Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Hvala mu, ako su njegovi linkovi bili oni preko kojih sam skinula film :)
Zao mi je sto je to samo kap u moru i sto je bas on, tako mlad, nagrabusio.
Korisnikov avatar
By bakalar
ne smem ni da pomislim koliko bi mi trebalo para za svu muziku + filmove + softver

:vezan:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Zasto ja ne mogu tamo da postavim komentar?
Ne vidim capcha-u...

A ne moze da mi ne zasmeta "patriotizam" u ovoj celoj prici - hapse decka koji je stavio linkove za skidanje domacih serija i filmova, a oni majmuni sto po ulicama prodaju americke filmove i software tolerisu?! :seljache:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by abcd
mnogi su glupi onda ...
pa očigledno ne dovoljno da stave na domaći sajt piratsku kopiju domaćeg filma koji je u žaru reklamne kampanje i još ostavi dovoljno podataka da ga nađu.
Korisnikov avatar
By anche
u jeeee... sluzba protiv organizovanog kriminala se bavi njime...... ova drzava bas zna kako da postavi prioritete i suzbije kriminal :nono:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sve shto mogu da kazem jeste da mi je bash, bash zao dechka.
Da pred zakonom imaju pravo za ovakav postupak, budimo realni, imaju. Da li smatram da je to ok? Ne.
Korisnikov avatar
By reveal
:sekirica:

Ja sam na tom forumu i nij emi jasno sta im je zapalo za oko bas kod tog decka. :qqlele:
Korisnikov avatar
By anche
reveal,
domatji sadrzaji - moja pretpostavka + decko sigurno nema uticajne roditelje. slabi uvek nagrabuse. :bljak:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa, izgleda da je on bio taj koji je to prvi okachio na net, odnosno onaj koji je maznuo na koji minut originalne distributorske kopije, te ih umnozio. Barem tako prochitah negde na netu.
Korisnikov avatar
By reveal
Piraterija je nesto sto ce se tesko ukloniti. Svaki komp ima bar nesto piratsko u sebi.
Setila sam se sad da kad sam kupovala komp pre par godina, uz AMD je isao free XP Pro, sa sve onom lepom kutijom... Naravno to ni chulo ni videlo originala nije. Ni kutijicu sa sve papirima nisam dobila. :deda:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam zasto se cudite ovoj akciji.
Neovlasceni upload i sherovanje filmova i muzike na netu je grubo krsenje autorskih prava iako i ja priznajem obilato koristim ilegalni download filmova i muzike :D shvatam da je to piraterija i da se preduzimaju akcije protiv toga.

Znam da u Nemackoj recimo odavno ganjaju ljude za ovakve stvari i kaznjavaju ih hiljadama eura.
Administratori sajta su na zahtev policije duzni da daju informacije i adresu sa koje se uploduje piratski sadrzaj oni su to uradili i eto...pronasli su decka i sad ce malo da najebe.
Pravosudje, policija i drzava ovde samo rade svoj posao :cita:
Korisnikov avatar
By reveal
Ne cudim se akciji, cudim se kako su probrali pojedinca.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa neko uvek mora prvi da najebe.
Problem je sto se taj film trenutno prikazuje u bioskopima pa su sami distributeri verovatno pronasli to i prijavili policiji.

Ti filmovi kostaju jbg i prave se da bi kasnije ulozen novac mogli da vrate i eventualno nesto zarade kroz bioskope i dvd izdanje.
Kada bi se sve skidalo dzaba sa interneta i kada ni filmovi ni muzika ne bi nista legalno zaradjivali citava filmska i muzicka industrija bi jednostavno stala i ne bi se nista proizvodilo novo :cowboy:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
Kada bi se sve skidalo dzaba sa interneta i kada ni filmovi ni muzika ne bi nista legalno zaradjivali citava filmska i muzicka industrija bi jednostavno stala i ne bi se nista proizvodilo novo :cowboy:
Mene cudi kako muzicka industrija kod nas i dalje uopste funkcionise, kad se svaki novi muzicki album istog dana kad izadje na trziste nadje i na netu i dostupan je za download.
:neznam:
Korisnikov avatar
By andjela
ovo ne sme da se dopusti da ovako optuzuju ljude... ima na bench forumu tema... pa procitajte. sramota kako se vode postupci. tamo je i bas taj decko komentarisao.
Korisnikov avatar
By Manon
kako je policija dosla do njegovih privatnih podataka.
Jel neko zna zasto rapidserbia koristi server u USA(!!!?)

Zvuci smesno meni, iako tek nešto znam o informacionim tehnologijama!

Ako sam dobro shvatila, taj momak je na nekom forumu samo ostavio TEKSTUALNI LINK koji vodi ka inostranom sajtu koji se bavi hostovanjem fajlova,
a to ne znaci da je i POSTAVIO FILMOVE TAMO.
Ako je tako onda je krivicna prijava smesno i nestrucno napisana!

POLITICKI,
stvoren je privid da policija radi nesto pa je taj momak pao za nista, nema nikakvu korist i bice zrtva nestrucnosti i neznanja sudija!

a narod?
narod ko narod, neko ce ga zaliti, neko ce ga osudjivati. Retko ce se ko baviti "citanjem" onoga sto nije napisano
Korisnikov avatar
By deran
Pa šta sad na tom linku-poruci :puzzle:

I gazda sajta izjavljuje da nema piraterije na Rapidserbia???

On lud,ili šta?:andjela:
Korisnikov avatar
By Manon
bravo andjela, mada koliko vidim ova prijava sluzi za zastrasivanje i nema nikakvog pravnog osnova
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!