Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Zasto vecina pedera ima potrebu da bude sa sto vise tipova? Zasto jedan nije dovoljan? Zasto je tesko pederima da se vezu za jednu osobu i imaju monogamnu vezu? Da li je toliko vazno cesto menjati partnere?
Korisnikov avatar
By dungoll
šta je bilo ? ostavio / prevario te dečko ? :D :sigh:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ja se ispričavam što se mješam u vaše muške priče ali zbilja je poznato(koliko istinito,to ne znam) da si gay momci skloniji od svih promiskuitetu.
Je li to tako zbilja?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada sam u vezi, poshto sam svestan da je nemoguce naci monogamnog partnera. Deshava se da ja preduhitrim partnera i prevarim ga, samo zato da bih spasio sebe od izliva besa. :ninja:

Iskreno, zelja mi je da nadjem nekog monogamnog mladica, koji se jebe kao lav, ima telo kao tigar, krzno poput pume i ochi poput machke. Do tada
''
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Zasto vecina pedera ima potrebu da bude sa sto vise tipova? Zasto jedan nije dovoljan? Zasto je tesko pederima da se vezu za jednu osobu i imaju monogamnu vezu? Da li je toliko vazno cesto menjati partnere?

ajde prvo odgovori ti, zasto imas potrebu da budes sa sto vise tipova, zasto ti jedan nije dovoljan, zasto ti je tesko da se vezes???

ili si ti str8?

Ili pak, samo volis da generalizujes?:lukavi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Otkud znam nisam jedan od tih :D

Generalno muskarci vole da sto vise njih osvoje i odvuku u krevet sto zbog nezajazljive sexualne zelje sto zbog potrebe za samoptvrdjivanjem na taj nacin valjda.
Tako je kod str8 muskaraca a kod gay muskaraca je to jos izrazenije...boys will be boys.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kako zašto?
Istraživački duh.
A whole new body and mind to explore :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitanja mnogo, mogucih odgovora jos i vise.
Jedan od odgovora bi se mogao naci i u cinjenici da su mnogi pederi prinudjeni da vode dvostruki zivot, kriju se od okoline, pa im je monogama homo veza krajnje neprihvatljiva solucija u zivotu. Mnogi zvanicno imaju i devojke i planiraju da se njima jednog dana ozene.
Svoju homoseksualnost gaje kao tajni porok i dozivljavaju je kao strogo fizicku potrebu, pa zato cesto i menjaju partnere.
Nije zanemarljiv ni broj onih pedera koji sebe obmanjuju da je pederastija kod njih prolazna faza, te stoga dok su u toj navodno prolaznoj fazi gledaju da se pojebu sa sto je moguce vise ljudi.
By Pending-For-A-Bending
Koji ti je kurac_ Postavio sam normalno pitao i napisao VECINA.

Ja sam ya monogamiju. vecina na koje sam ja naletao nije. Molim te- nemoj da se pravis pametan vise
Korisnikov avatar
By Insorcer
A zashto ti lupash glavu tom vetjinom, kako si je sam definisao?

..imash manjinu pa komuniciraj sa manjinom:muzika:

Manje glavobolje donosi ;)

..ili ti je bash izazov nekog poligamnog privoleti svim svojim kakvotjama da bash sa tobom biva monogamnim?! :serlok:
By ~ Le Saint X ~
Pa ako ova tema ima veze sa tim da te je neko prevario zbog nekog drugog...
sta znam...

Ja nikada nisam raskinuo sa deckom jer me je prevario
ili
jer sam ja njega prevario

1 on 1 je svakako moguc

ali ne verujem da je moguc forever
iliti
till death do us apart

et toq!
:snob:
By Pending-For-A-Bending
Pa znas... gadno je kad ti se neko predstavlja da je monogaman, a onda iskoristi prvu priliku da bude s nekim drugim samo zato sto mu se to nudi
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sta da mu radis, kad ima slabu volju i ne ume da kaze - NE !

:sweet:

Ne krivite vase momke kad vas prevare, nista pogresili nisu, tako je zivot hteo...
A i ta slaba volja da se odoli grehu je teska boljka...
:doktor:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Zato što je rok "upotrebe" kot gay populacije do 30 godina. Posle si premator za 90% ljudi. Znači u najboljem slučaju imaš 10 do maksimalno 15 godina da se izjebeš. So much meat, so little time.
Korisnikov avatar
By Insorcer
nakon ovog zakath-ovog posta tju morati da konstatujem da ili nisam normalan, ili tju umreti (utji u tridesete) neizjeban?! :roflmao:

..26-a iscurila skoro, a sex imao/imam samo sa jednom osobom!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se, Bogu hvala, u prvoj mladosti izivela i sad sam spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje.
:deni:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa zato shto su mushkarci.
Korisnikov avatar
By dungoll
jebi se. Znas ti tacno sta je bilo :(
ne. ne znam još uvek tačno šta je bilo ? u2u , phone, whatevaah ?

nije moguće da sam povredio tebe debelog i medvedastog ?

bu hu...

enivej - ja nisam takav, ali ipak, razumem te jadne duše, ali se nikako ne sdružujem sa njima, a hvala intuiciji (valjda) nikad se i ne zaljubim pogrešno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam... upravo pokusavam da shvatim svoj odnos prema svemu tome...

Jednostavno je sloboda ipak sloboda!
Sto ne smatram da obavezno ukljucuje cesto menjanje sexualnih partnera.
Mozda samo par redovnih... i ako uleti jos koji vredan paznje :blush:
Korisnikov avatar
By leobg
Zato sto u gay svetu nema nicega sem sexa sto bi vezivalo dve osobe. Emocije, pa 90% emocija je iz kite. Vecina razmislja kitom, sto bih ja rekao, najgora moguca kombinacija, muska promiskuitetnost u zenskom mozgu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pa znas... gadno je kad ti se neko predstavlja da je monogaman, a onda iskoristi prvu priliku da bude s nekim drugim samo zato sto mu se to nudi
Da, da, a onda je mrmot zavio čokoladu...

A zašto neko koristi prvu priliku?! I to samo zato što mu se nudi?! Meni to liči na potez očajnika koji je hronično seksualno nezadovoljen u vezi koja ga očigledno u tom domenu ne zadovoljava... Jer, da jeste, zašto bi tražio seks van veze?

Srećo shvati -- ljudi pribegavaju "prevari" ne zato što su sami po sebi promiskuitetni, engo zato što su nezadovoljni vezom, pa traze "napolju" 'leba preko pogače.

Uostalom, šta te to toliko potresa? Ako je dečko gladan, jel mora UVEK sa tobom da večera? Ako je žedan, jel moraš ti da mu sipaš tekućinu u usta? Ako mu se jebe, jel uvek moraš ti da ga zadovoljavaš? NE. Seks je telesna potreba kao i bilo koja druga (u svojoj osnovi) i ne vidim što, ako ti već ne možeš da je zadovoljiš, dotični to ne bi činio sa drugima. Pa zar želiš da ti je partner frustriran?
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dušan Maljković
Da, da, a onda je mrmot zavio čokoladu...

A zašto neko koristi prvu priliku?! I to samo zato što mu se nudi?! Meni to liči na potez očajnika koji je hronično seksualno nezadovoljen u vezi koja ga očigledno u tom domenu ne zadovoljava... Jer, da jeste, zašto bi tražio seks van veze?

Srećo shvati -- ljudi pribegavaju "prevari" ne zato što su sami po sebi promiskuitetni, engo zato što su nezadovoljni vezom, pa traze "napolju" 'leba preko pogače.

Uostalom, šta te to toliko potresa? Ako je dečko gladan, jer mora UVEK sa tobom da večera? Ako je žedan, jer moraš ti da mu sipaš tekućinu u usta? Ako mu se jebe, jer uvek moraš ti da ga zadovoljavaš? NE. Seks je telesna potreba kao i bilo koja druga (u svojoj osnovi) i ne vidim što, ako ti već ne možeš da je zadovoljiš, dotični to ne bi činio sa drugima. Pa zar želiš da ti je partner frustriran?
Inace... ti stalno promovises promiskuitet. Jel to znaci da si i ti tako uzasna osoba poput mene? Da su svi ljudi s kojima si ti bio nezadovoljni tobom? Ili da su svi s kojima si bio uzasni? I da si ti bio nezadovoljan njima. I da ne mozete jedno drugo da zadovoljite? I da je toliko ljudi zapravo lose poput mene. Stavise, da je makar jedna osoba u vezi UVEK nezadovoljna vezom, da joj ne odgovara sex, da je isfrustriran?
By ~ Le Saint X ~
Sad mi pade na pamet...
Jedan moj bivshi drug je u vezi (mada, mozda i nije vishe) vec vise od dve godine
i kao sve je sjajno...
Ali, to ga ne sprecava da flertuje sa decacima koji mu salju vrlo 'spicy' poruke
Ja sam se zezao da meni da te brojeve posto tada nisam imao decka i da iskoristim te napaljene momke...ali, naravno, ma koliko da on nije zeleo svesno da se upusta u sve to... ako vec nekome odgovarash na takvu vrstu poruka i cuvas njihove telefone, to znaci
da sebi 'cuvash opcije' za buducnost
ma koliko da je on pricao sve je bajno i td...

Sto po difoltu pokazuju nemogucnost monogamije - postoji samo ON/ONA i niko vishe
(mada pokazuje i dosadu u vezi)

Ja zbog zadnjeg decka mesec dana nisam dolazio na forum dok ga nisam razuverio sta se tu dogadja
obrisao sve nepodobne sa My Spacce-a
nisam izlazio 5 meseci
skoro ni sa kim se nisam vidjao...

ali, jbg... To je bio moj izbor i ne zalim

elem...

1 on 1 je moguc dok ne pocne da smeta nesto jednoj od strana
Korisnikov avatar
By Val
1 na 1 je vrlo mogucj, ali nepotreban!

Zamisli da svaki dan (365 dana u godini) jedesh pasulj... :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a sad si ga bash banalizovala, mozes ti bolje to :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!