- 30 Nov 2008, 01:45
Da li ste nekada imali vezu sa ozenjenim muskarcem?Ako jeste kakva su vasa iskustva?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
ROYALJa se u principu slazem sa tobom i nemam neku preteranu zelju da branim ozenjene, ali bih ti ukazao na neke stvari kao sto su drustveni pritisak da se muskarac ozeni (pogotovo u manjim sredinama) ili npr. nemogucnost da se izbore sa autohomofobijom na vreme, dodje im iz dupeta u glavu kada je vec kasno i onda sire oko sebe talas frustracije i nesrece koji potapa i ljude iz njihove okoline. Ja ne bih osudjivao te ljude, vise su mi za zaljenje.
It is a big NO NO for me! A ne mislim da je tu zrtva ozenjeni, naprotiv...
RoyalOk, ni meni se ne svidja da neko nekom nabija rogove, ali ljude upravo ljudima cini to sto nisu ni crni ni beli vec uglavnom negde izmedju. Super je to sto su se oni obavezali na nesto potpisom, ali potpis nece ugasiti homoseksualne porive i impulse. Na zalost nema prekidaca kojim bi oni to mogli da ugase danom kada udju u brak.
Sve to stoji, ne sporim ja nista, ali sam jako protiv toga da se nekome u bilo kojoj situaciji nabijaju rogovi, da se neko vara, majmunise ili sta vec, a posto su vec ozenjeni (milom ili silom), to sa sobom nesto vuce, tj. pristali su da pokusaju da zamenare svoja prava osecanja, da se pretvaraju da su nesto sto nisu, tako da... molim lepo, stisnite zube i pojedite ono sto ste zamesili.
ROYALPa zar to nije tacno na kraju krajeva? Oduvek sam smatrao da su za brak/vezu odgovorne osobe koje su u tom aranzmanu, nikako 3. strana.
Ali opet, njih mogu lakse i da razumem, ali ne i da opravdam, po principu: boli me uvo, ja nikog ne varam, ne lazem, ne mazem, malo se zezam i sl. Ali ipak treba misliti i malo sire, postoje tu i drugi ljudi koji su, protiv svoje volje, uvuceni u celu pricu, npr. deca gospodina ozenjenog, zena, takodje.
ROYALLjudi, pa i oni odgovorni se zaljube, ne
Jedino sto mi stvarno smeta su price tipa: Jbg, desilo se; pocelo je slucajno; eto, ja to nisam ocekivao; takav je bio momenat i sl., jer su to opravdanja nezrelih i detinjastih ljudi, jer smatram da zrelom, odraslom i odgovornom bicu takve situacije ne mogu da se dese, tj. mogu, ali oni znaju da iz iste izadju.
ROYALKapiram ja tebe poprilicno, zato sto me podsecas na mene od pre par godina, samo, ne znam, vremenom sam postao malo manje apsolutan, pa se trudim da izbegavam jake reci kao NIKAD, UVEK ili fraze TO MENI NE MOZE DA SE DESI.
Nadam se da ces shvatiti na pravi nacin, tj. niti moralisem, niti fantaziram, niti sam imao, niti imam, a nadam se da ni u buducnosti necu imati takvu, niti slicnu situaciju, ali gledas ljude oko sebe, pa neke stvari vidis i naucis i bez da se tebi dese.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!