Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SimorProsto me vuce da ti kazem: Igen igen, hogy igen nem*
Interesantno da se od prevalentnog forumskog nacionalizma nisi dosetio drugog korisnika nego meni da se obratiš i to na potpuno ironičan post.
Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz,
Újvidék is újra magyar város lesz.
![]()
Originally posted by Simoreto poente!
potpuno ironičan post.
Originally posted by AngraMaina
kazi da se zalazes da se vojvodina odvoji od srbije i pripoji madjarskoj, jasno i glasno, a ne uvijaj u stilizovane fraze.
![]()
ja nisam za to, ako nista a ono zbog slika povesanih Srpkinja, u narodnim nosnjama, koje su ti "civilizovani zapadnjaci" i "bastinici milenijumske krune svetog istvana" kacili po banderama gde su stigli, 1914, 1915, 1916, 1917. i 1918. godine. dok ih tim sporazumom sile nisu naterale da nas puste na miru.
neke od tih obesenih zena licile su na moju baku, koja je, koincidentno, bila srpkinja, i imala slican smisao za odevanje, te me zbog sistema asocijacija te slike nekako ne mogu da ostave ravnodusnim.
evo ti zvanicne politike te civilizovane drzave, malo pre sporazuma u trijanonu:
za one koji ne znaju nemacki, evo prevescu vam besplatno. to znaci "srbija mora da umre" - u nemackom originalu sprovedena rima, tj. igra recima, takozvani kalambur.
sad bih rekao jos nesto tesko, ali umesto toga idem da rucam.
![]()
Originally posted by stefan19Verujem da bi trebalo da dobije maksimalan stepen autonomije, medjutim ovako kako je postavljena anketa, ja nemam za koju opciju da glasam jer ne bih DA SE OTCEPI, nego da ima najvisi moguci stepen slobode u upravljanju svojim resusrsima.
Dakle, da li ste za ili protiv autonomije Vojvodine. Obrazlozite;sta bi Vojvodina kao nezavisna drzava dobila, a sta izgubila? Da li bi Srbija bila na dobitku, ili na gubitku?
Prema kriterijumu ekonomske razvijenosti, nerazvijene opštine u Vojvodini u 2009. godini su : Bela Crkva, Mali Iđoš, Odžaci, Plandište, Titel i Čoka, dok u nedovoljno razvijene opštine spadaju: Ada, Alibunar, Bač, Bačka Topola, Bački Petrovac, Žabalj, Žitište, Inđija, Irig, Kovačica, Kovin, Nova Crnja, Novi Bečej, Novi Kneževac, Opovo, Sečanj, Sremski Karlovci i Šid.
Prema demografskom kriterijumu, utvrđeno je da su nerazvijene opštine: Alibunar, Bač, Žitište, Nova Crnja, Novi Bečej, Novi Kneževac, Plandište, Sečanj i Čoka, a nedovoljno razvijene: Apatin, Bačka Topola, Bela Crkva, Irig, Kanjiža, Mali Iđoš, Opovo, Odžaci, Pećinci, Senta i Srbobran.
Prema trećem kriterijumu koji se odnosi na zaposlenost, u nerazvijene opštine spadaju: Irig, Kovačica, Nova Crnja, Opovo, Sremski Karlovci, Titel i Čoka, a nedovoljno razvijene opštine u Pokrajini u 2009. godini su: Alibunar, Apatin, Bela Crkva, Žabalj, Žitište, Mali Iđoš, Odžaci i Srbobran. R. D.
Originally posted by Black LadyNe da mislim - znam. Ja sam iz Novog Sada i znam generalno razmisljanje Novosadjana.Originally posted by HtonMislis da imamo komplexe zbog Beograda?
Vojvodina ne treba da bude free, vec da pokusa da bude complex free! Ona samo pati od kompleksa Beograda, predvodjena Novim Sadom i to je jedini problem.
Ako sam te dobro razumela...
Originally posted by Black LadyIzvini, a koga sem Beograda uopste i moze da presisa?
Ma nemas ti pojma...
I ja sam Iz Novog Sada, rodjena ovde i zivim ovde... koji je toliko uznapredovao, da ce presisati sve oko sebe... (nisam ciljala na Bg.. mada nikad se ne zna)
I da znas generalno razmisljanje Novosadjana, ne bi takve stvari pisao...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!