Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
ja u stvari ne volim da budem u vezi.....tako da.....ako sam u vezi...to vec samo po sebi znaci da sam zaljubljena kao tele, cim sam pristala na takav kompromis sa nekim.....
Upravo. Recimo sad mi je super u vezi i sta zaista funkcionise po prvi put.
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
U moju sadasnju devojku sam bila zaljubljena prosle godine .
Zato sam cekala da se malo ohladim da bih mogla trezveno da razmisljam . To vreme sam iskoristila za slatke devojcice koje su za vezice ... i tako sam sad srecno ne zaljubljena ali dobro funkcionisemo jer je sve preslo na visi nivo .

Inace se tesko vezujem i slobodno mogu reci ,,, beeeezim od toga
By жњ
ako sam u "vezi", to definitivno znaci da sam zaljubljena.

u "rebound" veze nikad nisam uletala, tj. nedugo nakon raskida ili tokom drzanja neizbacenog smeca u glavi. znam da ljudi nakon raskida ulecu u svakakve kombinacije, samo da prebole... taj mehanizam i ima neku svoju poentu, ali ja cenim da je on za slabice i da vodi u jos veci haos.. i to prosto nije moj nacin. tek kada nadjem svoj mir i pustim svoju proslost da pociva u proslosti, spremna sam i da krenem dalje bez ikakvog tereta.... nezavisna, a opet spremna da volim i budem voljena. jedino tako je vredno, mmmmm :volinevoli:
By High Maintenance
prva veza, prva prava ljubav...
ranije ih nije bilo tako da nemam za kim da patim :D
Korisnikov avatar
By Scorpio
Zaljubljena jesam, ali u vezi nisam...

:smokin:
Korisnikov avatar
By IceBerg
i zaljubljen i ovisan i vezan za njega vec 6 mjeseci... drugog nisam ni pogledao... al on je nashao sebi devojku... i ne mogu da se pomirim sa tim... da budemo u vezi a on d aima devojku kao pokrice za svoje, s kojom ce da izlazi, da se kreshe, ljubi, i da joj iskazuje osjecanja!!! :sarana:
By alexandermagic
Zaljubljenost me je prošla tijekom ova 22 mjeseca veze i gotovo isto toliko zajedničkog života pod istim krovom.

Volim ga. Ne zasljepljujuće, ali dovoljno da planiram budućnost sa njim. :cowboy:
Korisnikov avatar
By m..
Lol. Jbt, ja nisam ni znala da mozes da budes zaljubljen 10 meseci intenzivno, medjutim ocigledno se moze.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
10 godina smo zajedno. Prosle smo svakakve faze. Teskoce, probleme....
i dalje smo zajedno...

Ucile smo se mnogim stvarima, a nekada je za krize potrebna i pomoc sa strane,
(mislim na psihoterapeuta), ako vam je stvarno stalo do veze i osobe sa kojom ste.

I jesam, zaljubljena sam u nju... naravavno to je sada nesto potpuno drugacije
od onog prvog susreta ocima, ali ja te oci i dalje obozavam...

:maca:
Korisnikov avatar
By VeseliLeptiric
Nisam zaljubljen i to osecanje i ne poznajem ali ga volim svim srcem i dusom.
Korisnikov avatar
By maka
na pocetku smo. zaljubljena sam i pre pocetka :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uvek zaljubljena u osobu sa kojom sam u vezi.. e, sada koliko to uspe da me drzi dugo je vec diskutabilno.. :shocked: :D
Korisnikov avatar
By Island
vec godinama u prvoj i jedinoj vezi i naravno jos uvek sam zaljubljen
Korisnikov avatar
By leobg
Ne, u zivotu se samo jednom iskreno voli, sve ostalo su nijanse.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
tko je taj leobg, vec sam ga jednom hvatao da mudro zbori?

ja nisam uvek. s vremenom se sve redje i zaljubljujem. osim toga ne smatram da je zaljubljenost nesto neophodno potrebno u vezi, stavise nekad izaziva paniku i paranoju bez koje je veza mnogo bolja i kvalitetnija. gde je teta daca da nam objasni tajnu uspesnog braka?
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by AngraMaina

ja nisam uvek. s vremenom se sve redje i zaljubljujem. osim toga ne smatram da je zaljubljenost nesto neophodno potrebno u vezi, stavise nekad izaziva paniku i paranoju bez koje je veza mnogo bolja i kvalitetnija. gde je teta daca da nam objasni tajnu uspesnog braka?
Leo je otisao u Mk da zivi, dosta mu je isfoliranih Beogradskih tetki koje se satiru od k.... a glume svetice. Nema bre ljubavi u gay svetu. Svako nekog drzi iz interesa, kita, lova, status.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by leobg

Leo je otisao u Mk da zivi, dosta mu je isfoliranih Beogradskih tetki koje se satiru od k.... a glume svetice. Nema bre ljubavi u gay svetu. Svako nekog drzi iz interesa, kita, lova, status.
A u Makedoniji su fine tetke, a? I ti jedna od njih?
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Originally posted by leobg

A u Makedoniji su fine tetke, a? I ti jedna od njih?
ko o cemu baba o ustipcima, a kurva o postenju.
Korisnikov avatar
By maka
svakim minutOm sve vise.. :love:
Korisnikov avatar
By Modesty
Naravno,ako sam u vezi,to znači da je sve iz prošlosti već izblijedilo i da sam zaljubljena u osobu sa kojom sam.(inače i ne bi bila u vezi)
Korisnikov avatar
By acid drop
nisam u vezi sa onom u koju sam zaljubljena.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by acid drop

nisam u vezi sa onom u koju sam zaljubljena.
e ovo i za mene vazi

samo sto nije onom nego onim

i nije onim nego onima

i nisam zaljubljen nego ocu da ih jebem

a ne mora da ih jebem, moze i oni mene, necu se buniti
Korisnikov avatar
By maka
ne znam vise sta je ovo. ne mogu da definisem, samo znam da je volim, to je sigurno, nekim danima sam zaljubljena kao mlad majmun, nekim danima i nisam bas..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!