Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Tim pre :D

A što si ti toliko fasciniran Majamijem?
Nije ti prvi put da ga tako veličaš.
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa Eurosportashi ga smatraju kao 5. GS.

Nije ni chudo - posle 4 GSa, on nudi najvishe novca i bodova.
-------------------------------------------------------------------------
SEC netju rachunati jer tamo se uchestvuje po zasluzi.
Korisnikov avatar
By Marvin
12. novembar 2008. | Izvor: B92, Beta
AI i JJ na Bili Džin King Kupu

Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković učestvovaće na dobrotvornom turniru, Bili Džin King Kupu u Njujorku koji će se igrati 2. marta sledeće godine.

Pored srpskih teniserki, učešće na prvom Bili Džin King kupu potvrdile su Amerikanke Venus i Serena Vilijams. Prihod od ulaznica sa turnira biće uplaćen na račun fondacija "Drim Vaksins" ("Dream Vaccines Foundation"), koja se bavi pronalaženjem i razvojem vakcina protiv najtežih bolesti.

Taj mini-turnir igraće se u njujorškoj hali "Medison Skver Garden", a polufinalne mečevi igraće se na samo jedan set. U finalu će se igrati na dva dobijena seta.

"Sigurna sam da će to biti jedan sjajan događaj. Biće lepo igrati protiv najboljih teniserki i to u jednoj od najpoznatijih hala na svetu", izjavila je Ivanovićeva.

Turnir Bili Džin King je dobio naziv po legendarnoj američkoj teniserki, koja je 1973. osnovala Žensku tenisku asocijaciju (WTA), a prethodnih 30 godina borila se protiv diskriminacije žena u tenisu.
Korisnikov avatar
By Sunce
ANA IVANOVIĆ: ISTINA O MENI I FERNANDU VERDASKU

Ana Ivanović: Istina je da sam u sjajnim odnosima sa španskim teniserom, ali neću da kažem u kakvim, jer je to moja privatna stvar

Ana Ivanović konačno je progovorila o svom odnosu sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom! Jedna od najlepših sportistkinja sveta, o čijoj ljubavnoj vezi sa Špancem bruji cela planeta, indirektno je priznala da je u ljubavi sa njim, objavivši da su „Fernando i ona u veoma dobrim odnosima”. Ipak, osim toga, Ana nije želela da govori o svom emotivnom životu.

U svakom slučaju, njeni intervjui, čak i neposredno posle mečeva, gotovo da ne mogu da prođu bez pitanja o Špancu. Tako je nedavno četvrta igračica sveta ponovo uz osmeh odbila da potvrdi navode o njihovoj vezi.

- Hmmm. Pa, to je moja privatna stvar, deo mog života koji nije za javnost. Mogu samo da kažem da imamo veoma dobar odnos - ponovo je bila nejasna Beograđanka.

Osim ove rečenice, Ana je uglavnom odbijala da govori o Verdasku, ali se nedavno izlanula kada je izjavila da će u finalu Dejvis kupa navijati za reprezentaciju Španije, za koju inače Fernando nastupa. I ne samo to, rekla je da bi rado otišla da odgleda meč „furije” protiv Argentine u Mar del Plati, ali da ne može zbog privatnih obaveza.

Žuta teniska štampa tvrdi da su se njih dvoje zbližili na Otvorenom prvenstvu Kine krajem septembra. Ana i Fernando su tada uhvaćeni kako šapuću jedno drugome na uvce na zabavi igrača. Tih dana 24-godišnji Španac viđen je kako prati njen trening u društvu Anine mame Dragane, očigledno u pokušaju da se što više dopadne potencijalnoj tašti. Verdasko je pratio i podržavao Anu i u Lincu i na Soni Erikson šampionatu u Dohi.

Da sve bude još gore (ili bolje), Verdasko je pravi džentlmen, tako da ni od njega nije moguće izvući nijednu informaciju o njihovoj vezi. Međutim, pošto je konačno došao kraj teniske sezone, na redu su odmori, tako da uskoro možemo očekivati da se paparaci razlete u potrazi za najnovijim, a svakako i najlepšim parom u „belom sportu”. Ana već danas odlazi na odmor i to, kako je najavila, na tajnu destinaciju, a da li će ići sama, sa roditeljima, prijateljima ili Verdaskom, saznaćemo vrlo uskoro.

Holcman: Anu sam preuzeo zbog lepote

Čovek koji je Ivanovićevoj pomogao da postane ono šta je danas, švajcarski biznismen Den Holcman, koji i dalje vodi Anine knjige, priznao je da ju je kod nje pre svega privukao izgled:

- Posmatrao sam je kako trenira u Švajcarskoj i bilo mi je jasno da ima talenta za tenis, ali mi je još jasnije bilo da je veoma simpatična. Pošto nisam neki stručnjak za ovaj sport, pozvao sam prijatelja koji mi je rekao da Ana ima ono što je potrebno za šampionku, ali da mora mnogo da radi. Onda sam sabrao 1 i 1, to jest njene teniske sposobnosti i dobar izgled, i nisam se dvoumio. U početku sam je stipendirao na mesečnoj bazi, da bismo onda prešli na ugovor, i sve je ispalo savršeno!

Izvor: Press
Korisnikov avatar
By Sunce
Zanimljivo je da je Verdasko već treći španski teniser sa kojim povezuju Anu, pošto je ona pre njega, prema navodima medija, bila devojka Tomija Robreda i Rafaela Nadala.

Sa Robredom su je povezivali prošle godine, kada su njih dvoje zajedno trenirali u Barseloni, da bi potom bili viđeni u vrlo prijatnom razgovoru u svlačionici na US openu, dok su je sa Nadalom spajali u vreme dok je bila njegov gost na Majorci, odmah posle Vimbldona. Ani je u međuvremenu pripisivana i veza sa kondicionim trenerom Skotom Bernsom, ali su u njenom taboru najoštrije demantovali taj trač. Interesantno je i da su mnogobrojni psiholozi, baš u vreme kada je ona, prema tvrdnjama, započinjala svoju vezu sa Verdaskom savetovali da nađe dečka kako bi izašla iz krize. Ipak, po svemu sudeći, nije u tome bio problem...
Inače, Verdasko u španskim teniskim krugovima važi za pravog plejboja, od poznatih devojaka bio je sa Aninom koleginicom, Argentinkom Žizelom Dulko (gle čuda, sa njom je bio i Tomi Robredo), ali i sa glumicom Dafne Fernandez, koja je glumila Martu Ramos u kod nas popularnoj seriji „Korak napred".

...

http://www.vesti.rs/Vesti/ANA-U-VEZI-SA-VERDASKOM.html

:smeh:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Lunja
''

:doh: Ko ce ovo docekati... :retard:
I chekati 2, 3, 4 ujutru da pochne mech...
Korisnikov avatar
By Sunce
Tennis-WTA agrees to more byes to ease concerns over calendar
Sun Nov 9, 2008 7:16pm GMT Email | Print | Share| Single Page | Recommend (0) [-] Text [+]
By Barry Wood

DOHA, Nov 9 (Reuters) - The Women's Tennis Association has agreed to reinstate byes in certain events in 2009 to assuage players' fears about a congested calendar.

Several players were worried they were being asked to play two high-intensity events in succession, with no byes meaning there was no opportunity to rest between tournaments.

"There were several concerns expressed by our top players," WTA chief executive Larry Scott told reporters after conducting talks with players at the end-of-season event championships in Doha. "Their concerns related to two issues, primarily. One, a concern that there wasn't enough break between some of our big tournaments, which were back-to-back, primarily players playing in Rome right up against Madrid next year.

"Rome is a 56-draw tournament followed by Madrid which is a 64-draw tournament (beginning) on Saturday.

"Similarly in the fall, Tokyo is a 56-draw tournament followed by Beijing, which is a 64-draw tournament. Those tournaments overlapped very closely. Players were concerned it was too many matches in too few days."

The solution was to re-introduce byes for the semi-finalists in Rome and Tokyo.

"Specifically, what we've agreed is that we are going to award four byes to the semi-finalists in Rome, into the Madrid tournament, and four byes to the semi-finalists from Tokyo into the Beijing tournament," said Scott.

"Therefore, for those players that have to play the most matches in Rome and Tokyo respectively, they can start later and have one less match in a subsequent event.

"On the second issue, there was concern that players might be denied entry into some of what we call our Premier 700 tournaments.

"We've made some adjustments and Paris (Indoors), Charleston, Stuttgart, Stanford, and Los Angeles, we've removed the prohibition on players being able to get into the two tournaments of their choice. Every player will be able to play at least two of those."

WTA Championships winner Venus Williams said the discussions were very positive.

"We all worked together this week really hard and I think everyone's pleased," said Williams. "I think the good part of it all is that next year if we feel that something isn't working we've all learnt to come together and work together."

(Editing by Miles Evans)

http://uk.reuters.com/article/tennisNew ... ws&sp=true
Korisnikov avatar
By Lunja
[*] 3,852,173 WILLIAMS, SERENA
[*] 3,766,315 WILLIAMS, VENUS
[*] 3,564,465 JANKOVIC
[*] 3,119,640 IVANOVIC
[*] 2,541,270 SAFINA
[*] 1,951,304 DEMENTIEVA
[*] 1,937,879 SHARAPOVA
[*] 1,777,675 ZVONAREVA
[*] 1,771,119 KUZNETSOVA
[*] 1,170,072 RADWANSKA

Serena je odigrala 13 turnira, Venus 14, JJ 22.
Po zaradi se nikad ne bi reklo.

ovo je ukupna zarada u karijeri:

(US$)
1. Lindsay Davenport 22,144,735
2. Serena Williams 21,961,407
3. Venus Williams 21,921,346
4. Steffi Graf 21,895,277
5. Martina Navratilova 21,626,089
6. Martina Hingis 20,130,657
7. Justine Henin 19,461,375
8. Arantxa Sánchez Vicario 16,942,640
9. Monica Seles 14,891,762
10. Kim Clijsters 14,764,296
:wow:
Korisnikov avatar
By Marvin
Eeee.
I sve dok bude tako, ko god za Jelenu kaže da nije prava broj 1, ima pravo.
Korisnikov avatar
By Lunja
I jedva cekam da se ova butch femmica oporavi i zaigra... :sigh:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Djokovic i Davidenko u finalu zavrsnog mastersa.

Gledao sam deset minuta mec Djokovic - Simon.

Simon je JJ u muskom tenisu - decko sve vraca. :giggle: Novak je popizdeo. :bouncy:
By cumpig
Originally posted by Sunce

Simon je JJ u muskom tenisu - decko sve vraca. :giggle: Novak je popizdeo. :bouncy:
E bas sam ovo danas pricao sa sestrom, inace i prvi put sam ga gledao kako igra (!) ali bas mu dodje kao lose izdanje JJ, vraca, vraca, vraca i na kraju pljas u mrezu (ok, povremeno izleti i pokoji viner)
Sve u svemu iritantno, posto jelte, nema harizmu Jelene :discofever: , a plus i nervira to sto igra protiv naseg delije :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Malo je bajata, ali verujem da se Marvin nece buniti.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Malo je bajata, ali verujem da se Marvin nece buniti.

Slika
:bale: Sto se ne klonira? :durenje:
Korisnikov avatar
By Marvin
:mljac:

Eee... ima (polu)klona. Koji je gay. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali pozirao je kao da je gej. MMM!
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Glasao sam za Nadala,a nije mi jasno sto svi glasaju za Venus,jeste da je osvojila Vimbldon i zavrshni ali ipak nekako Nadal i Rolan Garos i Vimbldon a da ne spominjem da je svrgnuo Fedija posle toliko godina..:lizalica:
  • 1
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!