Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Sta kaze Crnogorac kad ga pozovu na 20 godina mature?

- Pa đe je sad zakazaše,u sred ispitnog roka!

:smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by maka
1. dolazi konj u kafanu i narucuje pice.

sanker : "10 evra"

konj :"DESET evra?!"

sanker : "da. i cemu ta izduzena faca?!"
ovaj stos kao dete nikako nisam uspeo da razumem, dok kasnije nisam saznao da je to prevod za why the long face :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
mali klinja vidi na ulici gde pas guzi kerusu i pita oca :tata sta ovi rade?
otac iznenadjen ,objasni da pas koji je odozdo nece da ide u svoju kucicu,i da ga pas koji ga gura ustvari tera da ide u kucicu ,,,,
klinja :to je kao mama juce,sva sreca sto se dobro uhvatila za lavabo, inace bi je postar odgurao u postu
Korisnikov avatar
By maka
pita klinac caleta : "tata,a kako sam ja dosao na svet?"
otac zbunjen rece : "pa,sine,donela te roda"

klinac : " e ćale i ti svasta jebes..."

:roflmao:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ovo mi stiglo na mail:

ŠTA ĆU PRE

Kažu da svaki dan trebamo pojesti jednu jabuku, a i jednu bananu radi kalcijuma. Takođe i pomorandžu zbog vitamina C ! I obavezno popiti jednu šolju zelenog čaja ( bez šećera za prevenciju dijabetesa ) za smanjenje masnoće u krvi!

Svakog dana moramo popiti dve litre vode ( i posle je ispišati, što udvostručuje vreme koje smo da sad provodili u WC-u )

Svakog dana treba uzeti barem jedan bioaktiv ili jedan jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna šta su tačno, ali ako se ne opskrbiš sa barem milion tih bakterija, videćeš!

Svakog dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta, i jedna čaša crnog vina, takođe protiv infarkta. I jednu čašu belog, za nervni sistem! I jednu čašu piva, ne mogu da se setim za šta! Ako ih popiješ odjednom, međutim, možeš dobiti moždani udar, ali ne sekiraj se, nećeš ni primetiti.

Svakog dana treba jesti zrnaste stvari. Mnogo, mnogo, gomilu zrnastih stvari. Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smeš zaboraviti žvakati svaki zalogaj najmanje 36 puta. Tako da ti samo za jelo treba 5 sati!

E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, bioaktiva, banana, posle zrnastih stvari. I tako sve dok imaš zube u ustima, s tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta. Bilo bi dobro srediti kupatilo, možda staviti unutra CD pleyer ili TV, jer s obzirom na vodu, zrnaste stvari i zube, provešćeš puno puno vremena unutra.

Treba spavati 8 i raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u saobraćaju. Prema statistikama, TV se gleda prosečno 3 sata dnevno. Sada to više ne možeš, jer svakog dana treba hodati najmanje pola sata ( savet: Nakon 15 min kreni nazad jel u protivnom pola sata postaje ceo sat. ) Treba negovati prijateljstva, jer su poput biljaka, treba ih održavati svakodnevno

Između ostalog, moraš ostati informisan, i čitati barem dve dnevne novine i nekoliko nedeljnih, da bi imao kritički stav.

Seksati se treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo treba vremena. Da ne govorimo o tantričkom seksu.

Treba imati vremena i za dodir sa porodicom, pranje poda, suđa, veša, da ne govorimo o tome šta sve treba ako imaš decu ili kućnog ljubimca.

Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno!

NPR: Tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena, tako ćeš popiti dve litre vode. Dok izlaziš iz kupatila s četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj s partnerom koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti pereš pod.

Ostala ti je jedna ruka slobodna. Nazovi prijatelja i rodbinu. Popij vino nakon razgovora ( trebaće ti )

------

No, ako ti je ostalo dva slobodna minuta, pošalji ovu poruku svojim prijateljima ( koje treba paziti kao biljke ) dok jedeš kašičicu meda, koja je vrlo korisna.

Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, piva, prve litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom zrnastih stvari, ne znam više šta trebam, ali moram hitno u WC.

Uštedeću par minuta istovremeno perući zube!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Starci u staračkom domu raspravljaju o manama svojih godina:

. Ma 60-te su najgora dob. - kaže jedan 60-godišnjak - Stalno imate osećaj da morate da pišate, a kad odete u WC, uglavnom stojite i ništa ne curi.

. To nije ništa! - odgovara mu 70-godišnjak - Kad navršite 70-tu, creva vam više uopšte ne rade.

Morate da jedete žitarice, da pijete laksative, sedite na šolji ceo dan i ništa ne izlazi.

. U stvari - kaže im 80-godišnjak - 80-te godine su najgore.

. Zašto, imate li problema sa mokrenjem? - pita ga 60-godišnjak.

. Pa, nemam. Pišam redovno, svako jutro u 6 sati, tačno kao švajcarski sat.

. A imate li problema sa radom creva? - pita ga 70-godišnjak.

. Ne, ne, sve radi. Serem svaki dan u pola sedam ujutro. Tačno u minut.

Uzdahnuvši duboko, 60-godišnjak kaže:

. Hajde da pojasnimo, pišate svaki dan u 6:00 i serete u 6:30. Pa u čemu je onda problem kad navršite 80-tu?

. Ne budim se pre 8.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Bankarska kriza

Moj dida je došao sa Šolte kod nas doma kod kuće. On je dogibao jer pošto da u roku hitno mora na banku. Samo prvo je njemu moja mama dala marendicu sa malo pancete i kapule. Dida je rekao: „Svjecki kapitalizam ide u trokurac, ja oću dignit svoju lovušu sa banke!" Moj tata je njemu rekao: „A tebi je ka mrsko šta kapitalizam propada, a?" Dida je rekao: „Dobro ga đava odnija! Skupa sa cilim bankarskim sustavom!" Tata je rekao: „Ako ti je tako gadljiv, šta si drža šolde na banki?" Dida je zamahnijo kažimprstom i rekao je: „Moša Pijade je reka – nije lupež oni koji pljačka banku, nego oni koji je ima!" Tata je pitao: „A šta je onda oni koji drži lovu na banki?" Dida je rekao: „He-he, taj je bogati pemzijoner!" Ja sam pitao: „A ko je Moša Pijade?" Mama je meni rekla: „Ma pusti, to je jedan didin frend sa Šolte!" Onda je tata nagnijo se prema didi i rekao je: „Aj priznaj pošteno, kolko imaš đengi na banki?" Dida je gledao u njega i mumao je pancetu. Onda je on rekao: „Dosta!" Tata je dignijo ombrve i pitao je: „Koliko dosta?" Dida je ubacijo novi komad pancete u usta. Onda je on rekao: „Prilično dosta!" Tu su se moji mama i tata značajski pogledali. Onda su oni odgibali u hodnik nešto se dogovorit. Onda su se oni za dvi minute vratili. Dida je baš finišira sa marendicom i srknijo je guc bevande. Mama je njemu rekla: „Čako, mi ćemo isto poć sa tobom u banku! Zbog sigurmosti!" Dida je rekao: „Šta vas kuri bolac za moju sigurmost?" Tata je rekao: „Kako nas neće, čoviče, opasna su vremena!" Dida je rekao: „To vi oćete vidit kolko će vam ostat šoldi kad ja krepucnem, a?" Mama je hitno zlamenovala se i rekla je: „Ujme oca isina iduha, čako, namoj govorit gluposti!" Tata je rekao: „Idemo ti samo malo pravit društvo, čoviče, ono, pomoć ti da pređeš preko semafora i to…" Onda je dida slegnijo ramenima kao da okej da kuri njega bolac.

Dida je u banki čekao red ispred šaltera. Mama i tata su stajali malo dalje da sve mogu čut i vidit. Onda je moj dida došao na red. Iza šaltera je sidila jedna teta sa frčkavom frizurom. Dida je njoj rekao: „Šinjorina, tija bi dignit cilu svoju ušteđevinu! Dvajs iljada dinara!" Teta je pitala: „Čega?" Dida je rekao: „Dinara!" Teta je pitala: „Kakvih dinara?" Dida je rekao: „Kako kakvih? Pa naših dinara!" Teta je rekla: „Nema nikakvih naših dinara! Ima samo kuna!" Dida je pitao: „Kakvih kuna?" Teta je rekla: „Kako kakvih? Pa naših kuna!" Dida je pitao: „Ali di su dinari? Jesu možda na drugom šalteru?" Teta je podviknila: „Ama koji dinari, čoviče božji?!" Dida je viknijo: „Pa naši, ženska glavo, naši jugoslavenski dinari!" Svi u banki su gledali u dida. Mama i tata su rumenkili se po facama i gledali su u luster. Oni su zaglumili pred ruljom da dida je neki nepoznati čovik. Onda je teta sa frčkavom frizurom nagnila se prema didi preko šaltera i rekla je: „Šjor, nema više Jugoslavije!" Dida je nagnijo se prema unazad i rekao je: „Molim?" Teta je rekla: „Kažem, nema više Jugoslavije!" Dida je raširijo oči i rekao je: „N bava kua? A di je?" Teta je rekla: „Ne znam ja, ja sam bankarska službenica! Nema je više!" Didi je uletilo čudilo: „Nema više Jugoslavije? A šta je onda ovo sad?" Teta je rekla: „Ovo je Hrvacka!" Dida je rekao: „N bava kua? A ja mislijo da je ovo banka!" Teta je rekla: „Mislim, ovo je banka u Hrvackoj, razumite! A Jugoslavija je propala!" Dida je rekao: „Propala? Pa kad je propala, jebemu jarca?" Teta je rekla: „Ima skoro dvajs godina!" Dida je fljasnijo se po čelu i viknijo je: „Dvajs godina?! Pa ja ću ispalit! Pa ne mogu virovat, jebate jarac!" Teta je dignila livu ombrvu i rekla je: „Nemojte mi samo reć da to niste znali!"

Dida je rekao: „Kako bi zna, ženska glavo? Pa ne navraćam ja svako malo u banku!" Onda je moj dida okrenijo se prema mami i tati i dreknijo je: „Zete, ne mogu virovat da mi se ovo događa! Ja dođem dignit ušteđevinu jerbo me vuna da će propast banka, a onda u banki saznam da je propala Jugoslavija! Pa to je kompletno ludilo!" Samo mama i tata su piljili u luster i okrenili su didi leđa. Oni su šetkali po banki kao da razgledavaju jer pošto su strani turisti. Plus su mrmorili: „Ou veri najs, veri najs…"

Drugi rulja u banki su gledali u dida sa zinutim ustima. Onda je teta sa frčkavom frizurom didi rekla: „Šjor, ako je to sve, oćetel molimvas pustit sljedećog klijemta…" Dida je njoj rekao: „Čekaj malo, čekaj… Ako je propala Jugoslavija, di su moji dinari?" Teta je rekla: „To ja ne znam!" Dida je podviknijo: „Kako ne znaš, jebate jarac? Ko će znat?" Teta je rekla: „Pa ne znam! Valjda su propali skupa sa Jugoslavijom!" Dida je viknijo: „Propali?! Skupa sa Jugoslavijom?! Jel ti to, mala, mene zajebavaš?! Oćel meni neko objasnit koji se k**** ovdi događa?!" Teta je škarpunila se po faci i rekla je: „Ništa vas ja ne zajebavam, šjor! Ako oćete mogu vam zovnit šefa!" Dida je pitao: „Šta, ali on zna zašto je propala Jugoslavija?" Teta je rekla: „Pa ne znam, možda zna, bijo je ratni dragovoljac…" Dida je uletijo: „Di je bijo? U partizanima? U kojoj brigadi?" Teta je zakolutačila očima i rekla je: „Ma kakvim partizanima, čoviče!" Dida je podviknijo: „Znači u ustašama? Nemoj mi reć da ti je šef ustaša?!" Teta je skupljala usne i rekla je: „Šjor, vidite da imam posla, nemojte me molimvas više…"

Dida je rekao: „I sad bi meni neki ustaša triba objašnjavat zašto je propala Jugoslavija sa mojim dinarima?!" Teta je zarežala: „Šjor, oćetel molimvas pustit sljedećog klijemta, red se iza vas napravijo…" Onda je dida naperijo kažimprst prema njoj i rekao je: „Ovako kad te gledam, i ti mi sličiš na ustašicu, znaš!" Teta je dignila bradu i podviknila je: „Gospodine, ja sam bankarska službenica!" Dida je rekao: „Je, je, službenica, kako ne… Vidim ja šta je to! Te ovo je Hrvacka, te imamo samo kune… Ne bi se čudijo da negdi imate i šahovnicu!" Tu je teta sa livim okom trznila prema zidu. Dida je ubra trzaj i u roku munja se isto okrenijo prema zidu. Na zidu je bila velika šahovnica. Dida je urliknijo tuta forca: „Jebate jarac!!! Jebate dragi isus jarac!!! Pa ovo je ustaška banka!!!"

Onda je on okrenijo se prema mami i tati i drečao je: „Zete, pa ovo je ustaška banka! Pa di sam ja ovo doša, jebate dragi irud?! Pa ovdi sve vrvi od ustašije!" Samo mama i tata su već bili opalili bris kroz banku prema izlazu. Onda su oni otvorili vrata i kimba vanka. Rulja u banki su gledali prema didi sa stravom i hororom. Barba iz sikjuritija je držao se za pištolj. Dida je gledao kroz staklo kako mama i tata trče priko ceste. Onda je on okrenijo se prema teti iza šaltera i rekao je: „Mala, aj daj mi sad onih mojih dvajs iljada!" Teta je zarežala: „Lipo sam vam rekla, nema više dinara!" Dida je njoj mignijo i rekao je: „Tako mi na Šolti zovemo eure!
Korisnikov avatar
By IceBerg
PACIJENT> doktore zaljubio sam se u konja!!!

DOKTOR> mislite u kobilu???

PACIJENT> ma da, u kobilu, naravno... niste valjda pomislili da sam nastran!
Korisnikov avatar
By IceBoy89
mama, mama, znsh li shta je cale uzo' ?

Ne sine, shta je uzo'?

Uzo' da se kupa...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sta kaze James Bond kad se naduva?

My name is Bond, James Dean!
Korisnikov avatar
By IceBerg
dolazi sin kuci... ulazi u dnevni boravak i sva srecan kaze

TATA, TATA... IMAO SAM PRVO SEXUALNO ISKUSTVO

otac sav srecan JAOOOJ SINE, EXTRA... SEDI OVDE I PRICHAJ

sin slaze facu i kaze NE MOGU... BOLI ME GUZA!!!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Bio Mujo na nudističkoj plaži. Izgorela mu muda i došao kući, umočio ih

u lavor sa jogurtom da zaleči opekotine.
Sve to posmatrala Fata kroz ključaonicu i kaže sama sebi:
- Bože, umrla bih a ne bih znala kako se to čudo puni.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Svestenik iz malog slovenackog sela je bio veliki ljubitelj ptica i peradi pa ih je cuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobicajenom obilasku zivine opazio da mu je nestala najlepsa patka i posto je znao da ga je neko ukrao tik pred misu, odlucio je da ispita vernike:
- Ko ima patku?
Ustali su svi muski.
- Ne, nisam tako mislio. Da li je ko video patku?
Ustale su sve zene.
- Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko video tudju patku?
Ustalo je polovina zena.
- Ne, ne i ne. Mislio sam da li je ko video moju patku?Ustali su ministranti, dva mladja svestenika i koza.
- Ma neeee, mislio sam da li neko sada drzi patku u rukama?
Ustala je devojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe:
- Lepo sam ti rekla da ce videti!
Korisnikov avatar
By IceBerg
Jedan mladi katolicki svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni reci progovoriti pa upita biskupa za savet... Ovaj mu rece da sledeci put popije casu vode sa 2 kapljice votke i odmah ce se osjecati slobodnije. Posle toga, svecenik se osecao tako dobro da ga vise nista nije moglo uznemiriti.

Nakon povratka sa mise pronadje sledecu ceduljicu od Biskupa...
Postovani svecenice, sledeci put stavite nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. Osim toga evo jos nekoliko saveta kako se neki ispadi ne bi ponovili:

1. Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara.
2. Ormar pored oltara je mesto za ispoved a ne W.C.
3. Ne oslanjajte se vise na statuu blazene device Marije, ne grlite ju vise i ne ljubite.
4. Postoji 10 zapovedi a ne 12, 12 apostola a ne 7. Nijedan od nijh nije bio patuljak.
5. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. i kompanija
6. David je pobijedio Golijata prackom i kamenom. Nije ga umlatio i prosuo mu mozak.
7. Judu ne nazivamo kurvinim sinom.
8. Papu ne moramo nazivati El Padrino
9. Bin Laden nema veze sa Isusovom smrti.
10. Sveta vodica je za posvecivanje a ne da bi se osvjezavali ispod pazuha.
11. Nikada se ne smete tako moliti, da pri tome sednete na stepenice ispred oltara i stavite nogu na bibliju.
12. Hostija nije grickalica uz vino vec za vernike.
13. Gresnici idu u pakao a ne u p.m.
14. Poziv na ples nije los, ali ne polka trceci kroz crkvu.
15. Onaj, u cosku pored hora, kojeg ste nazvali pederom, kontrasem i tranzvestitom u suknji, bio sam ja.

Nadam se da ce sledece nedelje ove greske biti ispravljene.
Korisnikov avatar
By IceBerg
Priča o četvorici..

Bila jednom cetvorica po imenu Svatko, Netko, Bilotko i Nitko.
Trebalo je obaviti jedan vrlo vazan posao i Svatko je mislio da ce ga Netko obaviti.
Bilotko je to mogao uciniti, a Nitko nije htio.
Netko se zbog toga naljutio jer je to bio posao za Svakoga. Svatko je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no Nitko nije shvatio da ga Netko ne zeli obaviti. Na kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije ucinio ono sto je mogao napraviti Bilotko.
Korisnikov avatar
By IceBerg
Posao ili zatvor??
Mucite se kada morate ustati iz kreveta, nabrzinu jedete, vozite se pokorno u koloni automobila, a ako zakasnite minutu, sef vas tretira kao roba?

Zatvor: sjedite u celiji 2x3 m
Ured: sjedite u boksu 2x2 m

Zatvor: dobivate triput dnevno obrok
Ured: dobijete samo jednu pauzu za obrok, a onda to sto pojedete morate i sami platiti

Zatvor: ako ste dobri, dobijete slobodno
Ured: ako se dobri, dobijete jos vise posla

Zatvor: strazar vam otvara i zatvara vrata
Ured: morate nositi kojekakve kartice, koje redovito zaboravljate doma, i otvarati vrata sami

Zatvor: mozete gledati telku i igrati igrice
Ured: cim vas uhvate da gledate telku ili igrate igrice, dobijete otkaz

Zatvor: imate vlastiti WC
Ured: WC morate dijeliti s hrpom idiota koji pisaju po dasci

Zatvor: prijatelji i rodjaci vam smiju doci u posjet
Ured: nema vizite, jedini kontakt s obitelji je putem e-maila, a i on se nadzire

Zatvor: sve troskove vaseg uzdrzavanja placaju porezni obveznici, a ne morate cak ni raditi
Ured: morate sami platiti sve troskove vezane uz dolazak na posao, a zatim vam jos od place odbiju poreze, prireze i razna davanja kako bi platili odrzavanje zatvora i zatvorenika.

Zatvor: morate se nositi sa sadisticki nastrojenim upraviteljima.
Ured: ovdje ih zovu menadzerima.
Korisnikov avatar
By IceBerg
Šef....

Kada je stvoren organizam, svi organi su zeljeli biti Šef.

Mozak je rekao: "Posto upravljam svim dijelovima tijela, ja cu biti Šef"
Noge su rekle: "Posto nosimo organizam tamo gdje Mozak zeli i izvršavamo sve sto se naredi, mi trebamo biti Šef".

Istu zelju su izrazili i Oci, Ruke, Srce i Pluca... Svi organi su htjeli biti Šef.
Najzad je i Dupe izjavilo da hoce biti Šef.

Svi su se nasmijali i rekli da je apsurd da jedno dupe bude Šef. Dupe se uvrijedilo, skupilo i odbilo da obavlja svoj zadatak, sto je izazvalo dalekosezne posljedice: Mozak se pomutio, Oci izbecile, Noge su pocele klecati, Ruke su pocele drhtati, a Srce i Pluca su imali velikih teskoca u obavljanju svojih funkcija.
Na kraju su svi molili Mozak da dozvoli da Dupe bude Šef.

Tako je i bilo. Sada svi normalno obavljaju svoje zadatke i funkcije, a Dupe samo sjedi i sere.

NARAVOUCENIJE:
DA BI NEKO POSTAO ŠEF NE MORA BITI GENIJE, DOVOLJNO JE DA BUDE DUPE.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
TRČI PUŽ KROZ SUMU I SRETNE LISICU.
PITA GA ONA GDE ŽURI TOLIKO.
PUŽ JOJ KAŽE DA GA JURI DINKIĆ
I FINANSIJSKA INSPEKCIJA.
PITA GA LIJA ŠTO BI TEBE JURILI ?
A PUŽ KAŽE IMAM JA KUĆU, ŽENA KUĆU, SIN KUĆU.

KAD JE LIJA TO ČULA, POČELA JE DA BEŽI.
TRČI ONA I SRETNE RODU.
RODA JE UPITA ZAŠTO TRČI,
A LIJA KAŽA JURI JE DINKIĆ.
PITA JE RODA ZAŠTO JE JURI,
A ONA KAŽE IMA ONA KRZNO, MUŽ KRZNO, DECA KRZNO.

KAD JE TO ČULA RODA POČE ONA DA TRČI.
NALETI NA MAJMUNA,A ON JE PITA OD KOGA BEŽI.
RODA MU KAŽE OD DINKIĆA, JER ONA ŽIVI NA VISOKOJ NOZI,
MUŽ NA VISOKOJ NOZI, DECA NA VISOKOJ NOZI.

POČE MAJMUN DA TRČI PA GA PITAJU ŠTO TRČI,
A ON IM KAŽE: UVEK MI GOLOGUZI PRVI NAJEBEMO!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Poslala Fata (dobila - "mecu") Sulju da joj kupi tampone .
Uso on u prodavnicu i pita gdje su tamponi ?. Prodavacica mu pokaze ,
Suljo pogleda , ode na drugu policu , uzme jedan paket vate i
rolnu toalet papira ...
- Paa. sta ce Vam to , trazili ste tampone ??? , zacudjeno ce prodavacica
- E , znas sta , veli Suljo , ja Fatu juce poslo da mi kupi cigare ,
a ona mi donijela duhan i cigaret papir ... Eto ... NEK SADA I ONA -
MOTA !!!!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
PUKOVNIK PRENOSI NAREDENJE MAJORU

Sutra uvece, oko 20 casova Halley-eva kometa ce biti vidljiva u ovom podrucju. Ova pojava se desava jednom u 75 godina. Recite vasim ljudima da se pojave u krugu kasarne u radnoj uniformi, a ja cu im objasniti ovaj fenomen. U slucaju kise, jasno, nece se nista vidieti, pa sakupite ljude u sali i ja cu projektovati film o kometi.

MAJOR PRENOSI KAPETANU

Po pukovnikovoj naredbi, sutra oko 20 casova, pojavice se iznad kruga kasarne Halley-eva kometa. U slucaju kise dovedite ljude u radnim uniformama, smestite ih u salu, gde ce videti retku pojavu sto se dogada jednom u 75 godina.

KAPETAN PORUCNIKU

Po naredenju pukovnika sutra uvece, u radnim uniformama, oko 20 casova, pojavice se u sali cuvena Halley-eve kometa. U slucaju kise, pukovnik ce u krugu kasarne izdati jedno naredenje, sto se dogada jednom svakih 75 godina.

PORUCNIK NAREDNIKU

Sutra oko 20 casova pojavice se pukovnik na Halley-evoj kometi u sali obucen u uniformu. Ovo se u slucaju kise dogada jednom svakih 75 godina. Pukovnik ce doneti kometu u krug kasarne.

NAREDNIK VOJNICIMA

Kada sutra oko 20 casova udari kisa, cuveni general Halley sa svojih 75 godina pojavice se u pratnji pukovnika vozeci svoju kometu u salu, obucen u radnoj uniformi.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Srela se dva prijatelja.
Pita jedan : " Kako zivis ? "
Ovaj drugi mu odgovora : " Luksuzno . "
- " To mora da je dobro " - rece prvi.
- " Jeste " - kaze drugi - " Jedem luk i lijem suze. "

ahahahahahahahahahahahahahaha
By iWanna
Kuje Edipov sin zaveru protiv Edipa. Ovaj to sazna pa rece:
-Zar i ti, sine, brate?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nadam se da ćete mi pomoći. Pre neki dan sam krenula na posao a muž je ostao kući da gleda TV kao i obično. Prošla sam par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Peške sam se vratila kući po pomoć kad tamo... moj muž je obukao moje cipele sa štiklama i tanga gaćice, našminkao se i stajao pred ogledalom. <br><br>Imam 32 godine, a moj muž 34 i zajedno smo već 12 godina. Kada sam ga pitala šta radi rekao je da je obukao moje gaćice jer nije mogao pronaći svoje. Kad sam ga pitala za šminku, slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 meseci. Rekla sam mu da prestane ili ću ga ostaviti. <br><br>Pre šest meseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo. Molim vas pomozite!

* * * * *

Draga Ivana, Razlozi za gašenje motora nakon kratke vožnje mogu biti različiti. Počnite s pregledom dovoda goriva. Ako je čist, proverite držace na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, može biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak indžektoru. Srećno!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jedu Mujo i Fata skampe, a Fata se isprskala po haljini i kaze:
Juuuuuu, izgledam ko svinja, a Mujo ce:
A jos si se i isflekala....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Koje su poslednje reci nemackog podmornicara?

AHTUNG DIHTUNG!
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by KissQueen
Jedu Mujo i Fata skampe, a Fata se isprskala po haljini i kaze:
Juuuuuu, izgledam ko svinja, a Mujo ce:
A jos si se i isflekala....
ahaha... :lol:

ovaj mi je hit...:roflmao:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Koji je dan pedera ?
Drugi Drugog !
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Zasto ozenjen muskarac ne moze da spava posle dobrog s*x-a ?
Mora da ide kuci !
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Kad god odem na godisnjicu mature, sa zaljenjem konstatujem da su se moji vrsnjaci toliko ugojili i ocelavili da ne mogu da me prepoznaju !!

Koliko je dugacka sekunda ?
Zavisi sa koje se strane vrata od WC-a nalazis !

Pricaju dva pandura:
- Gde si rodjen ?
- Kod kuce, a ti ?
- Ja u bolnici !
- Sto, sta ti je bilo ??
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Dve plavuse:
- Znas li da ova Nova Godina pada u petak ?
- Joj, samo da nije 13-og ?!
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!