Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By LittleRed
trenutno mi se čini da bih učinila sve za kanadsku vizu. tačnije, za dve :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne bih.. ne bih nikome..

..

Mislim, ne verujem d je 'Djavo' nesto VREDNIJI entitet od mene, mozda VECI.. veci svakako.

..

Stoga, moze on meni da proda svoju dusu, ako ga interesuje nesto sto ja imam...

..

Hmmmm... moze - 'Dusa za dusu' na to bih pristao, da.... Posebno ako je necija 'veca' od moje...

..

Dusa za nessto drugo - nisam zainteresovan, iskreno.
Korisnikov avatar
By Hton
ovog momenta mislim da bih je prodao za jedan dan kao Cher na novoj turneji u Vegasu :lol:

Mada mi se cini da ovako ne ispavan ne bih uspeo da je uvaljam ni za jedan dan kao Marija Serifovic na Evroviziji:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih prodala dusu djavolu... Razmisljala sam o tome, kad ne bih imala dusu... i ne svidja mi se, volim svoju dusu, i neka mi je niko ne dira !
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Vec jesam :smeh:

Ne verujem u hriscanstvo, ne verujem u Apsolute, pa ni u postojanje Besmrtne Duse...

Ali, ako bi se igrali verovanja, po dosadasnjem mojem ponasanju i razvijanju stavova, ja sam se vec uhvatila ruku pod ruku sa Mefistom i idemo...
Zapravo, radi se o tome da se 'dobrim' podrazumeva krotkost, skromnost, zadovoljstvo malim i zrtvovanje za druge.
Cim nisi voljan da to cinis - los si.
Smatram da svako moze uraditi ili dobiti sve sto zeli. Samo je pitanje da li se usudjuje ili ne.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ako je Đavo voljan da mi obezbedi nešto u zemaljskom životu, prodajem se bez razmišljanja. :gitara:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by MinaHarker

Zapravo, radi se o tome da se 'dobrim' podrazumeva krotkost, skromnost, zadovoljstvo malim i zrtvovanje za druge.
Ummmm...mozda se to nekima podrazumeva kao dobro...meni ne :)
Mislim, kul je...
Ali ja smatram "dobrima" i ljude koji to ne cine /ili cine selektivno/...i rade jos desetine stvari za koje se "podrazumeva" da se ide u "pakao"

A verujem u dusu.

Lepo je sto nije sve crno i belo :)

Stos' tice topika, misssim...ne, naravno.
Zasto bih?

Dovoljno demona pokusavam da obuzdam, jos mi samo fali i da trgujem sa njima.
Korisnikov avatar
By Dina
Zavisi sta se podrazumeva pod tom prodajom i sta je to sto je djavolsko... Kao sto su ljudi vec pricali prema crkvenom verovanju vec sam obezbedila put u pakao, s obzirom da sam se bavila astrologijom, okretala solju :gatara: a imam sigurno jos takvih neoprostivih grehova na dusi ;)

Generalno, najvise bih mogla da skrenem sa regularnih puteva kad je osoba koju volim u pitanju. Ali i to opet ima granice... Bez obzira na moguce ispunjenje od strane djavola, ne bih prihvatila nesto sto od druge osobe cini ono sto ona nije ili vec nesto slicno sto se kosi sa nekim mojim pravilima nedozvoljenog...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by MinaHarker

Ne verujem u hriscanstvo, ne verujem u Apsolute, pa ni u postojanje Besmrtne Duse...

Ali, ako bi se igrali verovanja, po dosadasnjem mojem ponasanju i razvijanju stavova, ja sam se vec uhvatila ruku pod ruku sa Mefistom i idemo...
Smatram da svako moze uraditi ili dobiti sve sto zeli. Samo je pitanje da li se usudjuje ili ne.

u potpunosti podrzavam ovo sto si rekla...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sumnjam da bih...

Ne postoji nista na ovom svetu sto bi bilo vredno toga.
Korisnikov avatar
By maka
skoro sam dobila ponudu. bukvalno prodavanje duse djavolu. nisam pristala i ne pristajem,mada jos uvek eto kao razmisljam...
Korisnikov avatar
By Modesty
Više mi se sviđa obitavati u izobilju cijelu vječnost nego imati slavu za ovo kratkog života na zemlji.
ne bih.
Korisnikov avatar
By IceBerg
dusha je moja... i kad bih je prodao bio bi covek bez rodnog lista... prodavati je za rad neke trenutachne koristi... hm... ako nehsto nemam i ne mogu da steknem legalnim sredstvima znachi da to i ne treba da imam... stoga NIKADA MU JE NE BIH PRODAO NI NJEMU NI BILO KOME/CEMU za neke kratkorochne i prividne lepote... vechnost je vechnost!!!
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by IceBerg
vechnost je vechnost!!!
pod uslovom da postoji u tom obliku o kome govoris... :giggle:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Djavo je nishta vishe nego materijalni aspekt nas samih. Sama zainteresovanost i posedovanje materijalnih stvari jeste ples s Djavolom. Kada osoba izgubi svaku zelju za spiritualnim napretkom tj. razvitkom "prodala" je dushu. Jer je blokirala sebi mogucnost da se razvije. Telo ce propasti, ego moze biti unishten, dushu nije niko moguce ukrasti ni pokloniti samo iz jednog razloga: jer je svaka dusha savrshena replika boga. Tako da je bar jedna zerica nas absolutno mudra, mocna, savrshena, vechna itd...
By J...
Originally posted by V I V I S E C T
Djavo je nishta vishe nego materijalni aspekt nas samih. Sama zainteresovanost i posedovanje materijalnih stvari jeste ples s Djavolom. Kada osoba izgubi svaku zelju za spiritualnim napretkom tj. razvitkom "prodala" je dushu.
:up:

Prodavanje duse shvatam i kao dolazenje do cilja bez obzira na nacin kako se to postize. Mozda preko tudje nesrece i patnje.

Ne bih prodala dusu.
Korisnikov avatar
By mirth
Vise volim da je ovako, zivotno, prodajem na parcice tu i tamo, kao i da je isto tako kupujem, nego da se odmah trampim za neku krajnost.

Ovako mogu da se nadam nekom sve pozitivnijem saldu, kako zivot ide...
By alexandermagic
Djavo je nishta vishe nego materijalni aspekt nas samih. Sama zainteresovanost i posedovanje materijalnih stvari jeste ples s Djavolom. Kada osoba izgubi svaku zelju za spiritualnim napretkom tj. razvitkom "prodala" je dushu. Jer je blokirala sebi mogucnost da se razvije. Telo ce propasti, ego moze biti unishten, dushu nije niko moguce ukrasti ni pokloniti samo iz jednog razloga: jer je svaka dusha savrshena replika boga. Tako da je bar jedna zerica nas absolutno mudra, mocna, savrshena, vechna itd...
:yes:

Sve je to fino predstavljeno na Velikoj Arkani XV.
Korisnikov avatar
By HPLC
Dusu? Koju dusu?

Dorijan Grej
Korisnikov avatar
By HARP
Tek kada nešto izgubiš vidiš koliko vredi.
By жњ
Originally posted by HPLC
Dusu? Koju dusu?

Dorijan Grej

to ti kazem...

:drama:
Korisnikov avatar
By Vel boy
:up: za Marsa
izvinite, ali kakva je ovo tema? vidim, provlachi se vec mesecima i godinama ovde a totalno je za Zezanciju i Opushtenciju. no pun intended postavljachu/ici teme, samo ne vidim shta se ima drugo reci do kategorichno Ne bih! i zatvoriti ju.
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Vel boy
izvinite, ali kakva je ovo tema? vidim, provlachi se vec mesecima i godinama ovde a totalno je za Zezanciju i Opushtenciju. no pun intended postavljachu/ici teme, samo ne vidim shta se ima drugo reci do kategorichno Ne bih! i zatvoriti ju.
a kada bi time mogao da spases nekog izuzetno dragog, npr. svoje dete ili slicno...?

Mislim da tema ne treba da se zatvara i moze i vrlo ozbiljno da se sagleda.
Korisnikov avatar
By horus.
izvinite, ali kakva je ovo tema?

veoma ozbiljna... :nokti:
vidim, provlachi se vec mesecima i godinama ovde a totalno je za Zezanciju i Opushtenciju.
ja se nisam zezao... :lizalica:

no pun intended postavljachu/ici teme, samo ne vidim shta se ima drugo reci do kategorichno Ne bih! i zatvoriti ju.
to sto ti ne bi (ili mislis da ne bi bio spreman na sve u odredjenom momentu), to je bas lepo... :sweet:

:jazzva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!