Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
@Sitnicava:

Meni je varanje raditi nekome nesto iza ledja-bilo sta. A ne jebati/ljubiti/vatati se sa nekim sem sa svojim partnerom/partnerima/partnerkama.
[/quote]

A gde su to tvoje okice videle moje tumacenje prevare, m? I da li ga je uopste i bilo, m? :misli:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Modesty
već smo apsolvirali da je varanje samo ako je urađeno iza leđa,slagano i sl.

Sitničava,dear,nemoj da prozivaš J... nije lijepo.
Mozda moje sale nisu soft, ali definitivno nisam imala nameru ikoga da prozivam, naprotiv... Onaj ko pazljivije procita moje postove, lako ce to da uvidi... Tako da, samo lagano, nema potrebe za advokatskim režanjem... :trep:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...
@Sitnicava:

Meni je varanje raditi nekome nesto iza ledja-bilo sta. A ne jebati/ljubiti/vatati se sa nekim sem sa svojim partnerom/partnerima/partnerkama.
A gde su to tvoje okice videle moje tumacenje prevare, m? I da li ga je uopste i bilo, m? :misli:
[/quote]

Videla sam na jako mnogo postova za ovih 6 godina, tako da ne zameri mi. Uglavnom se ista rasprava povede, iznova. Ukoliko smatras prevarom nesto sto se radi iza ledja, imamo isti stav.

Sve ostalo, dogovor kucu gradi :)
By ...Sitnicava...
Naravno da to smatram prevarom. Eto sta se desava kada se brzoplete korisnice ne udube u post neke druge, pa raspale vatru bez potrebe. Ccc. :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Modesty
već smo apsolvirali da je varanje samo ako je urađeno iza leđa,slagano i sl.

Sitničava,dear,nemoj da prozivaš J... nije lijepo.
Mozda moje sale nisu soft, ali definitivno nisam imala nameru ikoga da prozivam, naprotiv... Onaj ko pazljivije procita moje postove, lako ce to da uvidi... Tako da, samo lagano, nema potrebe za advokatskim režanjem... :trep:
Cccccc,kažeš režanjem..onda ti to još nsi osjetila i bolje je :elektro:

Nisam ja na ničijoj ostrani osim na strani istine i fer ponašanja(ako ništa,bare se od skora trudim)
kao što možda ona nije pročitala dobro tebe,isto tako nisi ni ti nju skontala.

MIR,MIRM,MIR......LAŽOV JE KRIV.......dogovor kuću gradi...idemo dalje.

A što se tiće šala,ne moraju biti soft ali nek budu malo transparentnije onda. ;) dok se bolje ne upoznamo,tj ,ti nas,mi tebe.:friends:
By ...Sitnicava...
Sto implicira da Sitnicava ne govori istinu i ne ponasa se fer. :trep:
Nema tu istine, rec je o mimolazenju stavova.
U vezi sa salama - tesko da mogu bas toliko da se prilagodim nacinu forumaskog funkcionisanja, te da modifikujem stil svojih sala, ali mogu da pokusam. :vruce:
No, dobro, dosta je bilo digresija, pustimo ljude da komentarisu da li su verni ili neverni. A da ih pri tom ne optuze za nefer ponasanje i hard šalu. :trep:
Sve ok.
Korisnikov avatar
By Modesty
Jooj opet ti,ma niko te nije nizašta optužio draga...samo opušteno i ostani to što jesi.
Korisnikov avatar
By someone
ne varam,cak i kad prestanem da osecam ono sto bi trebalo,nema sanse da prevarim jer i dalje osecam odgovornst prema osobi sa kojm sa u vezi.
Prvo raskid jedne veze pa ulazak u drugu vezu,toga se drzim.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
U principu ja volim da stvari idu svojim tokom. Ako upoznam nekoga ko mi se svidja u pocetku ne razmisljam u kom pravcu ide nas odnos, osoba mi prija i to je to. U jednom trenutku dodjem (ili ne dodjem) do zelje da taj odnos konkretizujem i tada obicno popricam sa osobom koju vidjam. Smatram da u periodu dok veza nije konkretizovana i definisana (znaci od pocetka vidjanja do konkretizacije) nema smisla govoriti o nekoj vernosti i u tom nekom "medjuperiodu" dopustam sebi i toj drugoj osobi da uslovno receno "svrljamo". Kada se ozvanicimo, svako "zastranjivanje" pada u vodu :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By maka
verna,al meni se svasta desi :smeh:
By RuznaGlupaZla
NE i to ne samo zbog nekih moralnih razloga (za moralno osjecanje tu i tamo zavisi) vec i zbog prakticnih - sto da pokupim mozda neku bolescinu u toku 'svrljanja' pa da i njoj ni krivoj ni duznoj prenesem...
Korisnikov avatar
By cranky
Originally posted by someone
ne varam,cak i kad prestanem da osecam ono sto bi trebalo,nema sanse da prevarim jer i dalje osecam odgovornst prema osobi sa kojm sa u vezi.
...mada mi se omaklo par puta
Korisnikov avatar
By Sing
TORONTO, Nov. 28 (UPI) -- Gay men who are not considered sexually desirable are more likely to engage in risky sexual behavior, Canadians researchers have found.

Researchers at the University of Toronto say homosexual men may also develop psychological problems as a consequence of feeling undesirable.

Adam Isaiah Green interviewed dozens of gay men in Toronto to determine what qualities made some men more sexually desirable than others, and what the consequences of being undesirable might be on mental and physical health.

"I found that young, white, middle-class men are considered much more sexually desirable than men who are racial minorities, over 40 and poor," Green said in a statement. "I also learned that for gay men, being considered sexually undesirable can have serious health consequences, ranging from psychological issues to risky sexual behavior."

The study, published in the Journal of Health and Social Behavior, found that undesirable gay men face stigmatization, avoidance and outright rejection, which can lead to depression, anxiety and alcohol abuse. It also highlighted cases whereby undesirable gay men will forgo safe-sex discussion and, in some cases, condom use, in the context of sex with a more attractive partner.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ako sam s nekim u vezi to podrazumeva da nema varanja, zasto bi uopste ulazili u vezu ako planiramo da varamo...To je gubljenje vremena. Ako znas vec da ces varati, mani se veze...glupo i nezrelo je zavlaciti partenara.
Pre nisam ovako mislila:D Misljenje se promenilo...na bolje
:andjelak:
By sense
Originally posted by RuznaGlupaZla...
NE i to ne samo zbog nekih moralnih razloga (za moralno osjecanje tu i tamo zavisi) vec i zbog prakticnih - sto da pokupim mozda neku bolescinu u toku 'svrljanja' pa da i njoj ni krivoj ni duznoj prenesem...

:klap: :yay:
Korisnikov avatar
By Sing
Koga ne mrzi nek prevodi. Ovako je bilo sredinom 80tih (Arch Sex Behav. 1985 Oct;14(5):395-412.). Od tada nemamo novie studie:

1. No significant differences were found in the quality of open versus closed relationships. Almost all men (93%) said they were in love with their partner.

2. On scales assessing degree of love and liking for the partner, men in open and closed relationships were indistinguishable. Nor did the two types of relationships differ in measures of satisfaction and commitment.

3. It appears that sexually open and closed relationships can be equally satisfying.

4. It has been suggested that gay male relationships typically go through predictable stages in which an initial "honeymoon" of sexual exclusivity is inevitably followed by a change to openness. Only 20% of our couples followed this pattern, however.

5. The remaining 80% showed diverse patterns such as continued exclusivity throughout the relationship or a change from initial openness to sexual exclusivity.
By Kragi
1.
Logicno je da ako si sa nekim u vezi imas sve sto ti treba (vezano za istu) i samim tim potreba ze nekim drugim tog tipa izostaje :)
Ne bih bio u vezi ako imam potrebu da budem sa nekim drugim .
:meda:
By Kragi
i nemojte sitnicavu optuzivati za prevare i kapiranje iste ... Ona je bre DUPLA DEVICA :lol:
By Garbo
Колико видим сви сте моногамни и верни.
Од силног морализирања на Форуму добијам вертигинозно-мигренозне атаке. И то са ауром.

Јер све је ствар договора. Поштујем свачији избор о било каквој -гамији али ипак `нећу позориште у својој кући`.

Значи верна.

:kuca:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Garbo

Од силног морализирања на Форуму добијам вертигинозно-мигренозне атаке. И то са ауром.

:kuca:

Od silnih napadnih pokušaja ostavljanja utiska po osnovi elokventnosti mi prosto poigrava leva obrva. I to sa vibracijom.
Korisnikov avatar
By Galateja
Od silnih tema koje su u poslednje vreme iznikle na temu monogamija vs poligamija učini mi se da vidim duplo. :hypno:
Korisnikov avatar
By Stripi
mislim da bi to bilo samoubojstvo da dečka kojeg sad imam, o kakvom sam sanjao nekoliko godina (i napokon san ostvario), toliko tolerantnog da trpi moje mušice i koji me usput i voli da ga još i varam. Dakle, odgovor je ne :nono:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Svima dosada bio vjeran :D
I ne planiram to menjati uskoro :peace:
By Garbo
Od silnih napadnih pokušaja ostavljanja utiska po osnovi elokventnosti mi prosto poigrava leva obrva. I to sa vibracijom.
Heheheeee dobro da si rekla inace ti ne bih primetila obrvu koja vibrira :nerd: :lol:
By Kragi
Kad sam u vezi ne znaci da volim ali sam svakako u vezi zato sto mi ne treba niko sa strane (maximalno postujem osobu sa kojom sam u vezi)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
вертигинозно-мигренозне атаке. И то са ауром
Zamolila bih za prevod, ja ovo ne umem ni da izgovorim. :retard:
By Snow_Crystal
Originally posted by Zwezdica
вертигинозно-мигренозне атаке. И то са ауром
Zamolila bih za prevod, ja ovo ne umem ni da izgovorim. :retard:
вертигинозно - vrtenje u glavi i padanje u nesvest

мигренозне - migrena, boli te glavudza

:hekla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!