Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne znam da li da budem srecan ili tuzan...

Da pocnem iz pocetka:

juce me je decko doveo do rodnog grada, svratili smo kod mene na rucak, a onda posli do Prijepolja da bi on presao granicu(administrativni problemi jednog Rusa u CG)
predstavio sam ga kao prijatelja, i moja mama je odlijepila za njim. Sjajan, zgodan, pametan... bla bla...
Jutros se uz jutarnju kafu u gradu krvnicki posvadjamo i raskinemo. On otputuje a ja ostanem sa mamom...

Onda veceras ona krene da ga hvali, kako je divan i sve to - i bar pet puta kaze kako bi ga valjalo upoznati sa nekom od rodjaka - mozda se zaljube i usrece jedno drugo.
Meni je prvenstveno isla na kitu ta prica o njegovoj "divnoci", a onda i to provodadzisanje - pa sam joj skoro zlurado rekao

"Kao prvo, nije tako divan. Kao drugo, nema sta da ga upoznajes sa bilo kime - on je MOJ decko. Bar je bio do jutros!"
I jos se zaplacem...

long story short - prvo je zablistala rekavsi da joj je drago sto imam dobar ukus(!), a onda je sve to usrala teorijom da je biti "takav" bolje nego nositi haljine (prvi put da je to pomenula otkad smo "izgladili" odnose), i da je put od haljina do toga ocigledno uzlazna putanja - te da sam mlad i da jos ima nade da postanem normalan:doh:

Nisam htio da ulazim dublje u to sa njom - posto je odmah posegnula za svojim diazepamima - a i kontam da ima jos vremena da se poradi na tome, i na nasem odnosu.

Ipak, cijelo vece je veoma zategnuta situacija, ja sjedim i krijem se iz laptopa, a ona se muva po kuci i cuti. Jos uvijek nesto kao cisti, ja je pitam svako 15min da li joj treba pomoc... a ona ocigledno ceka da odem da spavam pa tek onda da sjedne jer se valjda boji price sa mnom...

U svemu tome, ovaj kreten od mog "dragog" se negdje u Budvi napio vodke i pise mi gomilu poruka o svojoj boli koju sam mu nanio. Kopile jedno sebicno, samo o sebi misli - zbog toga sam ga i sutnuo....

oh, kako za jedan dan od savrsenog zivota postane gomila sranja...

no, at least - u klubu sam autovanih.

ura ura ura:roll: :doh: :roll:
Korisnikov avatar
By Dzi
micooo :friends: :hug:
ostani svoj! i ne predaj se! :) ...to je sve shto u ovim trenucima mogu ti reci :kiss:
Korisnikov avatar
By Berserker
Kako je tvoja keva reagovala - super si proshao. :up:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Uh, a ja mislio da je meni dan bio usran.. Polako s kevom, trebace joj vremena da metabolishe to. Mozda nije trebalo tako da se autujes, ali jbg, sta je tu je. Mislim da ovo nije ni trebalo da pisem, verujem i da sam kapiras.
Be cool.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
moj odnos sa mamom je jedino sto me koci u odrastanju, postajanju kompletne licnosti.
Valjda su mi popustile sve prepreke u momentu, jednostavno mi je dosmrdilo da pred njom budem neko drugi, da hranim njenu iluziju. Na kraju krajeva - ono sto zaista jesam se meni svidja, i smatram da sam mlad covjek koji vrijedi puno. I hocu da i ona to vidi - a to nikada nece dok ne prestane da zivi u zabludi. Stavise, vrijedja me to na neki nacin, ne stidim se bre ja sebe da bih se krio pred bilo kim, pa ni pred njom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
svaka tebi cast kad si izabrao takav trenutak za tako nesto.

sve najbolje, nadam se da ce da izadje na dobro!
By Paranoid Androgynoid
:radosnice:

bilo bi divno kada bi ovaj dan mogao da pamtis samo po tom dobrom, a to je da si skinuo jednu stencugu od tereta sa sebe!!! ..ili mozda dve, posto si ocigledno postao svestan da taj naizgled divan decacic nije tako divan kao sto se od spolja cini.

bravo bravo bravo :hug:
to kako je reagovala je valjda najmanja doza onoga sto svakome od nas sleduje u takvoj situaciji, cast retkim izuzecima koji dobiju i manje, tako da imas razloga da se osecas srecnijim i ispunjenijim za jedno veliko iskustvo, ma koliko neispunjen trenutno verovatno jesi. :mazi:
..sada sve moze poceti da dolazi na svoje i sve i svasta nesto najlepse ti zelim. :sweet:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hvala vam na podrsci ljudi...

uni - da sam birao trenutak, nikada ne bih nasao pravi. Ovo je jednostavno bio momenat kad mi je prestalo biti bitno na sekund sta ce mi reci i sta ce misliti (priznajem, i kako ce se osjecati) i jednostavno je iskocilo... pokusavam da na ovo gledam sa sto manje osjecaja krivice - pobogu, odrastao sam sa istim, prati me jos od prvog dana kad sam napustio ovu kucu! - i da bar malo sebi olaksam svarivanje cijele ove situacije...:neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mama ti je superiska. Hajde, ne placi duso! :mazi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
oh...

nista, odoh da spavam.
Sto je bilo, bilo je. Sad bar znam da zna - jednu muku sam makao sa vrata...:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da me mama tretira kao bolesnika. Ali fizickog, ne mentalnog.
Kuva mi kachamak, a ona se te muke prihvata samo kad je neko bolestan, da mu ugodi:doh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mozda je samo htela da te oraspolozi posto je videla da ti je tesko... :mazi:

U svakom slucaju ti cestitam...
Korisnikov avatar
By Sing
[
Originally posted by bananica
smatram da sam mlad covjek koji vrijedi puno. I hocu da i ona to vidi
Prvi deo mi se jako svidja: to sto vidis sebe onakav kakav si, prihvacas i dajes sebi vrednost.
Nisam siguran da je moduce 'naterati' druge da prihvate bilo sta. Ljudima je tesko promieniti misljenje o tome koja farba za kosu je 'najbolja'!

Sta bih ja savetovao je da nastavi ti da budes TI, onako kao ti to zelis da budes, a ostale ostavi da vide onu stvarnost koja njima odgovara. To kako i sta oni vide nema veze sa time ko si ti (mlad covjek koji vrijedi puno), kao sto i da te 'prihvate', kao sto ti kazes, ne garantuje cak ni tada da ce oni tebe videti kao sto ti jesi (mlad covjek koji vrijedi puno). Ima li ovo smisla? :geisha:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
@ bananac

Da li ovo znaci da je sada slozila sve kockice i da sam i ja, kao izuzetno fino dete, izautovan pred bivsom mi tazbinom, a?:nunchake:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
NE. Ti i dalje imas ogromne probleme sa curom koju ludo volis, ona te vuce za nos i ima problem sa alkoholom:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Lepo.
Moja mama i ja smo pre 10 minuta zavrsile sesiju preslisavanja. I kada sam joj rekla da ce kod mene spavati "jedna devojka", a ne "drugarica"- kao sto je do sada bilo, i da mi je za tu devojku potreba bas ta i ta posteljina, cula sam je kako se meskolji na stolici i izgovara "Dobro, ti ionako sve to krijes." :puzzle:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by the1whowished
"Dobro, ti ionako sve to krijes." :puzzle:
Smesno, zar ne? Ako 'krijes' kao oni ocekuju da im se kaze, a kad im kazes onda pocinje drama... :lol: :hyper:
Korisnikov avatar
By Khons
kad sam, silom prilika, bila prinudjena da budem kod mojih u toku trazenja stana moja devojka je dolazila da spava kod mene. po prvi put je imala kao neke razgovore s mojom mamom. a mama, naravno, cim najavim da ce Ona doci, oh, zaboga, bas tad ide da dremne, ili u "setnju", na vezbe, u supermarket....samo da se ne pominje to sto je zapravo "muchi". ali tad sam ja vec bila u fazonu da me zabole uvce da li joj je cudno/neprijatno/stavec.
Korisnikov avatar
By Burak
@bananica; svaka cast, bez obzira na trenutak kad si se outovao ipak je za to trebala velika hrabrost, koju ja jos uvijek nisam sakupio...
By Kragi
Originally posted by Khons
kad sam, silom prilika, bila prinudjena da budem kod mojih u toku trazenja stana moja devojka je dolazila da spava kod mene. po prvi put je imala kao neke razgovore s mojom mamom. a mama, naravno, cim najavim da ce Ona doci, oh, zaboga, bas tad ide da dremne, ili u "setnju", na vezbe, u supermarket....samo da se ne pominje to sto je zapravo "muchi". ali tad sam ja vec bila u fazonu da me zabole uvce da li joj je cudno/neprijatno/stavec.
Ja imam slicna iskustva u porodici :)
Ono kao svi znamo a pravimo se ludi i imam isti stav prosto me ne zanima da li vam je ok, ili nije :)
Korisnikov avatar
By Sing
Mom kolegi je keva dosla u posetu, a inace ona je odbijala da prihvati da je on gay vec nekoliko godina (i da zivi sa partnerom). I tako doleti zena i sve krene OK (cak i upoznala i partnera, itd), dok nije doslo vreme spavanja. Onda kolega lepo razmesti kauc u dnevnoj sobi da keva tu spava a ona kao nesto u fazonu '...a jel ce ovaj tvoi drug da ide kuci skoro?', a on njoj 'ladno ' ne, on zivi ovde i mi cemo spavati u drugoj sobi'. Tu je matoroj puko film i pocela je nova povelja u latinskoj drami i ona je plakala narednih par dana i zaklela se da ona to nikad nece prihvatiti, itd, itd... :drama:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Fino bananice, pa žena je to lepo prihvatila :) Bar za sada, prošlo je 20 dana valjda nije bilo nekih odloženih psihotičnih reakcija.

Moji su tu spoznaju da sam gay metabolisali dok sam bio u vojsci :)

Sad mi momak bez problema dolazi kući, jeste da se konverzacija sa mojim roditeljima svodi na "Dobro veče" i "Doviđenja", ali sve u svemu, šta fali :) Meni čak i bolje tako, nego da se dave sa nekom usiljenom konverzacijom.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh, pa ja sam otisao prije nego sam uspio da provalim da li je u soku ili je stvarno to dobro primila. Nasi telefonski razgovori su ok, jedino cekam da podjem tamo posle NG u posjetu, da vidim dokle smo stigli:)
ali sam svakako srecan - divan je osjecaj biti autovan, cak i kad nemas decka..:P
Korisnikov avatar
By Kiborg
Znači puklo to sa Rusom, definitivamente?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
puklo jbg... a bilo je bas lijepo, i mislio sam da ce mi ovaj put potrajati duze...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!