Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Bombina
mora mars!!!
ndam ja pikslu i dok ti ne popusiti
By Çâðê_DUP
Dusmani su me bili navukli na cigarete, pa sam prekinula apsitnenciju od 5 godina, medjutim, nije im se ostvario pakleni plan. Ja vec 8 meseci opet ne pusim, jer kad god pokusam da zapalim, zeludac mi se podigne, pripadne mi muka i ja je ugasim. Gadim se cigareta i tog mirisa ... kao da sam trudna (bezgresno zacece je u pitanju)
I ne pada mi napamet da zapalim cigaretu, zaista su mi odvratne!
...........................................

Ne smatram da sam "karakter" po ovome pitanju, da se ja pitam, pusila bih, ali telo iz nekog razloga odbija cigarete. Ne znam a i ne zelim da ulazim u razloge ZASTO. Na slican nacin odbija i alkohol. Tako da sam ja-neporocna ....

:D
By жњ
ja naravno nisam uspela da batalim.. :cigareta:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ja sam pusio skoro 5 godina i batalio - Cold Turkey!
31 Oktobra 2005 sam prestao. Jednostavno mi doslo da ostavim i to je to.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ja stvarno ne mogu da prestanem.Posheo sam da panichim i da se plashim za svoje zdravlje jer ne mogu da spavam od bola u grudima,da ne govorim da jedva dishem.Prestajao sam milion puta,tj. pokushavao da prestanem
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by stefan19
sto ce reci da si pusio od 12 do 17... :wow:

ontopic - ne zelim da ostavim cigarete. Toliko mi je stvari zabranjeno lately, da taj uzitak ljubomorno cuvam.:)
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
A jel isprobao neko od onih pomagala tipa Biomed protiv pushenja,razna sranja shto se shmrchu,chajevi i ostalo?Ako deluje,probao bih.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Mrzi me da citam sve postove, pa se, khm, toplo izvinjavam :cigareta:

Elem, nabavila sam i zvake i nicorette, to su one fals mustikle, jel? I neku knjigu kako ostaviti to i to mucenje, pusenje...

So, jel neko uspeo???

Ja probala sa mustiklama (isto pakovanje, malo govno ubacujes u mustiklu?) i zamalo da umrem... Rece mi apotekarka da ne smem da uvlacim dim da ne bih dobila rak (?!), nego samo da putjkam, aaaa ja to neee znaaam :balon:
Korisnikov avatar
By Hys.
amnejza rece:
"Nema nesanice, nema nervoze, nema problema sa povecanim apetitom, nema probavnih tegoba i svih ostalih propratnih pojava skidanja sa cigareta. Glat bezbolno"

Demant:
Zbog konstantne kampanje u Uk medijima, zabrane pusenja u kaficima, restoranima, barovima, OGROMNE cene cigareta ovde (imam jos 3 pakle iz Srbije, ne daju mi se pare za jos malo vise od 2 nedelje kolko sam ovde)
ja kupila nikorete jos pre nekog vremena.
Kada sam iz zvakala pre par nedelja da probam, jos vise mi se pusilo, plus gladna ko smuk odmah, plus nervoza dodatna.
Evo danas sam ih ponovo probala, i opet se osecam kao da jos vise zelim da pusim, ali mislim da je to psihicki (plus me okus poceca na pljuge) jer onda mislim na cigarete jer zvacem ovo cudo.
Probacu, pa da vidimo.
Ranije sam ostavila na 4 meseca, bez frke, ali sam se ugojila ko svinja (a vec sam bila prase) i pocela ponovo.
Sada sam em na atkinsu, em hocu da prestanem da pusim.
Javlja mi se da cu postati evil bitch vrlo uskoro :smeh:
Echo, mogle bi da se podrzavamo zajedno:cheer:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by bananica
Originally posted by stefan19
sto ce reci da si pusio od 12 do 17... :wow:
tacnije od 13 do 17.5 od prilike... Da da... Decacka ludost.... Jebi ga... Povukao me mentalitet Bogoslovije
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
Lakshe je skidanje sa Heroina nego sa pljuga...
U zivotu nisam se sreo sa vecom zavisnoscu od nikotina
Pa hrabro vi koji odlucite put bez pljuga.
Samo vam je potrena Jaka VOLJA nista drugo.
:doktor:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dr.Lee
Lakshe je skidanje sa Heroina nego sa pljuga...
U zivotu nisam se sreo sa vecom zavisnoscu od nikotina
Pa hrabro vi koji odlucite put bez pljuga.
Samo vam je potrena Jaka VOLJA nista drugo.
:doktor:

A ti si se skidao sa heroina? :lukavi:
Korisnikov avatar
By anche
meni nikorete ich nisu delovale. a i skuplje su od cigareta.
Korisnikov avatar
By Zoe
@DrLee.....stani,stani.... :hmm: .......ako si ti Onaj koji mislim da jesi, onda :shake:
Ako nisi - :bljak:

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja sam nakon cini mi se 11 godina pusenja (od cega sam poslednje dve godine pusila po dve pakle dnevno) ostavila cigarete samo zahvaljujuci nikoretama :)
koristila ih 6 meseci, prvo one od po 4mg, onda one od po 2, ali ih uvek delila na komadice...meni su bile super, pomagale da prebrodim krizu...nego, neko mi je cini mi se rekao da ih je trazio po apotekama, ali da ih nije bilo...
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by LittleRed
ali ih uvek delila na komadice...
stipsa! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dr.Lee
@ Zoe
bas sam taj
;)
Da skinuo sam se u januaru tekuce godine.
Izdrzi do kraja-moja mantra
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pushio sam skoro 3 godine, i mislio sam da nikad necu uspeti da ih ostavim. Medjutim, uspelo mi je. U pitanju su samo volja i karakter i nishta vishe. 25. novembra bice 4 meseca kako sam prestao.
By жњ
Zna li neko gde se mogu kupiti nikorete? Zvake, flasteri, svejedno... Vec neko duze vreme ga nema po apotekama. Sve sto sam nasla za skidanje sa adikcije je "zyban", neka otrovcina, antidepresiv koji se koristi i kao lek za ostavljanje duhana... pride je vanredno kancerogen, moze izazvati epilepsiju i gomilu nuspojava, a to mi se bas nesto i ne mili.

Dakle... spazise li nesto vase ostre oci?
Korisnikov avatar
By Azdaja
E moja drugarica ih je kupila u petak - u nekoj ap'teki u So...

A zasto ne probas na "suvo", kao ja sad...jeste da je malo :uplasen: ali, ostavicu ih :machevi:
By жњ
ne krizira mi se sad....

mislim, bas, bas su mi potrebne

jednom sam se vec skinula uz pomoc njih
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ako ih ne nadjes u Bg, donecu ti ih ja sl x kad budem dolatela... da ne kriziras bzvze :)
Korisnikov avatar
By LandLord
slazem se sa azdajom..
mislim da su te nikorete obicno sranje..
takodje sam ostavila pusenje na ''suvo'' i uopste nije bilo tesko.Cak nije bilo ni nekog posebnog kriziranja..mozda prvih nedelju dana,ali i to je proslo :superheroj:
By жњ
ma i ja sam vec ostavljala na suvo.. ali da ponovim - ne zelim nicottine craving u ovom momentu. nisam slabic, samo sto si u ovom momentu ne smem dozvoliti nikakav oblik nervoze ;)

fair enaugh?

nisam pitala sta se misli o nikoretama, nego se samo interesujem za lokaciju na kojoj ih mogu nabaviti :)

azdaho.. dogovoreno. ak ih ne nadjem, tebe cimam. fala :)
By жњ
Originally posted by BellyButton
A kako vam se chine one elektronske cigarete? :nope:

trebaju mi nikorete,coece

ako ti se prica o elektronskim cigaretama, otvori novu temu :nope:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ne znam :( :neznam:

moj savet - probaj cold turkey. kriza traje 3-4 dana i ako ostavis u petak popodne, do ponedeljka si cista. sa nikoretama se to pretvara u bar 10-15 dana pecenja na tihoj vatri.

a za ziban sam cuo sve najbolje, da je efikasan i da stvarno pomaze. kazes da je stvarno kancerogen, otrovan i to?! :shok:
By жњ
Originally posted by AngraMaina

a za ziban sam cuo sve najbolje, da je efikasan i da stvarno pomaze. kazes da je stvarno kancerogen, otrovan i to?! :shok:

i ja sam za zyban cula sve najbolje, po efikasnosti.

ali takodje i to da je vrlo vrlo opasan. izaziva burne alergijske reakcije, a i u jednom od 1000 slucajeva i epi-napad. malo li je?:down:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by жњ
Originally posted by BellyButton
A kako vam se chine one elektronske cigarete? :nope:

trebaju mi nikorete,coece

ako ti se prica o elektronskim cigaretama, otvori novu temu :nope:
Uf... zaista ti trebaju...
sorry, man... :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!