Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Zonche
Pa to i radim ali sta cu kad me stalno zivka i javlja mi se itd.
Ja kad raskinem praktikujem to da se sa bivshim ne chujem i ne vidim..

Ako tog nekog nisam voleo (shto je chesto), onda mi je svejedno..

S obzirom da sam voleo samo jednog mushkarca (ne rachunajucji mog sadashnjeg), teshko mi je palo to shto sam znao da se necjemo chuti, ali mnogo bi me vishe bolelo to da se chujemo svaki dan.. ne mogu ja tako. uostalom, chuli smo se posle godinu ipo dana, ali.. nije to to i ne mozhe vishe da bude.
By Sixto
Ja sam nepreboljiv! :snob:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Vreme leci sve....Distanca,strpljenje i vreme...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Sixto
Lepa moja Zoncice i ostali forumasi, Da ostanemo prijatelji je klasicno pranje savesti koje nema veze ni sa dobrim namerama, ni sa prijateljstvom vec samo sa egoisticnoscu, al pre bi rekao sebiclukom jer sa tom recenicom bivsi pravi otklon od necega za sta i sam zna da vredja drugu stranu, a to je raskid!
Neka hvala, prijatelja mi je preko glave, meni treba decko! Neces? Putuj igumane, ne brini za manastir, al ovde vise ne svracaj!

Slazem se sa Sixtom, ali bih ja to sigurno rekla drugacijim recima :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:prst:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Zonche
:prst:
:lol:
Korisnikov avatar
By leobg
Ja ne mogu da ostanem prijatelj sa osobom koju sam voleo,a jos uvek je volim. Samo ako nekog nisam voleo, a bio u vezi sa tom osobom mogu da nastavim da se druzim. Jednostavno, ne mogu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a gde je siksto, kada smo kod njega??? nisam ga vidjao ovde vec dugo... da nije banovan ili nesto slicno? ako su ga shutnuli, ovde ce biti jako dosadno... :(
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ja sam uvek za da ostanemo prijatelji. Naravno ne moze to sa svakim.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by LordOfSex
Ja sam uvek za da ostanemo prijatelji. Naravno ne moze to sa svakim.
Ovaj vikend je upravo to potvrdio.
U subotu, posle devet meseci, video sam bivseg decka u Toxicu. Pozdravili se, pricali, sve najnormalnije, bio je sa deckom. Bas mi je bilo drago sto se videli. Pre toga smo u par navrata razmenili po koju poruku, tipa jesi li ok i sl. I uvek ce biti tako. U ime svih onih lepih dana koje smo proveli zajedno uvek ce mi biti drago da se cujem sa njim, vidim, razgovaram, popijem pice, pomognem u vezi necega ako je potrebno.
Dok me je u petak neko video, ali video je samo stranca i pogled leden. Sam je tako izabrao.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by LordOfSex
[.
U subotu, posle devet meseci, video sam bisveg decka u Toxicu. Pozdravili se, pricali, sve najnormalnije, bio je sa deckom. Bas mi je bilo drago sto se videli. Pre toga smo u par navrata razmenili po koju poruku, tipa jesi li ok i sl. I uvek ce biti tako. U ime svih onih lepih dana koje smo proveli zajedno uvek ce mi biti drago da se cujem sa njim, vidim, razgovaram, popijem pice, pomognem u vezi necega ako je potrebno.

:up:

Zashto da ne? :)
Korisnikov avatar
By Dzi
e, to je vec malko komplicirano 4 me:D
ja zaista ne vidim wtf bih mogla imati prijateljski odnos sa bivsim(om) , mozemo ostati na zdravo- zdravo kako si, sh'a ima? i that's all..ali interesantna stvar u poslednjih god dana..jednostavno kontam da sam sa svim ex ostala na "ono" totalno okay odnos :zvizdi: ..example moja ex jos malo pa the best friends smo:wtf: ali je zaista tako :neznam:
jednostavno vreme chini svoje :) a, ipak zavisi od osobe :)

:pivce: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kod mene je to uvek zavisilo od toga na koji nacin smo funkcionisali i kako se cela prica zavrsila kao i od toga kakva je osoba u pitanju. Ne zelim sa svakim da ostajem u kontaktu (sto neko rece, imam vec dovoljno prijatelja :) ).
Sto se mojih bivsih tice samo sa jednim ne zelim da budem u kontaktu. Mislim da je on u sustini ok, ali koliko se mi ne slazemo i koliko smo se svadjali oko razlicitih gluposti... Jednostavno se previse razlikujemo i ne vidim nas da funkcionisemo u druzenju ista bolje nego u vezi i onda zasto se muciti?
:sesir:
NOX
By Garbo
Prijateljstvo posle ljubavi?!

Ne znam zasto mi to izgleda neverojatno i neizvodljivo?
By alexandermagic
Nakon okončanja veze s određenom osobom ne želim biti ni drug, a kamo li prijatelj. Ipak smo dijelili postelju. Završetak je završetak u svakom smislu i ta persona, od tog trena, za mene više ne postoji. Doslovno. :cyborg:
Korisnikov avatar
By Khons
u slucaju Superstar-a, nikako ne bih mogla da budem prijatelj. mozda cak ni poznanik. dok se osecanja ne preobraze u nesto drugo ili ne nestanu. dakle, potrebno mi je to neko vreme, neka vrsta odvikavanja
By жњ
Originally posted by Superstar!

Sta onda?
Sta raditi a ne patiti a u isto vreme ne izgubiti tu osobu?

U vecini slucajeva to izgleda `vako...

Ako je zaljubljenost bila velika, prvih par meseci svakako ne treba biti u blizini. Craving za prijateljstvom od strane povredjene osobe nakon raskida spada uglavnom u stvar od interesa poljuljanog ega. Svakog njegovog prijatelja ces procenjivati kao potencijalnog buduceg i hteo ne hteo crkavati od muke u slucaju da naidje na nekog ko bi mu odgovarao. Patnja (i svadja) u najavi...

Ljudi imaju obicaj da pri raskidanju ili odbijanju, ponude ruku prijateljstva iiiiiiiiii sve je to lepo, oni su dobre osobe, kurtoazija and all that crap, ali to uglavnom nije dobro za drugu stranu.

Nakon raskida je najbolje da se rastavite, bar na neki period. Kako god to sad intenzivno izgledalo, obicno kasnije jenjava i zelja za samim prijateljstvom. Drugacija je vrsta interesa u odnosu. Sadrzaj ostaje isti, kontekst se menja... Drasticna razlika. Tako to ide.... jbg
By ...Sitnicava...
Kada prodju emocije sigurna sam da ljudi koji su se voleli mogu ostati prijatelji. Naravno, ukoliko im je ljubav gradjena na iskrenosti i korektnom odnosu...

Ne vidim zašto je većina stava da prijateljstvo i ljubav jedno drugu isključuju...

:mini:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Nakon prekida j uvek tako, bar neko vreme. Pauza je najbolje resenje. Tek kada osecanja opadnu, moguce je prijateljstvo... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!