Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by anchePa jednom je neki sasvim mali macak upao u podrum i tamo mjaukao 2-3 dana, dok nismo shvatili da nije u dvoristu nego unutra i oslobodili ga, i onda ga je moj otac doneo kuci da ga nahrani i napoji da ne skapa. Moja macka je toliko frktala, kostresila se i drala, bila je besna ko ris (inace je potpuno pitoma, ne grebe nikad i nije pakosna - osim prema tkanini koja lezi u horizontalnom polozaju
m, pa ti nabaci jos neku macku koja ce to pojesti. da ne bacas pare![]()
a i sebicno je cuvati samo jednu macku, narocito ako ne izlazi napolje da se druzi i vidja sa ostalim mackama. kako bi vama bilo da ste stalno okruzeni drugim vrstama...![]()
Originally posted by Black LadyIsto...
Imam posudicu za hranu i vodu... ne dajem joj mleko... davno je to bilo..
Ona je navikla na one granulice i vodu.. i nista joj ne fali kuckuc.. srecna je![]()
Originally posted by starsailorprobaj da mu das konzervicu ili kesicu. i pazi da se ne utovi previse jer je kastrato.
a mene zanima koliko obroka treba da ima macka u toku dana.
moj je star godinu i po, i non stop je gladan. al ne smem da mu dajem mnogo , postao je ko tigar. on pije samo vodu i jede samo granule. i da li ima dovoljno minerala i vitamina u te granule, jer ne jede nista osim toga.nece nikakvo meso nit domacu hranu![]()
Originally posted by REIPa jeste puno...
Ju 5kg, da nije to malo puno![]()
Treba malo smanjiti od preporuchene 'doze' ako je kucna machka u pitanju, tj ne ide napolje i nije pretarno aktivna. Koliko tachno, ne znam... Treba se raspitati za to kod nekog struchnog.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!