-  14 Nov 2008, 18:40

skinuo sam jedan atlas, zipovan je, i trazi pass. naravno, nemam pass. postoji li neki program koji bi i to resio?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by biotherm
nshappy, napisi tacno u google pretrazivacu naziv fajla/linka, pa ako bude srece da ima na drugim forumima takav link sa sifrom. to mi se desilo 2 puta, samo sam ubacio u google i nasao isti takav link na drugom forumu, - naravno nasao sam pass uz taj link.

Originally posted by biothermnasao
nshappy, napisi tacno u google pretrazivacu naziv fajla/linka, pa ako bude srece da ima na drugim forumima takav link sa sifrom. to mi se desilo 2 puta, samo sam ubacio u google i nasao isti takav link na drugom forumu, - naravno nasao sam pass uz taj link.

Originally posted by biothermHtela sam da predlozim to jer mi se nedavno desilo. I nasla sam pass.
Originally posted by KragiZašto me ne čudi da si baš ti našao da iskopaš ovo?
happy jel si resio problem?

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!