Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
:lol: unic0rne

Da zamisli da 365 dana jedesh sendvich sa shunkom i svim mogucim dodacima
:D
By ~ Le Saint X ~
nekako ljubav i pasulj mi ne idu - banalno

ali ljubav i sendvich ide sjajno
:)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by kal zakath
Zato što je rok "upotrebe" kot gay populacije do 30 godina. Posle si premator za 90% ljudi. Znači u najboljem slučaju imaš 10 do maksimalno 15 godina da se izjebeš. So much meat, so little time.
:smeh:

Kako simpatican post... moracu da javim onima koje znam da im je istekao rok upotrebe :lija:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
a sad si ga bash banalizovala, mozes ti bolje to :P

Mislila sam da cjesh da napishesh...jedesh li ga 365 dana, prdish isto toliko dana! Eh Uni sine... :sigh:

Banalizovano kazhesh? Pa ja ovo iskreno napisala. Zamisli samo...365 dana jedna te ista osoba pored tbe., Poznajesh joj svaki deo tela, svaki pokret, pogled. A onda...osetish kako ti nedostaje ona "zaljubljenost". Zhmarci u stomaku. Zamisli samo sine...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dina
Zato što je rok "upotrebe" kot gay populacije do 30 godina. Posle si premator za 90% ljudi. Znači u najboljem slučaju imaš 10 do maksimalno 15 godina da se izjebeš. So much meat, so little time.

Kako simpatican post... moracu da javim onima koje znam da im je istekao rok upotrebe :lija:

Ne morash. prochitah ga sama. :grom:

:giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Val
a sad si ga bash banalizovala, mozes ti bolje to :P

Mislila sam da cjesh da napishesh...jedesh li ga 365 dana, prdish isto toliko dana! Eh Uni sine... :sigh:

Banalizovano kazhesh? Pa ja ovo iskreno napisala. Zamisli samo...365 dana jedna te ista osoba pored tbe., Poznajesh joj svaki deo tela, svaki pokret, pogled. A onda...osetish kako ti nedostaje ona "zaljubljenost". Zhmarci u stomaku. Zamisli samo sine...
Gube se zhmarci ali sta se dobija?
Korisnikov avatar
By Val
Dobija se neshto? :nerd:

Mislim...sem glavobolje? :blenta:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Gube se zhmarci ali sta se dobija?
Cvarci ! :eureka:

Sali se teta Daca malo... :giggle:

Val, mila, nisu sve mace shvalerke u dushi kao ti. Nisu svima zhmarci prioritet.
Ima i onih koji su i sa malim u zivotu zadovoljni, pa ne furaju promiskuitet, nego prvenstveno traze iskrenu ljubav - jednu ali vrednu i trajnu.
Korisnikov avatar
By Val
Mila, Val nigde ne napisa da je shvaler u usponu! Ili automatski postajemo neverni ako smo Open Minded? :nerd:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Val

Ne morash. prochitah ga sama. :grom:

To se odnosi samo na muskarce, tako sam ja shvatila :lukavi: ;)

Za zene su sasvim drugi parametri, posle tridesete dolaze najbolje godine :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Za zene su sasvim drugi parametri, posle tridesete dolaze najbolje godine :zvizdi:
Tako je !
Ja ulazim vec u pedesete, a ne manjka mi ni udvarachica, ni zivotne radosti i poleta, mada me nekada uhvate prolazni naleti depresije zbog klimaksa.
:B
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by B.U.
Ja zbog zadnjeg decka mesec dana nisam dolazio na forum dok ga nisam razuverio sta se tu dogadja
obrisao sve nepodobne sa My Spacce-a
nisam izlazio 5 meseci
skoro ni sa kim se nisam vidjao...
A ti i taj dečko ste se igrali zatvora ili bili u vezi "1 na 1"?
Korisnikov avatar
By kal zakath

Pa za žene nisam kompetentan.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Marvin
Ja zbog zadnjeg decka mesec dana nisam dolazio na forum dok ga nisam razuverio sta se tu dogadja
nisam izlazio 5 meseci
hahahahahahha
By Ulix
nisam izlazio 5 meseci
:lol:
By ~ Le Saint X ~
nisam izlazio 5 meseci
My point was...
da mi je on bio dovoljan i da mi nisu na pamet padale NEmonogamne misli

trebao si ceo post da citirash a ne da izvlachish sta tebi odgovara
Korisnikov avatar
By Val

Eh, da nije tog tvog prikrivenog sharma...sad biK ja tebi rekla!

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Val
Eh, da nije tog tvog prikrivenog sharma...
Kako sharm mozhe da bude prikriven ?
:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
nisam izlazio 5 meseci
My point was...
da mi je on bio dovoljan i da mi nisu na pamet padale NEmonogamne misli

trebao si ceo post da citirash a ne da izvlachish sta tebi odgovara
Jeste vala, meni baš savršeno "odgovara" da li ste vi bili u zatvoru ili u večnoj ljubavi koja se kroz prozore prelivala.
Korisnikov avatar
By Val
Pa to ti pricham!

Ako je prikriven onda je ... ?
A vazda ga tako prikriva! :giggle:
By alexandermagic
Tačno. Spustio bih tu granicu na 25, ali to važi samo za ružne pedere i one koji su išli od ruke do ruke. ;)

D.M. je na neki način u pravu, a i ovaj Deni.

Monogamni su rijetki, a ja sam imao sreće da nailazim na takve kakav sam i ja sam. Monogaman.
By mikka
JA sam monogaman :sladoled:
u smislu
nikad prevario, niti bio prevaren (koliko znam) u vezi
eto, da malo razbijem predrasude :paradajz: :palacinke: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Val
Lepo je kada veze "prestaju" iz drugih razloga, a ne zbog "nevernosti"...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Zasto vecina pedera ima potrebu da bude sa sto vise tipova? Zasto jedan nije dovoljan? Zasto je tesko pederima da se vezu za jednu osobu i imaju monogamnu vezu? Da li je toliko vazno cesto menjati partnere?
Pa to ti je kao kad igras loto ili bingo. Sto vise kombinacija to vece sanse da ubides 7 ili 15. A naravno da igras za premiju.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Dušan Maljković
ljudi pribegavaju "prevari" ne zato što su sami po sebi promiskuitetni, engo zato što su nezadovoljni vezom, pa traze "napolju" 'leba preko pogače.
Toliko o tvom razumevanju ljudi.

Slika
Korisnikov avatar
By Galateja
I ova tema se pretvori u bojište monogamija vs. neštodrugo. :uplasen:

Dakle, odnos u vezi 1 na 1 je jedini oblik 'vezne' egzistencije za mene. Ne osećam se uskraćeno iz više razloga, ali najbitniji su ovi:
1. Seks je jedan deo mog života i mozaički uklopljen sa drugim elementima čini harmoniju.
2. Brušim datu jedinicu, jer da bi nešto zadržalo kvalitet ili postalo kvalitetno zahteva rad na sebi.
3. Imam bogat unutrašnji svet, tako da nemam potrebu da se oslanjam na spoljne draži kako bih ispunila život.
Korisnikov avatar
By IceBerg
uf nemma inspiraciju trenutno :) vrati cu se drugom prilikom... ali ima da se pise toliko da bi derogirao samog sebe u svakoj drugoj recenici!!! :)

nisu samo pederi promiskuitetni... i str8 su isti kao i mi smao shto oni manje prichaju o tome :D i devojke im nikad ne saznaju, jer najbolji drugovi ih ne shpijuniraju a i ona koja je bila ne pricha i ne hvali se, kako to pederi rade... josh se ni ne obucesh a pola grada vec zna da ste se jeb*li :)

... i ll b back...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by Dušan Maljković
ljudi pribegavaju "prevari" ne zato što su sami po sebi promiskuitetni, engo zato što su nezadovoljni vezom, pa traze "napolju" 'leba preko pogače.
Toliko o tvom razumevanju ljudi.
Pred ovim odlučujućim protivrazlogom kapituliram. Uvek su me facinirale dobro argumentovane teze.
Korisnikov avatar
By Zibro
Jedan na jedan moze da se desava na 1000 nacina , ulagati u medjuljudski odnos iznova i iznova ga oplemenjivati , prilagodjavati partnera sebi a istovremeno se prilagodjavati njemu uz potpunu slobodu i moc izbora kljuc je uspeha moje 1 na 1 kombinacije

potpuno se slazem da je nezadovoljstvo partnerom ili necim u vezi uzrok trazenja kombinacija sa strane pri tome sama veza tj partner uopste ne moraju da budu problematicni , jednostavno jako veliki broj ljudi ili ne zna sta hoce ili su stalno nezadovoljni ili su debelo precenili seba rezultat je stalna potraga za ne znaju ni oni cime, njih pomalo zalim
a tu su i ljudi jednostavno svesno uzivaju u promiskuitetu kao zivotnoj opsiji oni su mi totalno cool
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!