Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stanwik
Gledao na festivalu autorskog filma! Mislim da ima jos jedna ili dve projekcije... proverite na sajtu www.faf.rs

Originally posted by j::s
www.24sata.rs

Madonin rediteljski debi na Festivalu autorskog filma u DKC-u

Slika

Filmska revija autorskih filmova, ovoga puta pod imenom „Pogled u svet”, donosi niz žanrovski različitih ostvarenja...
Festival autorskog filma, koji će od 26. novembra do 3. decembra „zahvatiti” čak pet bioskopskih dvorana, donosi nam ove godine niz nagrađivanih ostvarenja - od kandidata za Oskara, proverenih autora i potpuno novih imena u filmskoj industriji do zvezda kao što su Madona i Mišel Vilijams.

PROGRAM - Filmska revija autorskih filmova, ovoga puta pod imenom „Pogled u svet”, donosi niz žanrovski različitih ostvarenja povezanih umetničkim kvalitetom koji prkosi šablonskoj proizvodnji filmova za čistu zabavu.
Tako će se u trci za glavnu nagradu naći 15 ostvarenja među kojima su Madonin debi „Prljavština i mudrost”, bosanski kandidat za Oskara „Snijeg” Aide Begić, kao i nova verzija filma „Snimanje u Palermu” Vima Vendersa, koja će na ovom festivalu imati svetsku premijeru. Već se naziru i drugi favoriti.
- Verovatno će najzanimljivija biti projekcija filma „Peščanik” pošto će je pratiti veliki okrugli sto na temu „Danilo Kiš u filmskom mediju”. Takođe, očekujemo i veliko interesovanje za film „Glad” britanskog konceptualnog umetnika Stiva Mekvina, kao i za „Valcer sa Baširom” Arija Folmana, koji je potpuno inovativna animirano-dokumentarna forma i , pored glavnog programa, biće prikazan u sklopu Angažovano-dokumentarne sekcije - ističe Bojana Kovačić, PR Festivala koji se po 14. put održava u organizaciji udruženja „Pogled u svet“ i filmske distributerske kuće MegaCom film.
A dok ova sekcija, prema navodima organizatora, predstavlja „obavezna lektiru za svakog društveno osvešćenog građanina”, program muzičko-biografskih filmova posvećenih ikonama pop kulture biće prvi izbor fanova Boba Dilana, Madone, Lua Rida, Rolingstonsa i sastava „Joy Division”.
Premijerni program biće prikazivan u Dvorani Kulturnog centra, a deo glavnog, kao i prateći programi, u bioskopu Balkan, Art bioskopu, Domu kulture „Studentski grad” i Jugoslovenskoj kinoteci. Ulaznice koštaju od 100 do 250 dinara, a za projekcije u Kinoteci je besplatan.
- Ideja je bila da pokušamo da festival dovedemo u ceo grad i da privučemo što više ljudi, tako da će se program svakodnevno odvijati u pet sala. To je i najveći korak napred u ovoj godini. Pored toga, imaćemo i dosta gostiju; mislim da će se svakog dana publici pokloniti po neki autor - kaže Bojana Kovačević.

Horori u pratećem programu
Među pratećim programima festivala su i „Tamni talas” kao omaž Živojinu Pavloviću, „Zabranjena montaža”, posvećen francuskom filmskom kritičaru i teoretičaru Andreu Bazenu, i „Filmovi za nesanicu” - izbor španskih filmova horora i užasa.
Korisnikov avatar
By Hton
jos uvek nisam nasao link, ako neko ima neka i meni prosledi :)
Korisnikov avatar
By Stanwik
Aman ljudi nema linka! Idite na FAF dok jos traje... sledeca projekcija je u bioskopu Balkan...
Korisnikov avatar
By Hton
The news is just in that Madonna's current Sticky & Sweet Tour will be filmed in Buenos Aires (Argentina). For the video, all four concerts, that will be held there on December 3rd, 4th, 6th and 7th, will be filmed.
Korisnikov avatar
By Hton
The latest live news from the Argentinian media report that Madonna is meeting president Cristina Fernandez at 8.30 PM local time. Reports say that there is an interview going on, that has been requested by Madonna a month ago.

Cristina Fernandez has also met former Colombian presidential candidate - and former FARC hostage - Ingrid Betancourt this afternoon.
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Samo da se upisem u club. :)
Sta reci, jedna je Madonna. :love: :leviathan:
By iWanna
I ja se upisujem.... Kad ona ode, idem i ja... Mislim na "onaj svet":psiholog:
Korisnikov avatar
By Hton
Naime, neki mediji objavili su informaciju da će se Madonna pojaviti na koncertu turneje Britney, koja će uskoro započeti.

Ali, koja numera je u pitanju? izvor blizak Britney izjavio je da će to biti par stihova iz pesme... "Womanizer"!

"Mada, nemojte puno verovati".

Iz Madonninog tabora javila se (draga nam) Liz Rosenberg, sa izjavom: "Ne verujem. Madonna je još uvek na turneji, ali bićete obavešteni"
Korisnikov avatar
By Hton
Govoreći za PEOPLE, zvezda Yankeesa Alex ROdriguez po prvi put govori o svojoj vezi sa Madonnom.

"Mi smo prijatelji", odlučno odgovara 33-ogodišnja zvezda.

Na pitanje da li je ikada bilo romanse između njih dvoje, Rodriguez ostaje dosledan: "Mi smo prijatelji- to je sve."

I dok su glasine pratile oba razvoda ovo dvoje zvezda, uključujući i onu o zajedničkom putovanju avionom, Rodriguez kaže: "Mogu vam reći samo jedno- nikada nisam bio sa njom u avionu".

"Prisustvovao sam dvoma koncertima, a pročitao sam da sam bio na 20. Takođe sam pročitao da smo zajedno kupili stan. To je potpuno smešno i netačno", kroz smeh priča Alex. "Definitivno morate imati smisao za humor kada su ovakve stvari u pitanju. A kada bih odgovarao na svaku glasinu, radili bismo ovaj intervju nedeljama".
By iWanna
Čileanski kardinal: Požudna Madona vređa Boga

Reči pesama pop kraljice Madone su požudne, kaljaju čovečanstvo i vređaju samog Boga :egzorcist: , izjavio je penzionisani rimokatolički kardinal za vreme mise posvećene preminulom čileanskom diktatoru, generalu Avgustu Pinočeu, a prenosi Rojters.
Madona je nedavno nastupila u čileanskoj prestonici Santjagu u okviru svetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy", a ta činjenica je očigledno pogodila kardinala Horga Medinu.
"Naš grad je prilično potresen, jer je u poseti žena koja svojim sramotnim ponašanjem izaziva u ljudima nešto divlje i požudno", rekao je kardinal na verskom skupu.
"Grešne, nečiste misli i prljava dela su napad na Boga i mrlja na našim srcima", rekao je Medina tokom propovedi koja je obeležila drugu godišnjicu smrti Pinočea.
Konzervativni kardinal je omražen među nekim Čileancima zbog svoje bliske veze sa Pinočeom, koji je umro 2006. godine i tako izbegao suđenje za sudbinu 3.000 ljudi koji su umrli ili nestali tokom njegove vladavine od 1973. do 1990. godine.

blic.rs

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By XerYuS
danas je zadnji dan turneje. Nestrpljivo ocekujemo DVD :)
By Nikola Jović
Debakl novog Madoninog singla

Madonin novi singl je po prvi put u njenoj dvadesetogodišnjoj karijeri debitovao van 20 najprodavanijih singlova zvanične britanske liste. Pesma 'Miles Away', sa albuma 'Hard Candy', jedva je uspela da se plasira i među 40 najprodavanijih budući da je debitovala na 39. mestu. Ovo je njen najgore prodavani singl u Britaniji u njenoj dvadesetčetvorogodišnjoj karijeri.
Iako je pesma 'Borderline' iz 1984. godine stigla tek do 56. mesa liste, reizdata je dve godine kasnije kada je dospela do 2. mesta.

http://www.nadlanu.com/Dynamic/News,intLangID,2,intCategoryID,87,intItemID,115858.html
Korisnikov avatar
By Stanwik
Nastavlja se S&S!!! Dolazi u Beograd u avgustu!!! :lol:
By Paris
Originally posted by Hton
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
super je :carica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
TAJNA MADONINOG SAVRSENOG IZGLEDA

Svi znamo Tracy Anderson, ženu koja je, prosto rečeno, izvajala tela Madonne, Stelle McCartney i Gwyneth Paltrow u remek dela. Ova malena propala balerina postala je popularna preko slika sa Kraljicom popa i popularnom glumicom, po izlasku iz teretane, najčešće u Londonu. Andersonova (33) ne samo što je zaslužna za izgled Madonninog tela, već je i utemeljivač standarda mladolikog izgleda u Holivudu.

O Madonni kaže: "Želim da njeno telo izgleda kao kada je imala 20 godina, jer ne morate imati mlitave ruke i kožu kada napunite 50. To uopšte ne mora da se desi. Da bi vaše telo bilo u najboljoj mogućoj formi, ono vam mora biti primarno još u mladosti- nakon toga, treba li vam išta manje od toga? I još je najbolje za vas da trenirate vaše telo stalno, to vas čini mladim. Ko još želi da ostari? To je moja inspiracija, a mislim da je širim i na ostale ljude".

Prethodnih 18 meseci, Madonna je pomno pratila "Metod Tracy Anderson", vežbanje u pilates stilu, koje sada postaje popularno širom sveta: prvi Anderson studio otvara se u New Yorku ovog meseca, a planira se i otvaranje u Evropi, Aziji i Australiji.

Tracy tvrdi da će njen "metod" omogućiti Madonni onakvo telo i u narednih 50 godina: "Razlog mog uspeha u poslu kojim se bavim je uvek isti: želim da ljudi dožive stotu godinu svog života i da čak i tada izgledaju najbolje u životu: bez obzora na starenje i genetiku". Andersonova kaže da svako može protiv genetike i da svako može imati "maleno, atletsko telo".

Takođe, ona je i osmislila novi izum u svetu mašina za vežbanje, zvan "hibridno oblikovanje tela", koja je vrsta pilates sprave za vežbanje, koju je Madonna dopremila u svoj dom u Londonu. Tracy sa Madonnom vežba dva sata dnevno, šest dana u nedelji- "Joseph Pilates osmislio je svoj način vežbanja koji će vaše telo načiniti stvarno snažnim. Želim da svaka žena izgleda kao manekenke rublja Victoria's Secret".

Madonna i Tracy upoznale su se preko Gwyneth, kada je ova pozvala Tracy da je trenira na snimanju filma "Iron Man". A dve prijateljice bile su šokirane kada su shvatile režim hrane poznatog trenera: "Svakog dana jela sam čizburgere, po 4 kolača... I Madonna i Gwyneth nisu mogle da veruju i stalno su me zapitkivale šta to radim. Tajna je što sam svojim programom za vežbanje uspela to sebi da priuštim: moje telo sada već odupire kalorijama, i ja mogu jesti šta god poželim. Ali, uz njih dve, postala sam fan nutricionista. Međutim, i dalje jedem pomalo kolača, a i palačinke Gwyneth su fenomenalne".

Metod Madonninog vežbanja

"Madonnino telo ne izgleda kao u dvadesetogodišnjakinje. Ono izgleda kao u žene od 50 godina, koja stalno vežba i koja pazi na ishranu."

Evo 10 saveta Tracy Anderson kako da vaše telo postane fit.... Sve što treba da uradite je da odvojite sat vremena dnevno i da vežbate 6 dana u nedelji... do kraja života!

• Trenirajte jedan čas dnevno, šest dana u nedelji. "Radite kardio vežbe (trčanje, ples, džoging) oko 30 minuta, kao i 30 minuta vežbe rastezanja mišića (tegovi i rastezanje). Radite tako šest dana u nedelji do kraja svog života." Da, dobro ste pročitali!

• Imajte u vidu da su tegovi u teretani isuviše teški. "Nakon što sam se preforsirala u teretani kada sam bila tinejdžer, moji mišiči postali su nabildovani i više sam izgledala kao gimnastičar, nego kao balerina. Izgledalo je kao da me je neko ubacio u mašinu za pravljenje mišića: moj vrat se tada znatno skratio."

• Umesto toga, naučite da plečete: "Ako želite telo plesača, plešite. Vežbe plesa su moje omiljene kardio vežbe. Jako je depresivno kada ljudi pomisle da morate postati profesionalni plesač da biste to postigli- ne morate. Na mojim DVDjevima postoje vežbe, od kojih možete da naučite 2 ili 3 kombinacije i da postignete efekat."

• Više ponavljanja, manje kilaže: "Za mene, sve u futnesu se vrti oko velikog broja ponavljanja bez velikog otpora tela. Pod tim mislim 60 ponavljanja u 10 različitih vežbi uz teret do kilogram i po ili manje".

• Razmišljajte o svojim vežbama kao o svom nastupu: "Zapravo, nema puno razlike između ljudi koji, kao Madonna, zaista nastupaju, i ljudi koji se tako osećaju"

• Posmatrajte sebe dok vežbate: "Gledajte sebe dok vežbate, kritikujte svoje pokrete, imajte mišljenje o svom telu kao o svom remek delu, dok ga oblikujete".

• Nemojte misliti da niste Madonna! "Da li bi stvarno trebalo da vežbate dva sata dnevno? Mislim da ne. Razlog što ja po dva sata vežbam sa svojim slavnim klijentima je taj što oni imaju mnogo strpljenja. Za Madonnu je trening jači, jer je to kao da trenirate profesionalnog atletu- ona mora mnogo više da se trudi".

• Ako vam nije cilj da skinete kilažu, jedite šta poželite, ali umereno. "Ne valja kada je ljudima u glavi da ne treba da jedu: ne treba da se brinu oko toga. Briga oko hrane može postati ozbiljan problem, a to nikako ne volim".

• Ako želite da smršate, budite strogi prema sebi, ali umereno. "Nisam fan mlečnih proizvoda i industrijske hrane. Svakog dana se hranim vočnim sokom, proteinima kao što je riba i piletina, kao i pirinčem".

• Ako već unosite alkohol, unosite ga što je manje moguće. "Vino pijem jako retko. Alkohol će usporiti vaš metabolizam do 3 dana nakon što ste ga popili".

http://madonna-serbia.blogspot.com/2009 ... -tela.html
Korisnikov avatar
By Hton
Kako MadonnaTribe saznaje, DVD skoro završene turneje "Sticky & Sweet" biće objavljen od strane Universal Music, producentska kuća je, naravno, Live Nation. Za sada, datum objavljivanja DVDja je MART 2009. GODINE!
Kako još saznajemo, planira se izdavanje DUPLOG DVDja!
Takođe, album Madonninih najvećih hitova biće objavljen u prvoj četvrtini ove godine!

:yay: :dance:
Korisnikov avatar
By Hton
"kao bonus materijal, na DVDju turneje pojaviće se i dokumentarac, sličan onom od pre 5 godina... Ali on neće prikazati Madonnu kao ženu i majku, već će pokazati kako to muzika menja ljude i kako žive ljudi u mestima u kojima je Kraljica popa održala koncerte u okviru poslednje turneje"
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajde da prvi najavim, mozda se i ostvari...

Live Nation najavio koncert Madonne u Kaliforniji, pa još 31. JANUARA: kliknite OVDE da pogledate stranicu.

Navodno, takođe su bili objavljeni datumi novih koncerata kao nastavak turneje, ali su bili izbrisani kasnije.

Evo šta je bilo postavljeno:

July 1st - Croke Park, Dublin, Ireland
July 4th 2009 - The O2 Arena, London, England
July 5th 2009 - The O2 Arena, London, England
July 11th 2009 - Hampden Park, Glasgow, Scotland
July 14th 2009 - Ullevi Stadium, Gothenburg, Sweden
July 16th 2009 - Parken Stadium, Copenhagen, Denmark
July 20th 2009 - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia
July 23rd 2009 - Strahov Stadium, Prague, Czech Republic
July 25th 2009 - Bercy Arena, Paris, France
July 28th 2009 - The O2, Berlin, Germany
August 1st 2009 - Helsinki Olympic Stadium, Helsinki, Finland
August 3rd 2009 - Valle Hovin, Oslo, Norway
August 6th 2009 - Stadium Puskas Ferenc, Budapest, Hungary
August 8th 2009 - San Siro, Milan, Italy
August 10th 2009 - Stade Gerland, Lyon, France
August 13th 2009 - Palacio de Deportes, Madrid, Spain
August 15th 2009 - Palau Sant Jordi, Barcelona, Spain
August 18th 2009 - Stade de Geneve, Geneva, Switzerland
August 20th 2009 - Olympic Stadium, Munich, Germany
August 23rd 2009 - Maksimir Stadium, Zagreb, Croatia
August 26th 2009 - Usce Park, Belgrade, Serbia
August 29th 2009 - Lia Manoliu Stadium, Bucharest, Romania
September 1st 2009 - Peace and Friendship Stadium, Faliro, Greece
September 5th 2009 - Ataturk Olympic Stadium, Istanbul, Turkey
September 12th 2009 - Tokyo Dome, Tokyo, Japan
September 15th 2009 - Kyocera Osaka Dome, Osaka, Japan
September 24th 2009 - Suncorp Stadium, Brisbane, Australia
September 26th 2009 - ANZ Stadium, Sydney, Australia
September 29th 2009 - Telstra Dome, Melbourne, Australia
October 3rd 2009 - Subiaco Oval, Perth, Australia
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!