Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Modesty
Zanima me posle koliko se vade konci.....naime,prije 3 dana sam isjekla ruku na lim i šili su me,imam 4 konca,sutra idem na kontrolu.
Da li neko zna kad se vade konci i da li boli?
By J...
Mislim da treba nekih 10 dana. A moze malo da boli ako su "urasli".
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Azdaja
Nema na cemu :)
neću ti reći i drugi put :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zavisi, meni su konce vadili posle punih sedam dana, i nije bas bilo prijatno. Nije da boli, ali je neprijatno. U svakom slucaju, pripremi se da malo stegnes zube.
Good luck...
Korisnikov avatar
By Mars
Ima konaca koji se ne skidaju. A ima i specijalnih flastera zbog kojih je negde sivenje zaboravljeno kao metoda izbora.

Mene su kao jako mirnog klinca šili na mesec dana, ali to je bilo odavno, ne sećam se dinamike.
Neka skiadanja nisam osetio, neka jesam.
Korisnikov avatar
By Modesty
Koristila sam jednom te flastere koji zamjenjuju konce,super su ali to se kod nas još ne primjenjuje.
Jutros sam bila na previjanju i skidaće mi konce u četvratak(plašim se jer teško podnosim fizičku bol),znači posle 7 dana......uh,ubi me dosada ....lijeva ruka a ja lijevak,pa samo ležim i spavam.
Korisnikov avatar
By Val
Ma samo da ne otpadne... :sigh:

Shta li si ti kome skrivila pa da s´ tako opasno ozledish... :farewell:
Korisnikov avatar
By Rei
Koliko je to "4 konca", tj kolika rana?

Ja nikad nisam imao nikakvu ranu za ushivanje... Nadam se da ce ostati tako. :)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by REI
Koliko je to "4 konca", tj kolika rana?

Ja nikad nisam imao nikakvu ranu za ushivanje... Nadam se da ce ostati tako. :)
Rana je preko dva prsta,kažiprst i srednji prst,pri šaci na zglobovima,svaka je oko 2 cm.
Možda i nebi šili da nije pregib....sreća tvoja da nemaš to iskustvo...plakala sam na sav glas em boli rana,kost,em šivaju na živo.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da. Kao Rambo.

Ne brini, ne boli toliko. Manje od šivenja u svakom slučaju. Drmni neki alkohol pre odlaska. Mada najviše pomaže ako možeš na kratko da se ZALJUBIŠ u tog ko ti čačka po telu, onda intervencija ume da bude i prijatna.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
zavisi i ko ti radi, nekad prebrojis sve zvezde zato sto se lekaru/sestri zuri...
Korisnikov avatar
By starsailor
ja sam expert po tom pitanju. oziljci sa oko 20 konaca. i to 4 komada :) i ne boli. bar mene nije. malo jace pecka. a kada posle ti mazu ranu jodom bas je lepo :giggle:
Korisnikov avatar
By Modesty
hahaha baš vam hvala na utjesi....šio me jedan stari doca i od sve muke me uspio nasmijati.
Šio on a ja mlataram nogama po stolu a on će ti meni:jel uvijek tako radiš nogama kad te bockaju...zatim kad jauknem,pita;jel veliko il malo a...kakav lik,na kraju mi reć.šta je,što plačeš,vidi kako mene ništa ne boli,e tu sam pukla od smijeha.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobar ti je doktor, nije pričao te stvari bezveze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!