Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dirrty
Mene samo shtipaju za dupe... do sada me nisu nesto previse pored toga smarale...
To mi je potpuno ok.
Ali nesto vishe od toga... ne ne, to treba udaljiti iz kluba!
I ne samo ribe, nego i likove koji smaraju ribe... i koji smaraju likove... odnosno ukloniti ljude smarache uopste!
Originally posted by MademoiselleCast izuzecima, ali ja ih ne trpim... ima neke veze i sa seksom
E, da, i nije istina da lezbace nemaju nokte, odakle vam to?
Originally posted by Pending-For-A-BendingStr8erima uopste!
Ja bih str8 devojkama zabranio ulazak u gay klubove
Originally posted by ZwezdicaMozda su bi. Ili bi curious. Ili se druze sa nekim ko je gay.Originally posted by Pending-For-A-BendingStr8erima uopste!
Koji ce oni djavo u gay clubovima?
Originally posted by ZwezdicaMuzika, zabava, vreme sa prijateljima, atmosfera...
...
Koja je njihova poenta dolaska?
...
Originally posted by ZwezdicaZamisli ovaj scenario: Meni su zapravo strejt prijatelji rekli za L&Q zurke, pre nekih 5 godina. Da moji strejt prijatelji nisu znali Borisa, ja nit bih znala za zurke niti za forum (za postojanje foruma sam saznala na zurci, lol).Originally posted by Pending-For-A-BendingStr8erima uopste!
Toliko ima str8 mesta, ali neeee, oni moraju da dolaze na gay mesto da bi bili in!![]()
Koja je njihova poenta dolaska? Sta, toliko su dobre ribe i frajeri pa ne str8 mestima ne mogu da se odbrane od startovanja ili im treba potvrda da ih zele gay ljudi?! Zasu!![]()
Originally posted by Zwezdica.... posle je djavo kriv kada pederi i lezbe shvate da su zatvoreni u getou, da se ne prepoznaju kao drustvena/seksualna/svakakva manjina etc. etc.Originally posted by Pending-For-A-BendingStr8erima uopste!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!