Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by pčelicaNažalost, nemam snage... Za napušavanje...
Danas je moj red da budem napušena i
ja se obaveza ne gadim!
Na stranu to, što sam opet pročitala šta sam
ispostovala, i što opet ne mogu da nađem
ama ništa zlo u svome postu.
Ja očigledno nisam talentovana za virtuelnu
komunikaciju.
Originally posted by bigirlzaista mi je potrebno objashnjenje,ali ok,nema veze objasnicesh mi ....Originally posted by Jelena_BlissZato što mi se čini da većina ljudi to doživljava kao slabost... (nemoj me terati dublje da objašnjavam)
bigirl a zashto bi neko zeleo da prestane da bude romantichan?Jel to loshe?![]()
Originally posted by Jelena_BlissRomantika je slabost? Verovatno to zakljucuju ljudi koji otprilike imaju ogranicen stepen emocionalne inteligencije, ili je nesto gore u pitanju, npr da nisu procitali 2 kvalitetne knjige u zivotu (obogacivanje, u svakom smislu). Evo, ja svima preporucujem Balzakov "Ljiljan u dolu", koju je meni preporucio Renoir. To je romantikaOriginally posted by bigirlzaista mi je potrebno objashnjenje,ali ok,nema veze objasnicesh mi ....Originally posted by Jelena_BlissZato što mi se čini da većina ljudi to doživljava kao slabost... (nemoj me terati dublje da objašnjavam)
bigirl a zashto bi neko zeleo da prestane da bude romantichan?Jel to loshe?![]()
![]()
Originally posted by bigirlJe suis un romantique.
Zanima me koliko ste romantični... Šta je za vas romantično...
I kako prestati biti romantičan... Ima li leka?
Originally posted by B.U.Boze,kako sam sebi smesno delujem sa nekim izjavama od pre...Originally posted by bigirlit's a dealOriginally posted by Renoir
Valjda ti ono pismo reklo sve, bigirl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moramo da se nađemo i zajedno daili
...
a, kao sto i ti rece...
eto, cuvam to pismo...smatram ga tako nekim malim remek delom![]()
valjda jer sam ga njemu napisao...
jer je svaka recenica ON, ON, ON !!!!!!!!!!!!
oh my....
I LOVE HIM SO SO VERY MUCH!!!!!!!!
this is just crazy...it hurts.....
![]()
Originally posted by Neve
tipa.. napraviš .. a digne se tako da te ne probudi..
Originally posted by bigirlNisam uopšte.
Zanima me koliko ste romantični... Šta je za vas romantično...
I kako prestati biti romantičan... Ima li leka?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!