Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by abcdTrebalo je možda to da ti malo proburgija nekom sondom sa tupim vrhom.
Rano danas u 7 ujutru bio na regrutaciji
izvadio pirsing iz pupka u 6.30h
dosao kuci u 13:15h i sve otislo u tri lepe ... mamime, i kevine ... i babine ...
tunel, zarastao, ja otrcao u salon to konstatovao i radnik
Originally posted by Kiborgsta god da je nije zeleo to da uradi, vec da ponovo uzme 2,500 din ...Originally posted by abcdTrebalo je možda to da ti malo proburgija nekom sondom sa tupim vrhom.
Rano danas u 7 ujutru bio na regrutaciji
izvadio pirsing iz pupka u 6.30h
dosao kuci u 13:15h i sve otislo u tri lepe ... mamime, i kevine ... i babine ...
tunel, zarastao, ja otrcao u salon to konstatovao i radnik
Nije moglo za 6 sati da zaraste fizički, to je samo fibrin iz eksudata u'vatio tkivo![]()
Originally posted by abcdZnam zato i koristim taj izraz jer mi je urnebesan.Originally posted by Lakiboy_nsbling-bling
hocu da stavim neki kvalitetan bling-bling na uvo![]()
![]()
to je onako tipican izraz za napaljene crnce u pimp my ride, kao vidi sto mi felna ... bling bling
ahahahahahahah
)))))
Originally posted by BellyButtonja imam jako dugo pirsing na jeziku. nikom nije smetalo do sad (da kucnem u drvo)
Mrzi me da ishchitavam temu, ali htedoh da pitam...
Vama ne smeta da se ljubite sa nekim ko ima piercing na jeziku?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!