- 03 Nov 2008, 03:26
ondaK ne dolazim. kao prvo ne pijem, kao drugo rekla sam zbog cega bih dosla 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by GarbodaaaaOriginally posted by starsailorTilda Swinton u `Zenske perverzije`
Tilde Swinton
![]()
![]()
Originally posted by Galateja
Više ljudi ističe prisustvo i ženskog i muškog kod androginih. Ja se sa tim ne bih složila u celosti, jer androginiju ne vidim samo kao prisustvo oba, već kao odsustvo ženskih i muških obeležja, tačnije kao polno i rodno odsustvo.
Meni to odsustvo ume biti katkad vrlo erotično zato što se čini kako androgini u svom 'nepripadanju' kriju anđeosko (jel te i anđeli su bespolni :d), kao da su od neba stvoreni.
To dopadanje je iracionalno i svaki pokušaj da ga racionalizujem bio bi izlišan. Jako su mi lepi i androgini muškarci, ali njih ne doživljavam seksualno, već više kao umetničko delo čijoj se lepoti divim ali ne 'delam'.
Ali kontam da je i pitanje androginije poprilično divergentno te da se pojimanje razlikuje od osobe do osobe te tako svaka teorija u vezi sa tim pitanjem pada u vodu.![]()
Originally posted by Swanheartkao stoOriginally posted by Galateja
Više ljudi ističe prisustvo i ženskog i muškog kod androginih. Ja se sa tim ne bih složila u celosti, jer androginiju ne vidim samo kao prisustvo oba, već kao odsustvo ženskih i muških obeležja, tačnije kao polno i rodno odsustvo.
Meni to odsustvo ume biti katkad vrlo erotično zato što se čini kako androgini u svom 'nepripadanju' kriju anđeosko (jel te i anđeli su bespolni :d), kao da su od neba stvoreni.
To dopadanje je iracionalno i svaki pokušaj da ga racionalizujem bio bi izlišan. Jako su mi lepi i androgini muškarci, ali njih ne doživljavam seksualno, već više kao umetničko delo čijoj se lepoti divim ali ne 'delam'.
Ali kontam da je i pitanje androginije poprilično divergentno te da se pojimanje razlikuje od osobe do osobe te tako svaka teorija u vezi sa tim pitanjem pada u vodu.![]()
![]()
najbolji post na celoj temi i raspravi o andro osobama i prisustvu/odsustvu odredjenih karakteristika
Originally posted by starsailor
jos malo Stella:
![]()
Originally posted by starsailorSlazem se.
ja se evo slazem sa Garbo. Stella je samo odredjeni tip andro zene koji volim. ustvari kada ja pomislim andro onda mislim na tip zene ko sto je Stella (i Tilda). no to ne znaci da me ne privlace i ostali tipovi. kao sto moze da me privuce i femica, a i butchica. ipak kod mene faktor no.1 je ono sta nosi u glavi![]()
Originally posted by emo_haos_ponasanje mi se nekako podrazumevalo...Originally posted by starkya meni vaznu ulogu ima nacin razmisljanja(mislim na ponasanje pre svega) ne samo izgled
Ja volim andro zene koje su cisto fizicki,prirodno androgene.Ne prihvatam androgenost po stilu oblacenja ili frizuri.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!