Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Mr.Ja
Machko, zar si toliko losh u krevet?
:smeh:

Pa ne znam pitaj moje ljubavnike :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ti mi to sugestirash iliti shaljesh podsvesne poruke da otvorim temu takve sadrzine? :hmm:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ti mi to sugestirash iliti shaljesh podsvesne poruke da otvorim temu takve sadrzine? :hmm:
Pa ne ma ih na forumu, sem jednog, tako da nema potrebe :D
Korisnikov avatar
By decko
Znas kako kazu - treca sreca :lol:

A sad ozbiljno, to nista ne mora da znaci. Moguce je da bas zato sto je sve bilo tako u startu idealno na neki nacin obojica ste odmah idealizovali celu pricu i ocekivali da ce sex biti neeeeverovatno dobar i onda posto je bio prosecan, odmah deluje katastrofalno spram svega ostalog.

Ili, bas zato sto je do tada sve bilo super, obojica ste bili jako nervozni po tom pitanju i suvise mozgali o samom sexu pre nego sto se desio i upravo zbog toga to nije islo najbolje.

Desilo mi se to par puta, ako nastavis videces da ce stvari doci na svoje mesto, ipak za to je nekad potrebno vreme. Iskren da budem, meni je retko s nekim taj prvi sex bio u bas bas fenomenalan (naravno, desavalo se i to) posto kako vreme odmice a i sto vise ima 'prakse' obe strane se vise opustaju i odmah stvari idu mnogo lakse i lepse.
Korisnikov avatar
By Hys.
Svako je drugaciji, svaka prica je posebna.

Slazem se sa deckom, iako to nije moje iskustvo-ako je prvi seks bio los, to je bilo to, jasno je bilo da ce tako ostati. Ali, to se desavalo samo kada nije bilo dovoljno "hemije".

Svakako, ako i iz nekoliko puta nije kako treba, JA ne bih nastavila pricu-ti samo vidi kako se stvari odvijaju.
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Decko: nisam ocekivao nista i nisam imao tremu da kazem, ali moguce je da on jeste, ali opet...ne znam...mislim nije u meni toliko problem koliko je u njemu da se razumemo...

Ne umem da objasnim bez primera ali ne bih zalazio u detalje...u svakom slucaju hvala...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Slobodno ti pokusaj jos koji put! Imam osecaj da ce se isplatiti! :hug:
Status?
Sigurno!
By Tresh-grl
Originally posted by Superstar!
Ma ima hemije, i popalimo se mi ko zivotinje

:hiphip:

daj malo! :lija:
Korisnikov avatar
By m..
Pa, mhm, pod uslovom da nismo potpuno nekompatibilne u tom smislu (mada se takve stvari daju nazreti i pre nego sto dodje do kreveta), pretpostavila bih da devojka nije opustena i probala opet (desavalo se) kada ona pokaze inicijativu. Mada se meni nije desavalo da mi devojka bude super a sex bezveze, uglavnom postoji neka proporcija izmedju toga koliko mi se devojka svidja i kakv kontakt s njom uspostavim i kvaliteta sexa.
Korisnikov avatar
By Draco
Iz mog iskustva, cak i da sex nije neki na pocetku, jako brzo se osobe daju uskladiti.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Superstar!
@Decko: nisam ocekivao nista i nisam imao tremu da kazem, ali moguce je da on jeste, ali opet...ne znam...mislim nije u meni toliko problem koliko je u njemu da se razumemo...
Pa dobro, onda mozes ili da popricas s njim o tome ili da ne pricas o tome i vidis koliko dugo ce ti biti zanimljivo tako ukoliko se ne popravi (a mozda bude bolje kasnije :) )

:hug:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jbg, ako ti vec sa starta krenes da inovacijama, razgovorima, sex-igricama i sl popravljas vas seksualni zivot - sta bi trebalo da se radi kad krenete da starite zajedno?! :)

ozbiljno, ako ne valja - ne valja. S obzirom da se kapirate, valjda nije problem da porazgovarate. Ako ni posle toga ne upali, jbg - dovidjenja margarin!

btw - je l' on uopste zna da tebi ne valja? Mislis li da njemu valja?

boze, cak i ovako u pisanoj formi djeluje kao zbrka...:doh:
Korisnikov avatar
By gorilica
Losh sex = thanks, but no thanks.
Barem je tako u mom sluchaju.
Probao jednom da odrzavam vezu uveravajuci sebe da sam kreten i da nije sve u tome, a onda vremenom krenuo da sharam sa strane i ispao josh veci idiot.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!