Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zonche!
Maca mi je matora i ima problema sa varenjem i sa svacim jos...Elem imali smo ranije dobrog veterinara ali se on preselio u inostranstvo.

U medjuvremenu smo isli na preporuku nekih ljudi kod dva razlicita veterinara, prvi je bio totalni mesar i kreten bez mozga koji nije ni znao sta radi a ovi drugi su jednostavno bili losi...

Moje pitanje je da li znate nekog dobrog veterinara koji zna kako se dobro i delotvorno postupa sa zivotinjama?

Jos ako dolazi na kucu to bi bilo savrseno!
Korisnikov avatar
By Momo
dajte i meni u2u :D

za psa imam strucnjaka al za macku nemam jos a trebalo bi uskoro da je vakcinisemo prvi put :maca:
Korisnikov avatar
By starky
znam ja i blizu ti je

nemoj slucajno da ides u onu privatnu "Pluton"
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja baš razmišljah noćas da pitam forumski živalj isto, ali za NS
gde da vodim :maca: a gde ne?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ima na Limanu I privatna ambulanta, u onim zgradama blizu okretnice osmice. kad sa okretnice kreneš kroz Fruškogorsku, mislim da je druga ulica desno, u prizemlju zgrade u "dvorištu". mislim da se zove se po imenima vlasnica (tipa Bilja i Ljilja, ako nisam pobrkao)... možda neko zna tačno. :blush:

u svakom slučaju, ja nemam direktnog iskustva, ali moja dobra prijateljica redovno tamo vodi svoje mace (bila je i za neke ozbiljnije operacije) i imala je veoma pozitivna iskustva sa njima. veoma su prijatni i profesionalni, nešto jači sa cenama.
Korisnikov avatar
By Manon
najbolji su na veterinarskom fakultetu
Korisnikov avatar
By LittleRed
hvala ti puno na detaljnim uputstvima, i u moje i u :maca: ime :)
mislim da ću već uspeti da ih nađem nekako :) mislim, ljilju i bilju :)
Korisnikov avatar
By Manon
mislim da su ipak na veterinarskom fakultetu i najstrucniji i najjeftiniji.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by starky
znam ja i blizu ti je

nemoj slucajno da ides u onu privatnu "Pluton"
jednom sam tamo bio pre par godina i posvadjao se sa veterinarom koji je bez pitanja zgrabio mog psa i vezao ga ko vrecu "za slucaj da hoce da ujede"...

Originally posted by Manon
mislim da su ipak na veterinarskom fakultetu i najstrucniji i najjeftiniji.
zavisi kako ko, ima i tamo deratora koji izmisljaju bolestine da bi ti uzeli pare...
bio sam jednom u dve smene i dobio 2 skroz razlicite dijagnoze
By Pending-For-A-Bending
Little Red- ako mozes na veterinarskom fakultetu to ti je najbolje. Medjutim, ja bih ti isto preporucio Etjena. Lik je zavrsio u Francuskoj, a ambulanta ti je kad krenes Pasicevom pa kod Matice Srpske skrenes levo. Pa skoro pred kraj, sa desne strane.
Za mog psa su me vodikali na milion mesta i puko sam silan novac i bratova devojka me je tamo uputila. Lik je jako brzo napravio dijagnozu, nije joj davao "vitaminske" injekcije, prepisao joj je terapiju i moja Beti je jako brzo bila potpuno zdrava. Jes da je malo skuplji, ali bolje da das jednom te pare nego da ti se stanje ljubimca pogorsava
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za Etjena sam čuo samo reči hvale, ali zato dere.
Korisnikov avatar
By LittleRed
@ manon, BBB,2Q2BSTR8- hvala vam mnogo na preporukama, na sreću nije ništa urgentno pa ću imati još par nedelja da se raspitam...
a na ovoj maloj :maca: zaista ne mogu da štedim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!