Korisnikov avatar
By Sing
"Ne biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas"

o čemu ti pričaš?? kakav dupli negativ??
Nema veze, izvadjeno iz konteksta, mrzi me da se vracam unazad, sorry.

i kakav je to stav možda sam ja nekoga iskoristio i to je ok-wow al si ti neki baja?!
Poenta mog posta da mozda sam i ja nekog (svesno ili nesvesno) iskoristio u tom ONS znaci da ne be trebalo samo da vidim taj ONS kao nesto lose sto se meni desilo (da je mene neko iskoristio za jednokratnu upotrebu), i da mrzim ideju ONS. That's all.
Korisnikov avatar
By Stripi

Da li vi STVARNO znate sta zelite od partnera?!
Dakle VEZA:dancing: VS one night stand:bj:
Zašto stvari moraju biti crno-bijele? Zašto ne možemo bit i za jedno i za drugo?
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Stripi
Zašto stvari moraju biti crno-bijele? Zašto ne možemo bit i za jedno i za drugo?
My thoughts exactly! :putnik:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne znam ni sama sta hocu... Ne mogu tek tako da budem s nekim na jedno vece a ne mogu ni duze,smara me...niko mi se ne svidja...ja odem u 2 kluba bre i ni jedna mi ne bude nesto posebno... :lol: Moram da menjam sociva :smeh:
Ja lepo ima da cekam neku koja ce me skroz zaludeti,polovicno mi ne znaci nista...aj...glasam za vezu :lol:
:love:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Preferiram ideju veze, nemam nista protiv ONS-a. Po meni je najvaznije da su obe osobe koje ulaze u bilo koju vrstu odnosa svesne koji je to tip odnosa da kasnije ne bi bilo problema.
:sesir:
NOX
By mikka
Pozdrav svima!
Novi sam clan od danas (11.12.) i za svoju prvu temu odabrao sam baš ovaj naslov, odnosno pitanje koje mi nikad nije bilo jasno vezano za gay ljude, jer čini me se kad ovo pitanje dođe na red niko ne zeli (ili ne zna) da da pravi odgovor..?!
Da li vi STVARNO znate sta zelite od partnera?!
Dakle VEZA:dancing: VS one night stand:bj:
Pikaso, pozdrav i tebi, dobrodosao, nadam se da ce ti biti lepo ovde :zen:
Ali posto si novajlija
necu konacno i ja nekom da skresem u brk
bila je vec ovakva tema :eviltrep: :lol: :oskar:
salim se :mazi: ;)
ja sam pre za vezu, onda mozes imati every night/day stand sa osobom koju volis, sta ces vise :D :andjelak:
By pipinveliki
ja sam za brak :vezan:

al sam se posvadj'o so muz :ccn:

pa sad kud koji :skijanje:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Daliborka

Daj sta das.

Isto :indijanac:

daš? :lol:
By Kragi
Originally posted by goran
Originally posted by Daliborka

Daj sta das.

Isto :indijanac:

daš? :lol:

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxa
DAJ MU!!! :smilegrin:

elem da odgovorim na pitanje:
Interesuje me odnos baziran an iskrenosti ma kakav on bio ! :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam nestvarna za sve... i za vezu i za ONS....
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam, ali zaista, najsrecnija skoUz uvezana :love:
Korisnikov avatar
By m..

Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba?? Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
Zasto bih se osecala kao upotrebljena osoba? Pa boze dragi, sama sam htela tu akciju, drugo zasto mora svako da me upozna i ima uvid u ko zna kakve dubine mog karaktera? Zasto bih imala osecaj nize vrednosti? Mislis zato sto tamo neka Jelena, Milica nije pala na kolena pred svom kolosalnoscu i divotom mog karaktera i velicinom moje persone (prikazane u 5-6 sati jebacine)? Lol. Ja sam ono sto jesam, pa ma sta tamo neki Pera ili Mika o tome mislio, mogu da me mrze ako hoce, to malo toga govori o meni. Drugim recima, ne mora svako da me gotivi da bih se osecala kao vredna osoba, niti treba svako s kim se jebem da me voli, niti, zapravo, upozna. Ne mora ni ime da mi zna, sto se mene tice.

Pa sex moze po moralnim vrednostima (cijim, kakvim??!?) da bude vrhunac nekog odnosa, meni su neke druge stvari vrhunac odnosa, al ajde.

Vidis, nekad jako volim da uzmem i spremam rucak satima, iskoristim maksimum svojih kulinarskih mogucnosti, i onda da ga gustiram, ali nekad jednostavno nema struje pa pojedem kiflu s nogu.

Ja ne razumem zasto ljudi imaju potrebu da ih svako s kim imaju sex ne znam kako vole, skontaju i upoznaju svu kompleksnost njihovih karaktera i sve to. Meni to nije potrebno, ne kad nisam u vezi, zapravo u slucaju ONS-a preferiram da me se tretira kao objekat, da ne bu posle doslo do komplikacija raznih vrsta.

Veza je savim druga stvar, prosto pozelim da sa nekim podelim ceo svoj zivot, pa je i sex logican deo toga svega, ali daleko od toga da smatram da je sex vrhunac veze, meni je recimo cinjenica da mogu da podelim svoje najvece strahove, sva moguca i nemoguca raspolozenja, sumanute ideje i snove vrhunac veze. Kad sam s nekim toliko bliska da zna o meni stvari koje ni rodjena majka ne zna i da sam ja ok s tim. A to ne mozes sa svakim, i ne mozes sa svakim s kim imas sex.

I da, postoji velika velika razlika izmedju onog sexa koji imas s nekim s kim si u vezi i sa kojim se volis i ONS-a, al kao sto rekoh - moze i svedski sto pun kojekakvih djakonija, ali moze i kifla ako crkavam od gladi.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by m..
...zapravo u slucaju ONS-a preferiram da me se tretira kao objekat, da ne bu posle doslo do komplikacija raznih vrsta.
:marinac: Tell'em girlfriend!
Originally posted by m..
Veza je savim druga stvar, prosto pozelim da sa nekim podelim ceo svoj zivot, pa je i sex logican deo toga svega, ali daleko od toga da smatram da je sex vrhunac veze, meni je recimo cinjenica da mogu da podelim svoje najvece strahove, sva moguca i nemoguca raspolozenja, sumanute ideje i snove vrhunac veze.
:happy:
Originally posted by m..
I da, postoji velika velika razlika izmedju onog sexa koji imas s nekim s kim si u vezi i sa kojim se volis i ONS-a, al kao sto rekoh - moze i svedski sto pun kojekakvih djakonija, ali moze i kifla ako crkavam od gladi.
:geisha: :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!