Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Za malo serija mogu da kažem da je svaka epizoda priča za sebe i da je do kraja epizode neizvesno šta će se desiti sa glavnim liko(vi)m(a).

E pa WonderFalls je baš to. Nepredvidiva serija kod koje je svaka epizoda avantura za sebe. Kategorisana je kao dramedy, žanr koji u jednakim, ili bar približnim količinama sadrži elemente drame i komedije.

Serija prati glavnu junakinju Jaye Tyler, diplomca filozofije i prodavačicu suvenira na Nijagarinim vodopadima, koja pronalazi novčić pred fontanom koja se nalazi pred prodavnicom u kojoj radi. Okreće se i baca novčić preko ramena, novčić udara u statuu fontane, odbija se Jayenu glavu i pada u fontanu. Od tog trenutka, u bitnim momentima ima "moć" da komunicira sa neživim stvarima. Za razliku od sličnih serija ("Ghost Whisper", "Tru Calling"), ona svoj dar smatra kletvom i trudi se da ne komunicira sa neživim stvarima. Prva je sa njom progovorila voštana figurica lava koja joj na čudne načine pomaže da reši životne probleme (po sistemu pomoći će onom kuriru tamo, smuvaće ga sa svojom sestrom, onda će na njihovom sastanku saznati da joj je sestra lezbejkica a tip alergičan na kikiriki, pa kada dobije alergiju vodiće ga u bolnicu gde će on naći ljubav svog života, tako da će njoj da slaše sa kičme a i sestra više neće morati da se krije... a lav joj samo kaže spoji njih dvoje tad i tad...). Izuzetno zanimljivo snimljena, režirana i spakovana serija.

Na žalost, glupi ameri nisu mogli da je svare tako da je od snimljenih 13, emitovano samo 4 epizode, i to druge 2 u nekom očajnom terminu. Animacije u seriji (voštani lav, metalno majmunče, krpeni gušterčić ...) su realističnije nego u drugim serijama, vidi se da je dosta uloženo u seriju.

Da li je neko gledao? Komentari?

http://en.wikipedia.org/wiki/Wonderfalls
By Amethyst90
ja sam gledao...
Serija je fenomenalna kao i sve od Bryan Fuller-a poput Dead Like Me ili Pushing Daisies!!!
Steta sto ljudi ne znaju...
By Pending-For-A-Bending
Ja je gledao. Cool je sto je glavni lik zapravo nenormalan :) Super su mi figurice, pa jos kad pocnu da ponavljaju ("Ukradi me")
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!