- 03 Nov 2008, 21:09
Jel sam ja jedini koji ne poznajem sve forumase, posto mi se cini da jesam.
Da li je ovo neki privatni chat room ???
Svaki dan vidim 90% nekog privatnog ulizivanja ili krajnje korisnih i konsuktivnih odgovora na temu "Sta trenutno slusate?"
WHO GIVES A FUCK!
pa u toj temi niko godinama nije nekoga qutovao!
Cemu onda?
Za budzenje postova (da ne spomenem da nemali broj ljudi koji pisu u njoj vec imaju 5-6 zvezdica).
Sedme zvezdice nema!!!
Da vidimo mi o cemu forumasi pisu na forumu (sve teme se nalaze u "Novo danas")
- "300" (naravno 300 ste/mo davno presli ... trenutni broj je 13 574!), verovatno u momentu pisanja ce biti barem do 13 585)
- "Posvetite pesmu voljenoj osobi" (ovo neko cita?)
- "Koja vam pesma trenutno prolazi kroz glavu?" (zar je bitno ?)
- "sta znate o osobi iznad?" (najcesce ne poznajem osobu iznad)
- "Q/ A" (ne retko i zanimljiva, ali je sputava sto komuniciras samo sa jednom osobom)
- "IME koje VAS proganja" (sto bi to nekoga interesovalo?)
- Stvari koje su mi juce ulepsale dan (srce mi puko od srece sto ti je jucerasnji dan bio fullfiled)
- "Šta bi rekao avatar iznad vašeg?" (nista)
- "Da li biste spavali sa osobom koja je postovala iznad vas?" (kako to jebeno da znam?)
+ statusove, teme o kojima se niko drugi nije usudio da progovori
Nisu li beskorisne???
Neko moze da me ubedi da zapravo sedne za kompjuter i pocne da cita 373 strane topika sta Vi trenutno slusate?!
Diskusija na nivou!
A ne samo da su beskorisne. One su prezvakane po 1000x put.
Nisu li ove teme sustinski iste?
Naprimer:
"Koja vam pesma trenutno prolazi kroz glavu?"
"Sta vam sada svira?"
"Napisite deo lyricsa pesme koju trenutno slusate"
Cita li tamo iko ista?!?!
Zatim, 4 godine postoji tema Hajde da se upoznamo, leksikon. Ona bi mogla slobodno da POJEDE (uz bolju moderaciju gore pomenutih tj. brisanje istih) 1/2 tema koje sam nabrojao.
Ne retko imamo nekoliko tema posvecene nekom umetniku/ci iako postoji fan club.
takodje, zar su "fan klubovi" forumasima stvarno potrebni ?
ulizivanje ... mislim ... kao poenta tih topica je sta ? offtopic!
i na kraju nije ni cudno sto je forum postao tako naporan ...
kliknes na "Novo danas" i imas sta da vidis!
Paz' da nisi o meni saznao nesto relevantno o meni, ako napisem da se sada u pozadini meni vrti pesma abcd - efgh.
Upravo to frustrira ... gomila besmislenih informacija, koja siguran sam nikoga ne interesuje. Ili ako interesuje mora da se svi onda vec dugoo poznajete i takve informacije su Vam bitne ?
Sumljam ...
[size=-2]osecam da ce odgovori na temu biti u fazonu

i nama forumasima, tako dobro znanih sterilnih odnosa "da slucajno ne ocepim drugog korisnika/icu. Uostalom, uvek mozete da napisete koju lepu rec o toj osobi u temi "Moja fotka"... to sigurno pali, provereno![/size]
Da li je ovo neki privatni chat room ???
Svaki dan vidim 90% nekog privatnog ulizivanja ili krajnje korisnih i konsuktivnih odgovora na temu "Sta trenutno slusate?"
WHO GIVES A FUCK!
pa u toj temi niko godinama nije nekoga qutovao!
Cemu onda?
Za budzenje postova (da ne spomenem da nemali broj ljudi koji pisu u njoj vec imaju 5-6 zvezdica).
Sedme zvezdice nema!!!
Da vidimo mi o cemu forumasi pisu na forumu (sve teme se nalaze u "Novo danas")
- "300" (naravno 300 ste/mo davno presli ... trenutni broj je 13 574!), verovatno u momentu pisanja ce biti barem do 13 585)
- "Posvetite pesmu voljenoj osobi" (ovo neko cita?)
- "Koja vam pesma trenutno prolazi kroz glavu?" (zar je bitno ?)
- "sta znate o osobi iznad?" (najcesce ne poznajem osobu iznad)
- "Q/ A" (ne retko i zanimljiva, ali je sputava sto komuniciras samo sa jednom osobom)
- "IME koje VAS proganja" (sto bi to nekoga interesovalo?)
- Stvari koje su mi juce ulepsale dan (srce mi puko od srece sto ti je jucerasnji dan bio fullfiled)
- "Šta bi rekao avatar iznad vašeg?" (nista)
- "Da li biste spavali sa osobom koja je postovala iznad vas?" (kako to jebeno da znam?)
+ statusove, teme o kojima se niko drugi nije usudio da progovori

Nisu li beskorisne???
Neko moze da me ubedi da zapravo sedne za kompjuter i pocne da cita 373 strane topika sta Vi trenutno slusate?!
Diskusija na nivou!

A ne samo da su beskorisne. One su prezvakane po 1000x put.
Nisu li ove teme sustinski iste?
Naprimer:
"Koja vam pesma trenutno prolazi kroz glavu?"
"Sta vam sada svira?"
"Napisite deo lyricsa pesme koju trenutno slusate"
Cita li tamo iko ista?!?!
Zatim, 4 godine postoji tema Hajde da se upoznamo, leksikon. Ona bi mogla slobodno da POJEDE (uz bolju moderaciju gore pomenutih tj. brisanje istih) 1/2 tema koje sam nabrojao.
Ne retko imamo nekoliko tema posvecene nekom umetniku/ci iako postoji fan club.
takodje, zar su "fan klubovi" forumasima stvarno potrebni ?
ulizivanje ... mislim ... kao poenta tih topica je sta ? offtopic!
i na kraju nije ni cudno sto je forum postao tako naporan ...
kliknes na "Novo danas" i imas sta da vidis!
Paz' da nisi o meni saznao nesto relevantno o meni, ako napisem da se sada u pozadini meni vrti pesma abcd - efgh.
Upravo to frustrira ... gomila besmislenih informacija, koja siguran sam nikoga ne interesuje. Ili ako interesuje mora da se svi onda vec dugoo poznajete i takve informacije su Vam bitne ?

Sumljam ...
[size=-2]osecam da ce odgovori na temu biti u fazonu

i nama forumasima, tako dobro znanih sterilnih odnosa "da slucajno ne ocepim drugog korisnika/icu. Uostalom, uvek mozete da napisete koju lepu rec o toj osobi u temi "Moja fotka"... to sigurno pali, provereno![/size]