Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
I hope that mods will not treat my topics as spam, 'cause that is not my intention.
As you figure - here we talk only enlglish - about anything you like.

So, welcome:trampolina: :trampolina: :trampolina:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by bananica
Tôi hy vọng rằng mods sẽ không chữa trị cho các chủ đề của tôi là thư rác, 'gây ra rằng không phải là ý của tôi.
Hình như bạn - đây chúng tôi chỉ nói chuyện enlglish - về bất cứ điều gì bạn muốn.

Như vậy, chào đón :trampolina: :trampolina: :trampolina:
Ha ?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bakalar
Tôi hy vọng rằng mods sẽ không chữa trị cho các chủ đề của tôi là thư rác, 'gây ra rằng không phải là ý của tôi.
Hình như bạn - đây chúng tôi chỉ nói chuyện enlglish - về bất cứ điều gì bạn muốn.

Như vậy, chào đón :trampolina: :trampolina: :trampolina:
Ha ?
nemam pojma da li je do tvog ili mog (kompa) ali ja u svom postu vidim engleski. Ove hijeroglife :neznam: o cemu se radi...:)
Korisnikov avatar
By bakalar
No tengo la idea de que es a mi o su (componentes), pero veo en su puesto de Inglés. Estos jeroglíficos :neznam: sobre lo que es ... :)
ha?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Chemu ova tema? Ne ide ti jezik, a i u svom 1. postu si vec napravio odstupanje od onoga shto je delovalo kao smisao teme...
I stvarno ne shvatam potrebu za korishcenjem engleskog, sem nekih uzrechica i slichnih stvari, na ovom forumu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
finally:)
you are the one of people i had on my mind when starting this topic;)
welcome darling, and express urself:kiss:
Korisnikov avatar
By taurus
The point of topic seems like "Let's see who knows English" who cares dude!?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nope. The point is that we have some people who dont speak (or speak very little) serbian here.
Also, i was planning to invite some people with the same problem..
Korisnikov avatar
By taurus
Only one topic in English is not enought if u wanna keep them here...so,in my opinion they should learn Serbian if they wanna have fun here..that's only one way if you live in other country and if you wanna feel confortable , you have to learn this language...to be foring is not easy, I know that. but that is only way to be happy as a foring...learn and understand language of country where do you live....So,better idea is to open topic "Learn Serbian.reading, writting and grammer in easy gay way hahahaaaa
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:)
anyway - i myself love enlgish (as well as russian) and would like to chat a little here...
Korisnikov avatar
By taurus
so let's chat in English...I like "chat English language" like How r u? it looks spooky but sometimes can be fun...Do you know some of them? ur=means your, I'm not sure...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mr.Ja
Chemu ova tema? Ne ide ti jezik, a i u svom 1. postu si vec napravio odstupanje od onoga shto je delovalo kao smisao teme...
I stvarno ne shvatam potrebu za korishcenjem engleskog, sem nekih uzrechica i slichnih stvari, na ovom forumu.
i ruskog. Valjda da se dokaže bbb, i guess. U svakom slučaju, totalno bezveze. Kad čovjek odraste shvati da se nikome ne treba dokazivati osim samom sebi.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by taurus
The point of topic seems like "Let's see who knows English"
who speaks english :nerd:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Stripi
Originally posted by Mr.Ja
i ruskog. Valjda da se dokaže bbb, i guess. U svakom slučaju, totalno bezveze. Kad čovjek odraste shvati da se nikome ne treba dokazivati osim samom sebi.
neces mi vjerovati - ali ZAISTA nisam imao za cilj bilo kome da se dokazujem.
Priznajem, mozda mi je negdje u dnu mozga zaigrao "show off" nerv:D ali ne moram ja nikom da dokazujem svoje znanje stranih jezika. Pobogu, radim kao vodic - to valjda znaci da dobro govorim te jezike, ne?:lood:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by spliff
whatever...we don't speak English here we writte it, do we?
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by spliff
whatever...we don't speak English here we writte it, do we?
Even Americans like to play with English language, I try to do same things....:kokice:
Korisnikov avatar
By bothways
I simply adore talking in English. And I have this friend and when we go out for a walk, we only speak in English. People do tend to look at us as if we're crazy, but we don't care :D
Korisnikov avatar
By Stripi

Priznajem, mozda mi je negdje u dnu mozga zaigrao "show off" nerv:D ali ne moram ja nikom da dokazujem svoje znanje stranih jezika. Pobogu, radim kao vodic - to valjda znaci da dobro govorim te jezike, ne? :lood:
I sasma slučajno su thread na ruskom i engleskom nastali tik iza prepirke sa bbbom gdje si ti rekao kako si ti, pored mnogih postignuća u životu, svladao engleski i ruski? Jebeš mi sve, ovo bi i moja baba od 86 godina prozrela, iako ne zna ni engleski ni ruski, ne zna šta je to internet, ne zna da sam ja peder i da visim na srpskom pederskom forumu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
stripi :hail:

inace tema kao tema je ok, video sam da postoji na mnogim forumima na "malim" jezicima kao mali znak gostoprimstva onima koji dodju a ne znaju jezik, pa eto da se jave i mozda tu nekog upoznaju.

jedino sto na drugim forumima to obicno nastane kad se pojavi neko ko ne zna jezik pa mu ucine plezir takvim jednim kutkom
Korisnikov avatar
By pthalo
finally:)
you are the one of people i had on my mind when starting this topic;)
welcome darling, and express urself:kiss:
i don't really need the English practice though ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja

Priznajem, mozda mi je negdje u dnu mozga zaigrao "show off" nerv:D ali ne moram ja nikom da dokazujem svoje znanje stranih jezika. Pobogu, radim kao vodic - to valjda znaci da dobro govorim te jezike, ne? :lood:
I sasma slučajno su thread na ruskom i engleskom nastali tik iza prepirke sa bbbom gdje si ti rekao kako si ti, pored mnogih postignuća u životu, svladao engleski i ruski? Jebeš mi sve, ovo bi i moja baba od 86 godina prozrela, iako ne zna ni engleski ni ruski, ne zna šta je to internet, ne zna da sam ja peder i da visim na srpskom pederskom forumu.
Stripi, udaj se za mene. :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sve shto imam da kazem je:
Don't mix grandmas with frogs. :draskovic: :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

ali maco, ja se nisam hvalio svojim znanjem ruskog i engleskog, vec svojim kvalitetom kao jedan od najboljih turistickih vodica u CG.
Za takvo priznanje, jezik jeste neophodan, ali je sam po sebi nedovoljan.
boli mene pickica koju nemam (iako je moj pms vise nego stvaran! :D ) da li ces ti ili bilo ko da povjeruje u to. Uostalom, engleski danas govori maltene svaki tinejdzer - tako da to i nije neka stvar na kojoj bih gradio svoju reputaciju. Imam ja vecih stvari kojima bih se pohvalio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!