Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Paris
Ne verujem da si ti Bole, do sada bio samo "zrtva"..to jest verujem da smo svi mi svesno ili nesvesno..namerno ili slucajno..nekog do sada povredili...Mozda smo i mi ti kojima se, iz necijeg ugla ne moze verovati? Samo zato..sto smo se mozda odljubili, samo zato sto smo shvatili da trazimo nesto drugo, da smo se promenili, da nismo srecni u svemu tome...
Tj. ne moze se reci da smo mi apsolutno savrseni i konstantni u svojim recima, delima, emocijama. Niko od nas nije savrsen, te ne mozemo ni tako nesto traziti od drugih. Garanciju da necemo biti povredjeni. Obecanje da cemo biti vecno biti voljeni...
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by Bole
Sve vise pocinjem da verujem da jednostavno ne postoji osoba koja nece jednog trenutka da te povredi, prevari.....

Sta se to desava? Kako verovati ljudima? I kako izbeci mogucnost da patis za nekim?
Apsolutno nikako!

Cini mi se da me je u nekom momentu svaka osoba iz okruzenja povredila bar jednom. Jednostavno, to se desava.
Kada ti je stalo do te osobe onda razgovarate o tome, probate da resite, oprostite, zaboravite a kada je neko nebitan onda se samo okrenes i ides dalje, neosvrcuci se!
Mada, skontala sam da imam rituiale u takvim situacijama kojih se nekako uvek spontano pridrzavam. U suprotnom, sjebem osobu verbalnim putem na najgori moguci nacin izvlaceci gluposti iz proslosti...

Ne znam, trudis se da ispadnes fer a ako te neko sjebe, jbg, ide na njegovu/njenu savest.

:piski:
Korisnikov avatar
By Draco
Opet pocela sezona vadjenja tema iz naftalina?

Kako covek da bude siguran - nikako. U tome i jeste poenta svakog novog dana. Sad, sto se tice prevare, manje vise moze da se proceni da li je osoba sa kojom si taj tip. A sto se povredjivanja tice, njah, to je sasvim normalno u svakom jbnom odnosu. Od nesvesnog, do namernog, preko zlonamernog ka detinjastom, etc. Samo je bitno skontati u sebi i u toj osobi koji je razlog za povredjivanje i eto putokaza kako delati :balon:

Kako verovati ljudima - lako :P ili verujes ili ne, cisto stvar izbora. Nekima je lakse da krecu iz potpunog nepoverenja sa zasluzivanjem poverenja, nekima od maksimalnog poverenja sa penalima za greske, nekimaaaa.. nemam pojma, samo mi ova dva padose na pamet.

A kako izbeci mogucnost da patis za nekim - lako :P recept je ne vezivati se:wow: Mada, ja mislim da je to totalno glupo; bolje je uzivati i biti srecan i ne razmisljati o toj patnji koja M.O.Z.D.A. naleti, nego rezervisano proci kroz zivot bez da saznas kakav je osecaj u stomaku kad ti neko do koga ti je stalo kaze 'volim te'.:mazi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
meni je i dalje najbolji odgovor na ovu temu "homo homini homeini"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
OT: jbg.
Originally posted by AngraMaina
meni je i dalje najbolji odgovor na ovu temu "homo homini homeini"

:smeh:
est?

Secam ga se kroz gustu maglu secanja, sa nekih starih dnevnika dok su izvestavali o ratu izmedju Iraka i Irana. Mračan čika.

Tu sam shvatio, gledajuci malecni Irak i veliki Iran da velicina NIJE bitna. Barem u geopolitici.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Draco

Kako verovati ljudima - lako :P ili verujes ili ne, cisto stvar izbora. Nekima je lakse da krecu iz potpunog nepoverenja sa zasluzivanjem poverenja, nekima od maksimalnog poverenja sa penalima za greske, nekimaaaa.. nemam pojma, samo mi ova dva padose na pamet.
zlatni srednji put bi bio prihvatanje toga da ljudi nisu savrseni, i toga da ni sami to nismo, samim tim bi dopustali drugima i sebi da budemo ono sto jesmo, dushe na razvojnom putu. i podrzavali se u ispitivanju sveta, uceci na greskama, oprastajuci i prepustajuci se momentu. bez vezivanja. jer dok pokusavamo da zadrzimo neki osecaj, gubimo onaj sledeci koji nas ceka, kad tad.
zasto ga ne bismo proziveli odmah ? bez otpora koji stvara iluziju vremena?
Korisnikov avatar
By Mars
Moram da se vratim svom starom fontu, kome smeta, izvinjavam se...

Želim da skrenem pažnju da nije samo stvar U NAMA, već i u drugoj strani.

Ja sam imao posla sa ljudima dobrano zgaženim i uništenim i koji su zarad očuvanja ostataka svog narušenog zdravlja - rešili da ONI nikome ne veruju. I mogu da vam kažem da je to problem. Dzaba se ja trudio, ubedjivao, dokazivao...ne vredi. A u takvoj vezi, dok traje, onda MNOGA vrata ostanu zatvorena.
Korisnikov avatar
By IceBerg
svima se to desi u zivotu...

svi budu povredjeni do bola i tolike mere da izgube poverenje u ljude...

i svako od nas takodje ima priliku da povredi nekoga ko ce se isto tako odraziti na njega!!!

mislim da se nekad radi o pravdi... svaka naerna povreda se vraca istom merom...

lek za bolest ove vrste je ne otudjiti se, biti uvek okruzen ljudima... i paziti malko bolje nego prvi put... treba joj vremena... ali je izlecivo :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by IceBerg
mislim da se nekad radi o pravdi... svaka naerna povreda se vraca istom merom...
Kosmički balans možda i postoji, ali za onaj lični ljudi moraju sami da se pobrinu. I to na drugi način, ne baš tom istom merom...
By mikka
Sve vise pocinjem da verujem da jednostavno ne postoji osoba koja nece jednog trenutka da te povredi, prevari.....

Sta se to desava? Kako verovati ljudima? I kako izbeci mogucnost da patis za nekim?

Imam utisak da cu polako poceti da sumnjam u svakoga, a to je malo :lood:

treba nauciti pruzati ljubav (gde ces vece radosti)
i ne ocekivati nista zauzvrat
a znati prihvatiti i ceniti ako ti se pruzi
;)
Korisnikov avatar
By m..
Nekako skontas da je biti povredjen eventualna cena koju bi mogao da platis za sve divne stvari koje ce ti se desiti pre toga, prihvatis da je to jedan od potencijalnih ishoda stvari i ako procenis da je vredno toga prepustis se. Ne kazem da ljudima treba slepo poklanjati poverenje i sve to (ja 1000 puta jesam, i 980 puta sam se zajebala, al sad mnogo bolje umem da procenim da li je vredno toga ili ne), poverenje je nesto sto se gradi. Ali nikako ne treba sumnjati u ljude i jos manje sumnjiciti ih unapred za stvari koje verovatno nikada nece uraditi.
Anyways, ne mozes nekoga voleti a ne biti otvoren i ranjiv prema njemu, bar kod mene to nikad nije moglo tako, tako da kako se ta ljubav razvija, tako i raste poverenje. I na kraju, ako se potpuno sjebem, barem sam volela i svaki sekund je bio vredan, i svo sranje koje moze da usledi je mala cena za to.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by EYA
Originally posted by Draco

zlatni srednji put bi bio prihvatanje toga da ljudi nisu savrseni, i toga da ni sami to nismo
upravo to. a povredjivanje se nikako ne moze izbeci zato sto ne postoji unapred sastavljena lista sa svim "sta ne raditi" stavkama. svakog dira nesto drugo. ono sto bi nekoga uvredilo/povredilo, mene mozda ne bi i obrnuto.
By HollywoodGirl
Ako zelis velike stvari moras da rizikujes.Lepota jeste u tome sto ne znamo kako ce stvari ispasti.Ja sam za to a se veruje ljudima ,da se otvori potpuno ali bez puno ocekivanja.Normalno je da ces biti povredjen ali bez patnje nema zadovojstva .
Korisnikov avatar
By IceBerg
mada o povredjivanju... namece mi se josh jedno pitanje...

DA LI SVAKO MOZE DA POVREDI U TOJ MERI DA NAM SE CITAV SVET PORUSI U TRENUTKU!

mene jedino moze d apovredi neko ko mi je bitan... a za ostale... pffffffffffff bash me bole!!!
By Kragi
Nista na svetu nije idealno pa ni ljudski odnosi ... Samim tim na neku blazu vrstu povredjivanja prosto moras da budes spreman u odnosu sa ljudima.
Strah od prevare i gubitka decka i eventualne kasnije patnje je za mene emotivna nezrelost.
sto se poverenja tice ono se valjda stice vremenom ......
A to sto sumnjas u svakoga ... mislim da si malo nesiguran u sebe ;)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
proce te ovo..svako je nesiguran..uostalom i si sigurno povredio nekad nekog..poenta je verovati ljudima i oprastati..jer smo ljudi i svi mozemo da pogresimo..
Korisnikov avatar
By Val

Bar nisi jedini. :sigh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre

Opusti se i prepusti. Svi će te izneveriti pre ili kasnije, samo je pitanje vremena... Ulazi u veze svestan te činjenice, kao i da ćeš i ti, svesno ili ne, izneveriti druge u jednom momentu. To je život bez ulepšavanja....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!