Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
...Da vam se pojavi neko ko vam je po svemu idealan.

Dakle, razmisljanje, fizicki vas privlaci, ma sve ono sto ste zamisljali kao super pocetak neke jako lepe price...

Medjutim...

Sve ide super do trenutka kada dospete do kreveta i tamo bude lose.

Date jos jednu priliku, opet lose.

I sta onda?

Da li pokusavate dalje? Ulazite jos dublje u tu pricu? Ili jednostavno je to - to...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam koza....pokusavala bih taj krevet dok god s skroz ne smorim, a onda nista...zavrsila...
By J...
Ako ima hemije nije moguce da se ne slazete i u krevetu sem ako osoba nije dovoljno opustena. U tom slucaju treba dati vremena i biti strpljiv ako ti je stalo do te veze.
By Pending-For-A-Bending
Sva sreca da meni taj krevet nije mnogo bitna stvar :)

ALi kontam na sta ciljas. Rec je komprosima... za neke stvari jednostavno ne mogu da ih pravim. Koliko god da mi se tip svidja i da mi je super s njim istog momenta bih raskinuo da:
-se uzasno lose ljubi
-da je bolesno ljubomoran
-da ne postuje moje vreme
-da ima pirsing na kiti
-da je narkoman
-da je promiskuitetan
-da je jako feminizran

Za ostale stvari bih mogao da progledam kroz prste jer mi nisu toliko vazne, tipa da li lose pusi, da (se) lose jebe, da ima dugu kosu, da zivi daleko....
Korisnikov avatar
By Val
Ne dozhiveh da mi zhena "pasuje" na svim poljima sem na tom "krevetskom"! Tako da nit´ razumem, kak´ vas hemija ne spoji sexualno, a vala ni da odgovorim na pitanje "shta uraditi u tom sluchaju"! :nope:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Sva sreca da meni taj krevet nije mnogo bitna stvar :)

ALi kontam na sta ciljas. Rec je komprosima... za neke stvari jednostavno ne mogu da ih pravim. Koliko god da mi se tip svidja i da mi je super s njim istog momenta bih raskinuo da:
-se uzasno lose ljubi
-da je bolesno ljubomoran
-da ne postuje moje vreme
-da ima pirsing na kiti
-da je narkoman
-da je promiskuitetan
-da je jako feminizran

Za ostale stvari bih mogao da progledam kroz prste jer mi nisu toliko vazne, tipa da li lose pusi, da (se) lose jebe, da ima dugu kosu, da zivi daleko....
ukratko:

- bitno je da palaca jezikom dobro

:P

(idem da vratim moj pedo avatar)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma ima hemije, i popalimo se mi ko zivotinje, ali jednostavno je lose, i nema...pa...kulminacije eventa :lol:
By J...
@ Superstar!

Jeste se dogovorili ko je aktivan ko pasivan? :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
probala bih da razgovaram o tome, pa da vidim sta ce biti.

mene pali to i to, i volim kad u krevetu bude to i to.

a ti?

ako i posle toga bude bzvz,

ponovo razgovor.

pa u krug dok se ne smoris.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by J...
@ Superstar!

:smeh:
By ~ Le Saint X ~
hmmm...
meni to ne bi bila prepreka da budem sa tom osobom...
uostalom

predigra mi je mnogo vaznija od samog sexa
:)
a kako sam vrlo kretaivan/mastovit

nedostatak moguceg losheg sexa bih tu nadoknadio

dakle...

M, ne ispustaj te ostale stvari zbog krevetskih aktivnosti koje nisu najpovoljnije
By alexandermagic
Kada sam već s nekim, između ostalog mi je bitno i koliko smo kompatibilni u seksu.

Par njih koji su odgovarali navedenom u uvodnom postu sam razmjerno brzo ostavljao. Možda mi nije bilo dovoljno stalo, pa i nisam želio da se trudim i čekam da se po tom pitanju nešto promijeni.
By Pending-For-A-Bending
Meni je sex par puta bio bas bez veze, ali to je bilo dok smo koristili kondom. Kad smo prestali da koristimo kondom bilo nam je bas bas dobro! Bilo je to... uf! Stvarno sjajno iskustvo. A taman sam bio razmisljao da prestanem da se vidjam sa tim likom-kad ono BUM! fenomenalan sex
Korisnikov avatar
By BellyButton
Da sam u tvojoj situaciji, Zonche, sigurno je da bih razmishljao puno o tome zashto sex nije dobar... Ukoliko ne bih doshao do kakvog pametnog zakljuchka odustao bih od te priche...
Posle drugog pokushaja svakako ne bih odustao... Mozda posle petog :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by J...
@ Superstar!

Ne, trcali smo u krug oko sobe jedan oko drugog kitama uperenim u guze pa ko pre stigne.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Meni je sex par puta bio bas bez veze, ali to je bilo dok smo koristili kondom. Kad smo prestali da koristimo kondom bilo nam je bas bas dobro! Bilo je to... uf! Stvarno sjajno iskustvo. A taman sam bio razmisljao da prestanem da se vidjam sa tim likom-kad ono BUM! fenomenalan sex
:smeh:
a pre toga ste se napushili, priznaj :smeh:

@Zone

Cisto sumnjam da bi se neko u nasim (manje vise jelte :) ) godinama zadovoljio povetarcem u krevetu. Okrutno ali istinito.

Sada ides na POST NEW TOPIC > HELP!!! Kako da mu kazem da je los u krevetu? :) )))
Korisnikov avatar
By Zonche!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

STEFANE19 SVE TI JE OPROSTENO!
By J...
Originally posted by Superstar!

Ne, trcali smo u krug oko sobe jedan oko drugog kitama uperenim u guze pa ko pre stigne.
Eto gde je problem! Suvise ste isti, cak i trcite istom brzinom. :D
Korisnikov avatar
By starky
ja bih probala par puta(teorija i praksa),ako ne uspemo da napravimo nista bolje,onda da se razilazimo... :skorpija:

kad je sex u pitanju,nemam mnogo strpljenja...:lizalica:
Korisnikov avatar
By horus.
po svemu sudeci bolje samo da se druzite, nego da pokusavate nesto sto ne ide...

kad je sex i strast u pitanju, nema mesta za usiljene pokusaje koji na kraju vode u neprijatnost...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sa najmanje 2 tipa je to bio problem i prestali smo da se viđamo.
Taj krevet je kod mene od suštinske važnosti, mora da dobije barem prelaznu ocenu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by starky
ja bih probala par puta(teorija i praksa),ako ne uspemo da napravimo nista bolje,onda da se razilazimo... :skorpija:

kad je sex u pitanju,nemam mnogo strpljenja... :lizalica:
Nesto ovako bih i ja napisao na tu temu.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Superstar!
...Da vam se pojavi neko ko vam je po svemu idealan.

Dakle, razmisljanje, fizicki vas privlaci, ma sve ono sto ste zamisljali kao super pocetak neke jako lepe price...

Medjutim...

Sve ide super do trenutka kada dospete do kreveta i tamo bude lose.

Date jos jednu priliku, opet lose.

I sta onda?

Da li pokusavate dalje? Ulazite jos dublje u tu pricu? Ili jednostavno je to - to...

E ovako,ja sam bila zaljubljena u jednu ženu na netu,nekoliko mjeseci...kada smo se prvi put našle,sve isto smo obje osjećale,nije bilo greške.
Tih dana (desetak) smo svaki drugi dan bile po 4-5 sati u krevetu i rijetko kad smo uspjevale da se poseksamo...ma nismo ni na kraju ni pola uradile..što se npr. smatra pod nekim kompletnim seksom...sa svim elm.
Ali bez obzira,nikad na to nismo mogle gledat kao da nam je loš seks,
jer mi jednostavno nismo mogle da odvojimo usta jedna od druge....to je bilo jače,nismo se mogle naljubiti i nagledati.......sad kad se seksamo "kopletno" je stepenica niže a ne više stanje...po meni.

I da,kako može biti loš seks sa osobom sa kojom osječaš kemiju?
Može malo biti ,kako da kažem,nespretno ali to se brzo riješi.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Znam o kome se radi, zar ne?
A da probate van kreverta? :giggle:
Anyhow, moje mishljenje znash... :sigh:
By Pending-For-A-Bending
Meni tako nesto da se desi, ja bih definitvno probao da to uradim bez kondoma. Nije da te nagovaram ili reklamiram sex bez kondoma, samo iznosim svoje misljenje
By mikka
puno toga se moze nauciti, treba samo obostrano postovati senzibilitet, biti opusten i voljan :salut:
mislim da treba biti malo strpljiv
jer ostale idealne osobine se tesko mogu nauciti
:zeka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, ako bi se desilo da se fizicki privlacimo, da se, kako kazes, popalimo kao zivuljke, ali da ipak fali kulminacija, ja bih predlozio da zadrzimo ono lepo sto imamo, a da ono sto nam u odnosu fali potrazimo na drugom mestu, sa drugim ljudima.
I mirna Krajina.
:deni:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Machko, zar si toliko losh u krevet?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!