Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by *deni*Ma za`ebo je covek i Milku Canic!
zoran52, korisnik koji je stekao slavu na veoma nesvakidasnji nacin - redovno dolazi, a stalno cuti, dobio je konacno i krunu svoje popularnosti - smajli.
Sa samo dva napisana posta postati zvezda - to ne moze svako.
Bravo za zorana52 !
![]()
![]()
Originally posted by Daliborka
Sad bas nesto gledam.
U jednom od dva napisana posta, zoran 52 kratko kaze :
" ja govorim kanadski " i stavlja uz tu recenicu smajli koji busi balon iznad glave drugog smajlija.
Da li taj smajli ima neko simbolicno znacenje ?
Sta je zoran52 hteo da kaze tim smajlijem postavljenim kraj jedine recenice koju je ikada izgovorio na Forumu ?
![]()
Originally posted by REIa nijeeeeeeee joooos....ja zato sto kada sejvujem mi se pojavi ime istripovala da radi (na mozilici mi se ne vidi kad dodirnem smajlic sta je "ispod" njega kao u eksploreru)
Nije ga unic dodao, treba img code da se koristi![]()
Originally posted by SeoskiLolaOcigledno da imam njuh za otkrivanje talenata i potencijalnih zvezda, pa mozda i razmislim o tvom predlogu.
...Ma za`ebo je covek i Milku Canic!![]()
Ali nista od ovog ne bi bilo da deni nije primetio taj nepatvoreni talenat za cutanje.
Jesi li deni razmisljao da se bacis u estradno-menadzerske vode?
Originally posted by SeoskiLola52
I bravo za smajli. Mada bi mi vise bilo cool da mu stoji ono 52 iznad glave...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!