Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ljudi, ajmo malo retro, u 16-bitni i 32-bitni svet :D
Da li ste voleli ovu konzolu? Ja sam je dobio posle Commodore-a 64 i tako je nastala ljubav koja traje i danas. Nazalost, crkla je pre izvesnog vremena i sada skuplja prasinu ispod kreveta, ali sam skoro naisao na neki emulator za Sega igrice i torrent sa milijardu istih i navukao se ponovo samo tako :love: :love: :love: .
Tu su neke od prvih igrica koje sam obozavao kao klinac kao sto su npr. Mortal Kombat 2 i 3, Sonic (svi moguci delovi), Urban strike, X-men 2, Tinny toon adventures, Aladdin, Boogerman, Comix Zone,... Koje su bile vase omiljene igre sa Sege?
:sesir:
NOX
By Paranoid Androgynoid
:love:
Lion King mi je bio omiljen uvek, nikada se nece vratiti zivci utroseni da se 'obrne' ta igrica :drama: :love: i dan danas bih mogla da igram dok ne oslepim, kao onih nekadasnjih dana, kada iznajmis na 12h ili ako bas imas srece na 24h pa ne spavas celu noc nego igras igrice :radosnice:
pored toga, Mortal Kombat naravno i uvek odabirana Sonya, ljustila sam sve :zavera: :lol: imala sam specijalno ispisan A4 papir izvucen iz sredine pa na sve 4 strane ispisani fatality, mortality, bebality (LOL!), i ostali -ality-i .. joj.. :smeh:
Aladdin mi je bio super ali me uzasavala grafika, nekako mi nije bas najsavrsenije bio napravljen ili mi nije prirastao za srce jer ne volim te pescane boje, ne znam :lol:
..Jungle Book, aaaaaaaw :love: hocu hocu opet da igraaaaam!
NBA Jam mi je isto bio koban, po podocnjake :lol: sta je tu trikova bilo za nauciti ajme.. tada me nije mrzelo da pamtim razne trikove i gluposti a sada me mrzi da spremim jedan kolokvijum :roll:
sta jos, sta jos.. da, Sonic the hedgehog naravno :love: ali to igram i danas jer sam instalirala na telefonu :lood: obozavam ga.. valjda mi je on bio uzor za prvu punk frizuru :lol: :doh:

eto, za pocetak.. ako se setim jos neceg napisacu, znam da sam otkidala (i danas otkidam) na voznje ali ne mogu se setiti ni jedne Sega igrice sada, Need For Speed mi je isprao mozak :giggle:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Paranoid Androgynoid
pored toga, Mortal Kombat naravno i uvek odabirana Sonya, ljustila sam sve :zavera: :lol:
Pih, Sonya :nokti: . Sindel :eya: :love: :eya: :love: .
Paranoid Androgynoid
imala sam specijalno ispisan A4 papir izvucen iz sredine pa na sve 4 strane ispisani fatality, mortality, bebality (LOL!), i ostali -ality-i .. joj.. :smeh:
Sto mi je ovo poznato :smeh: :smeh: :smeh: ... Jos bih dodao i non-stop odlaske do Sega igraonica sa papirom i olovkom i sakupljanje tih poteza od vrsnjaka koji su ih pohvatali pre mene. Eh, to behu dani :radosnice: :radosnice: :radosnice: ..
NOX
Korisnikov avatar
By Rei
Mortal Kombat 2... bila je kod nas u igraonici izmedju ostalih obichnih i jedna Sega 32x konzola (wiki link), i za nju verzija MK2 sa poboljshanim grafichkim i zvuchim efektima, za to je uvek bio red i chekanje, pored toga je bilo i skuplje, ali je tako vredelo. :)

I sad znam da je tema o Segi, ali moram da spomenem jer ja kad se secam tog vremena ne mogu da se ne setim (Super) Nintenda, i posebno igre Donkey Kong :love:

Jel igrao neko DK? Platformer u kome se vodi dva majmuna, jedan veci i snazhniji, drugi manji i agilniji. U nastavcima velikog zamenjuje neka majmunica shto mozhe da leti kad vrti kosu. I to je neko uvek igrao pored MK2, i tu je bilo druzhenja, mozganja i frustracija, eh :)

''
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Super Mario Rulezzzzzzzz :D

pre neki dan sam bash skidao drugu emulator za amigu.. proverite www.projectw.org za emulatore i stare igrice, mada na tom forumu mozete naci apsolutno sve za download :)
By Paranoid Androgynoid
nasla sam.. nasla sam..
cime cu se zanimati ove zime.. :drama:

Top 30 Classic SEGA Games 2008 Collection

Slika

sve je tu!!! :love:
:radosnice:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Paranoid Androgynoid
a kakav je to .. emulator?! :smirk: :trep:
Emulator - program koji ti omogucava da igras igrice sa starih konzola na PC-ju.

Krsenje autorskih prava

Post editovan od strane moderatora

NOX
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mi se otkidasmo od MK 2 i 3 (najbolji je ipak bio MK4) ali na pc-ju

ja sam tako bio navucen na commodorea 64 i 128 ali kad sam skinuo emulator i pokrenuo i njega i neke igrice razocarano sam zakljucio da su dosadne :(

kako se zvala ona arkada sa tri lika - visoki plavi tip s macem, mali brkati viking sa sekirom, i neka riba sa ne znam cim? pa biras jednog od tih. e to smo razvaljivali na segi, samo sto bismo se na kraju cesto poklali medjusobno oko poena :smeh:
By Paranoid Androgynoid
:yay:
a reci mi jos ovo samo, posto hocu da idem sutra da kupim taj sega dzojstik :lol:
jel' to funkcionise na kompu i sa ovim igricama ili kako? da se trudim ili ne?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
E, ne znam stvarno. Ja se igram preko tastature i super funkcionise. Ne usudjujem se jos uvek da igram Mortal Kombat, posto bih brzo ostao bez tastature :D .
NOX
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Paranoid Androgynoid
nasla sam.. nasla sam..
cime cu se zanimati ove zime.. :drama:

Top 30 Classic SEGA Games 2008 Collection

Slika

sve je tu!!! :love:
:radosnice:
Jaaaaao Pocahontas! :love:

Da, oduvek sam bio tako gay... :radosnice:

Pored ove voleo sam MK I II III i Comix Zone, iiii svashta nestho sve. :love:
Ahh, to su bili dani.
By Paranoid Androgynoid
:smeh:
imas sve to u ovom paketu... svega 57mb je tesko :sweet:
a toliko muke u detinjstvu oko kertridza i cega sve ne.. sad stane na cca 60mb :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A na kom linketu gi skidash?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kako mi nedostaje Sektor:sigh:
Obozavao sam da se igram s njim. :chestram:

''
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Nocturnal
Paranoid Androgynoid
a kakav je to .. emulator?! :smirk: :trep:
Emulator - program koji ti omogucava da igras igrice sa starih konzola na PC-ju.

Krsenje autorskih prava

Post editovan od strane moderatora

NOX
Emulatorom se ne krse autorska prava, vec ROMovima. Tako da nije nezakonito imati emulator, tj. postaviti link za isti.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Postavio sam i za ROM-ove :wink: . Ali tnx, anyway :) .
NOX
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mouze, radoznao sam shta sve ima. :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by V I V I S E C T
Kako mi nedostaje Sektor:sigh:
Obozavao sam da se igram s njim. :chestram:
duboko sam dirnut ovim videom :radosnice:

edit: ispravka, MK 3 je ipak bio zakon.
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
Ljudi moji,nisam znao gde ta turim ovo sto cu napisati pa pronadjoh ovu temu vezanu za igrice.Naime,mozda mi necete verovati ali nikad nisam odigrao ni jednu igricu na kompu pa su u to dibidus ne razumem.A hocu da vas priupitam:Sta predlazete apsolutnom pocetniku da igra?Znaci ne nesto zahtevno i za mozak opterecujuce,ne pucachina.Na torrentima pronalazim buljuk igrica ali ne razbiram koja je koja :hypno: kao na primer:

Wanted Weapons Of Fate
BigFish Games - Echo Secret of the Lost Cavern - Adventure - Wendy99
Hotel For Dogs
Pokemon Platinum
MilitaryHistory Commander Europe at War
Age Of Empires 2 & The Conquerors Expansion - Full Game
BlackShot

Sta predlazete pederu pocetniku u gejmingu?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by colonia_boy
Super Mario Rulezzzzzzzz :D
PLUS MORTAL KOMBAT :love:
By iWanna
jos uvek znam da uradim fataliti sa Sindel /scream
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Hihi, ja sam oduvek voleo da igram sa njom, ona mi je omiljeni lik. Mocna zena obucena u roze i ima kosu to die for :D ... Gde ces vise :) ?
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!