Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Sex bez kondoma je mnogo bolji nego s kondomom. Mozes da osetis pravu stvar. Kako ti lepo kilzi u partnerovu guzu. Meni je oduvek sex bez kondoma bio bolji. Zapravno ne razumem ljude koji hejtuju bareback sex, jer ga redovno takav imam. Sanse su stvarno male da se dobije HIV. Evo nedavno sam bio bas na testiranju i test je bio negativan.
A i jaka stvar taj HIV. Neki s kojima se cak toliko plase HIVa da koriste kondom pri oralnom sexu. Ja to nikad ne radim jer mi je mnogo bolje osetiti slatko slani ukus sperme. I ako neko hoce kondom pri oralu samo ga odjebem.

Medicina je toliko uznapredovala poslednjih godina i uz lekove moze se jako dugo ziveti sa HIVom a da on ne "predje" u AIDS. A i ko zna, mozda ce se i u medjuvremenu naci vakcina protiv HIVa, tj. lek od AIDSa. A i ako se ne nadje i ja dobijem HIV- bas me briga... Ne zelim da ostarim i umrem star, sam i smezuran. Bolje da provedem najbolje dane u ludovanju i uzivanju i da se nikako ne suzdrzavam i koristim gumu.
Korisnikov avatar
By Val
:drama: Ovo treba da se nazove "ironijom"?

:smeh:
By biotherm
:smeh: bas si pravi zloduh foruma... uostalom, tvoj je zivot, pa je tvoja odgovornost.

da, medicina je napredovala u vidu znanja, cinjenica. ali i farmaceutska industrija - u vidu zarade.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ovo se zove "Kad moze tresh-grl mogu i ja"
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Val

''
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Sex bez kondoma je mnogo bolji nego s kondomom. Mozes da osetis pravu stvar. Kako ti lepo kilzi u partnerovu guzu. Meni je oduvek sex bez kondoma bio bolji. Zapravno ne razumem ljude koji hejtuju bareback sex, jer ga redovno takav imam. Sanse su stvarno male da se dobije HIV. Evo nedavno sam bio bas na testiranju i test je bio negativan.
A i jaka stvar taj HIV. Neki s kojima se cak toliko plase HIVa da koriste kondom pri oralnom sexu. Ja to nikad ne radim jer mi je mnogo bolje osetiti slatko slani ukus sperme. I ako neko hoce kondom pri oralu samo ga odjebem.

Medicina je toliko uznapredovala poslednjih godina i uz lekove moze se jako dugo ziveti sa HIVom a da on ne "predje" u AIDS. A i ko zna, mozda ce se i u medjuvremenu naci vakcina protiv HIVa, tj. lek od AIDSa. A i ako se ne nadje i ja dobijem HIV- bas me briga... Ne zelim da ostarim i umrem star, sam i smezuran. Bolje da provedem najbolje dane u ludovanju i uzivanju i da se nikako ne suzdrzavam i koristim gumu.
My sentiments exactly

:up:
Korisnikov avatar
By mirth
Ovo je tako uzaludan pokusaj. Brze ce ta jadna mala upravo zavedena GS deca da umru od droge nego od HIVa.

BBB bas nikako da pobedi. :usamljen:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Val

''

:smeh: Sine, to na rachun moje "debljine"? :smeh: Ja vecherala, jbg! :(

Smart, smarter... :giggle:
Korisnikov avatar
By Loni
Ne zelim da ostarim i umrem star, sam i smezuran. Bolje da provedem najbolje dane u ludovanju i uzivanju i da se nikako ne suzdrzavam i koristim gumu.
Odkud ti ideja da starce niko ne voli i da su usamljeni?

Na jednoj gej nudističkoj plaži nalazio sam najbolje tipove, koji iz nekog razloga lude za dedama. I to momci da se srušiš kad ih vidiš.
Jedino u energiji onih, koji su po 20 - 30 godina stariji osete energiju zaštitnika.
Ko je im'o manje od 60, nije se ni ovajdio.

Ja pak volim starost zbog nečeg drugog.
Penzionerski dani su idealni za one, koji imaju spisateljskih ambicija zbog dokolice.
Sesti, pretočiti sve šta ti se desilo u roman, koji će čitati mlađe generacije i eto svrhe života.
Korisnikov avatar
By Modesty
Ne znam baš...od te ružne bolesti mi je umrlo,popriličan broj poznanika.
vama muškarcima je opasnije,jbg čini mi se,nego nama ženama po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
I ako neko hoce kondom pri oralu samo ga odjebem.
Oral s kondomom? :shtap:
Korisnikov avatar
By dungoll
Sex bez kondoma je mnogo bolji nego s kondomom.
To jeste tačno, ali brate, ne seri! ne radi se to sa svakim baš!!! samo sa svakim drugim :D :happy:
Mozes da osetis pravu stvar. Kako ti lepo kilzi u partnerovu guzu.
I kako izlazi fekalisan iz iste, ukoliko - neko nije dobro uradio klistir! :seronjo:
Meni je oduvek sex bez kondoma bio bolji.
Slažem se, ali važi prvi post reply :D

Zapravno ne razumem ljude koji hejtuju bareback sex, jer ga redovno takav imam. Sanse su stvarno male da se dobije HIV. Evo nedavno sam bio bas na testiranju i test je bio negativan.

super :) ajd sad reci nam da si dobio hiv ??? :zacepi:

šta opet sereš bre koje fine tri matere ? :) , šta ? dosadno ti je ? :) :stopdrogi:
Originally posted by V I V I S E C T
da, da :) i to je preporuka neke zdravstvene organizacije :) i to je glupo :P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by dungoll
Kakvi retardi, nema shanse da se HIV prenese oralom. :tuc:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by dungoll
Kakvi retardi, nema shanse da se HIV prenese oralom. :tuc:
ima šanse, ali su jako male

npr.

imaš krvave desni, i zagrizeš slučajno krnjim zubom kožicu ili sluzokožu partnera, jedan od vas dvojice potencijalno ima hiv i eto - izmešate se malo i tako :)

hoću reći : ima šanse - ako dovoljno činilaca bude na mestu :)

s druge strane - postoji i drugi ekstrem : ima neko od potencijalnih partnera hiv, i jebete se u dupe - i gle čuda : ne dobijete hiv, iako ste se prcali berbek! so fkn wth? :) :okret:
By biotherm
@vivisect - da li si dovoljno kompetentan da dajes takav odgovor? :smeh:
By biotherm
@dungoll e, da, ima i toga - bez zastite, a drugi partner/ka ne zarazi se hiv-om...

bilo bi lepo da nosimo mutaciju ccr5-Δ32... i lepo nema za sta da se kaci HIV virus :)

ko zna, mozda neko od nas nosi takvu mutaciju (ali pozeljno je da si homozigot, tj. imas 2 mutirana alela)

nadam se da sam bio dovoljno kompetentan da dam ovakav odgovor :D
By Pending-For-A-Bending
E, hejteri jedni nolajferski nemojte da se folirate! To sto ja radim je moja stvar! I ta stvar je jako dobra! Jebes HIV- sex bez kondoma je zakon!
Korisnikov avatar
By dungoll
sada si se nalupao kao maksim po diviziji, ili što ovi moji seljaci oko vikendice kažu kao otvoren prozor!

statistika = šanse -> u statistici je sve moguće, a naravno ista laže :D tako da - ako niste primetili i najmanju trunku nastavka jebene kurvinske uber - uber - stupidne ironije ! :D go to hell! :P
By Pending-For-A-Bending
Ja nisam ironican! Odakle vam ta ideja? Meni je sex bez kondoma isuper i bas me briga da li cu da dobijem AIDS ili ne? VAzno je da se dobro zezam
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by biotherm

Bio je sluchaj da li u Holandiji ili Engleskoj gde su 3 hiv pozitivna choveka, drogirala i ubrizgavala svoju krv (hiv+) direktno u vene hiv negativnih mladica.
Od njih desetak valjda je 10-13 postalo hiv+ dok 3 mladica su ipak ostala hiv negativna. I to su bili u pitanju mozda >10ml hiv+ krvi. Ipak njih troje su negativni.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by biotherm

Bio je sluchaj da li u Holandiji ili Engleskoj gde su 3 hiv pozitivna choveka, drogirala i ubrizgavala svoju krv (hiv+) direktno u vene hiv negativnih mladica.
Od njih desetak valjda je 10-13 postalo hiv+ dok 3 mladica su ipak ostala hiv negativna. I to su bili u pitanju mozda >10ml hiv+ krvi. Ipak njih troje su negativni.

Ja bih to isto probao. Zvuci skroz cool!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Kiborg

My sentiments exactly

Ali postajes surov ;)
Korisnikov avatar
By dungoll
Ja nisam ironican! Odakle vam ta ideja? Meni je sex bez kondoma isuper i bas me briga da li cu da dobijem AIDS ili ne? VAzno je da se dobro zezam
hm, važi, onda sutra kada ne budeš imao šta da radiš na poslu, mogao bi neke ljude da primoraš na takav eksperiment ? :) :yay:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jbg, ja se plašim igle :(

@svejedno
Ma bre, u životu je najvažnije da se čovek dobro zeza. Ti glupi kondomi samo kvare zabavu.
By Pending-For-A-Bending
@Dungoll: Hejteru jedan nolajferski, ja necu nikog da primoravam. Ovo je moj zivot i radicu sta hocu!

@Kiborg: Ne znam da li bi moglo da se to izvede ako pijes krv ljudi inficiranu HIVom? Mogao bih to probati. Izmiksam sa bananama i mlekom u blenderu
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Kiborg
@svejedno
Ma bre, u životu je najvažnije da se čovek dobro zeza. Ti glupi kondomi samo kvare zabavu.

Podrzavam
Korisnikov avatar
By Kiborg
@Dungoll: Hejteru jedan nolajferski, ja necu nikog da primoravam. Ovo je moj zivot i radicu sta hocu!

@Kiborg: Ne znam da li bi moglo da se to izvede ako pijes krv ljudi inficiranu HIVom? Mogao bih to probati. Izmiksam sa bananama i mlekom u blenderu
Razmišljao sam o tome, ali fora je da kiselina uništava virus, a ne smeš ni sa čim da mešaš, virus se inaktivira u spoljnoj sredini, smetalo bi mu mleko.
Ne znam, možda da krvnički izribam zube nekom STRONG četkicom i organicujem neki vampire-party sa nekim HIV+, malo pijenja krvi uz bareback :)
to mi nije palo napamet. Krešem ga /ili on mene :) , nema veze/ bez kondoma /e to obavezno!/ i pijem mu krv :mljac:

Dobra ti je to ideja ;)
By Pending-For-A-Bending
Sjajno! Ti si moj covek! Vidim da znas da se zabavljas! Kad nabavim HIV infivciranu krv ima malo da donesem za drustvo :wink wink:
Korisnikov avatar
By dungoll

@ P-F-a-B:

Slušaj ti lolajf double redneck dick :)
Dis is maj replaj aend i am gona sej vadeva' aj van'. :) skru ju gajz, ajm goin' 'ome. Tokin' rednek is ver aj dro' d lajn :D :crkla: .

@ Kiborg : Mislim da pijenje krvi nema neki naročit efekat ? moguće da će želudačna kiselina da ubije ejds ? hm, ili :) daaaaaaaa, eto leka, želudačna kiselina :) :trampolina: :lood:
By Pending-For-A-Bending
Ma HIV je kesa. Garant ni ne postoji. Ja cu nastaviti da se zezam i karam bez kondoma jer su hejteri nolajferski izmisli tu pricu da zaplase mlade da se karaju kako im je bog to i nalozio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!