Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ovog puta je iskrena Help Please tema...

Dakle kao sto vec znate, decko mi se odselio u UK pre nedelju dana, ja sam se odselio u novu kucu, i sve mi ide od ruke. Fax, nova kola, kuca, pare, i td... Ali decko mi toliko nedostaje da je ovo ostalo potpuno nevazno u ovom trenutku. Sto je najgore, ne mozemo cesto ni da se cujemo em zbog vremenske razlike, em zbog poslova, em zato sto jos nema telefon (ne daju mu da kupi dok ne poseduje kucnu adresu). Cela komunikacija se svela na emailove, a a osecam da bih uzeo direktan let za Southampton, usunjao mu se u sobu dok spava, i snazno ga zagrlio u snu... A ako bi se probudio, samo bih mu naslonio ruku na usta i rekao shhhh... Uz "Stand By Me" song...

Dakle, pitanje za one koji vec imaju iskustva na ovom polju: Kako da prebodrim ovu bol od Long Distance Relationship, i sta da ucinim kako bih se bolje osecao?

Hvala!

Iskreno,
Stefan19
Korisnikov avatar
By Mars
Uči.

Za faks. Strani jezik koji ne znaš. Uči da sviraš neki instrument. Nauči da radiš na berzi, osnove makar. Da voziš viljuškar u magacinu (za kamion mislim da nema vremena do povratka dečka, proveri). Knjigovodstvo i računovodstvo. Frizeraj (kao Zohan).

Vreme će lakše da prodje i mnogo ćeš se lepše osećati.

Ako te sve to mrzi, volontiraj u Zoo vrtu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Help Please - Kako da pobedim tugu i usamljenost?
Smernoscu, svakodnevnim molitvama i posvecenoscu Vrlini i Bogu.
:opatica: :molise:
Korisnikov avatar
By Val
Kako da pobedish? Navikom!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Da, Navikom, kao i Smernoscu, svakodnevnim molitvama i posvecenoscu Vrlini i Bogu.
:yes:
By ...Sitnicava...
"Help please", a problematika ovakva... :lol: :lol: :lol:

Kada ti se vraca decko?

Imas li ti prijatelje? Druzbenike, a iz familije? Bilo koga sa kim si boravio mimo decka?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ikreno, jedno je kad se izmotavas sa "help please - kurac, picka, sisa..". Sprdanje u LJiS folderu je vec grijeh.
:durenje:
By ...Sitnicava...
Zahtevam samokaznjavanje u vrelom kazanu sa mnogo kljucalog ulja...

...za suncanje i sto vise zeeena... :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Val
Nikako drugacije :sigh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kupi kuche, ili se seli u UK.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Iskreno, ja bih odleteo prvom prilikom...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Whatever you do, don't watch love movies!
Korisnikov avatar
By sladak_dechko
Originally posted by stefan19
Ovog puta je iskrena Help Please tema...

Dakle kao sto vec znate, decko mi se odselio u UK pre nedelju dana, ja sam se odselio u novu kucu, i sve mi ide od ruke. Fax, nova kola, kuca, pare, i td... Ali decko mi toliko nedostaje da je ovo ostalo potpuno nevazno u ovom trenutku. Sto je najgore, ne mozemo cesto ni da se cujemo em zbog vremenske razlike, em zbog poslova, em zato sto jos nema telefon (ne daju mu da kupi dok ne poseduje kucnu adresu). Cela komunikacija se svela na emailove, a a osecam da bih uzeo direktan let za Southampton, usunjao mu se u sobu dok spava, i snazno ga zagrlio u snu... A ako bi se probudio, samo bih mu naslonio ruku na usta i rekao shhhh... Uz "Stand By Me" song...

Dakle, pitanje za one koji vec imaju iskustva na ovom polju: Kako da prebodrim ovu bol od Long Distance Relationship, i sta da ucinim kako bih se bolje osecao?

Hvala!

Iskreno,
Stefan19
Jeste jako tesko, Stef... I ja sam imao tako 2 meseca cekanja, ali u malo drugacijem aspektu. The only solution for this problem is to somehow fulfill your everyday life by doing things that will help you to forget about your problem: You can go out with friends or be occupied with something new in your life, set a new target and go for it - it will be easier for you although you'll don't believe it's true for the first time. Why don't you ask Robbie to buy a mobile phone without the knowledge of his parents, or are the calls expensive? Tell me a little more about your problem...
Hey, sorry guys, but I feel like writing in English (btw ako ima nekih gresaka u pisanju ispravite;))... GOOD LUCK STEF!:D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by stefan19
a osecam da bih uzeo direktan let za Southampton, usunjao mu se u sobu dok spava, i snazno ga zagrlio u snu... A ako bi se probudio, samo bih mu naslonio ruku na usta i rekao shhhh... Uz "Stand By Me" song...

So why dont you do that :)
Nije UK na kraj sveta imas jeftinih prekookeanskih letova, javi da si bolestan na faxu i idi da ga vidis...ja bih tako uradio.....jebes sve zivo kad je ljubav u pitanju :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!