Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
ondaK ne dolazim. kao prvo ne pijem, kao drugo rekla sam zbog cega bih dosla :dancing:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa dobro, cemo kafu da ljustimo ondaK :D

iju, sta je ovo ljudi, pa mene niko ne razume, ko na schwapskom da pricam, treba mi the middlewoman :D
Korisnikov avatar
By starsailor
Da se vratim malo na temu... Pored Marine Dias (koju sam postavila ovde) i glumice Tilde Swinton, Stella Tennant je moja favorite andro. Nazalost udala se ( ko bi rekao :giggle: ) Ona je btw trenutno na mom avataru :trep:

Slika

Slika

Slika

ima i bolje fotke jer je model, al ja ne volim te savrsene :lood:
Korisnikov avatar
By starsailor
abcd :kiss: :hug: imas i Bretta :drama:

potrazi i ovaj cover - sto je meni avatar, tamo su namerno izabrali Bretta i Stellu :trep:
Korisnikov avatar
By starsailor
:drama: :love: nek mi se smeju svi al ja nju voliiiiiiiiiiiiiiiiiim :leviathan:
By Garbo
Originally posted by starsailor
Tilde Swinton
Tilda Swinton u `Zenske perverzije`

:love: :fuckbed:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by emo_haos_
onda da pokusam slichicom kad vec ne ide recima...

dakle, volim ovaj deo tela:

Slika
Slika

namuci me, paranoidna...

:roflmao:

:lol:

:lood:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Garbo
Tilde Swinton

daaaa :trep: dal samo nasa generacija voli Tildu :giggle:
Korisnikov avatar
By Galateja
Više ljudi ističe prisustvo i ženskog i muškog kod androginih. Ja se sa tim ne bih složila u celosti, jer androginiju ne vidim samo kao prisustvo oba, već kao odsustvo ženskih i muških obeležja, tačnije kao polno i rodno odsustvo.
Meni to odsustvo ume biti katkad vrlo erotično zato što se čini kako androgini u svom 'nepripadanju' kriju anđeosko (jel te i anđeli su bespolni :d), kao da su od neba stvoreni.
To dopadanje je iracionalno i svaki pokušaj da ga racionalizujem bio bi izlišan. Jako su mi lepi i androgini muškarci, ali njih ne doživljavam seksualno, već više kao umetničko delo čijoj se lepoti divim ali ne 'delam'.

Ali kontam da je i pitanje androginije poprilično divergentno te da se pojimanje razlikuje od osobe do osobe te tako svaka teorija u vezi sa tim pitanjem pada u vodu. :shrug:
By Garbo
Originally posted by Garbo
Tilde Swinton

daaaa :trep: dal samo nasa generacija voli Tildu :giggle:
Verovatno je tako.
Nije im bas poznata.

:shake:
Korisnikov avatar
By Blady
eto vidis mico... ja volim andro... ali ne ovakve :)
By Swanheart
Originally posted by Galateja
Više ljudi ističe prisustvo i ženskog i muškog kod androginih. Ja se sa tim ne bih složila u celosti, jer androginiju ne vidim samo kao prisustvo oba, već kao odsustvo ženskih i muških obeležja, tačnije kao polno i rodno odsustvo.
Meni to odsustvo ume biti katkad vrlo erotično zato što se čini kako androgini u svom 'nepripadanju' kriju anđeosko (jel te i anđeli su bespolni :d), kao da su od neba stvoreni.
To dopadanje je iracionalno i svaki pokušaj da ga racionalizujem bio bi izlišan. Jako su mi lepi i androgini muškarci, ali njih ne doživljavam seksualno, već više kao umetničko delo čijoj se lepoti divim ali ne 'delam'.

Ali kontam da je i pitanje androginije poprilično divergentno te da se pojimanje razlikuje od osobe do osobe te tako svaka teorija u vezi sa tim pitanjem pada u vodu. :shrug:

:hail:

najbolji post na celoj temi i raspravi o andro osobama i prisustvu/odsustvu odredjenih karakteristika
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Galateja

:hail:

najbolji post na celoj temi i raspravi o andro osobama i prisustvu/odsustvu odredjenih karakteristika
kao sto :swan: voli da kaze:

:up:
By Garbo
jos malo Stella:
Slika

Slika
:bale: :love: :fuckbed:

Mada ne volim kategorizirati. Tako se uvek zajebem. Da skratim - i femme su isto kao i andro moj objekat pozude.

Tako da mi je stvaarno postalo debilno ogranicavati se na vakve grupe i grupice. Sve je stvar moje trenutne inspiracije i energijom i harizmom kojim Ona zraci.

:alexis:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja se evo slazem sa Garbo. Stella je samo odredjeni tip andro zene koji volim. ustvari kada ja pomislim andro onda mislim na tip zene ko sto je Stella (i Tilda). no to ne znaci da me ne privlace i ostali tipovi. kao sto moze da me privuce i femica, a i butchica. ipak kod mene faktor no.1 je ono sta nosi u glavi ;)

edit: ne znam kako ce da zvuci ovo, al andro volim jer ona u jednom trenutku moze biti moj deckic a vec u drugom devojcica. a to je tako lepo. gender blender :)
By Garbo
ja se evo slazem sa Garbo. Stella je samo odredjeni tip andro zene koji volim. ustvari kada ja pomislim andro onda mislim na tip zene ko sto je Stella (i Tilda). no to ne znaci da me ne privlace i ostali tipovi. kao sto moze da me privuce i femica, a i butchica. ipak kod mene faktor no.1 je ono sta nosi u glavi ;)
Slazem se.
Stela i Tilda su mi bas tipicne andro.

A za to sta Ona nosi u glavi...Hmm... pa to je ono najseksipilnije u stvari zar ne?
By жњ
ja se nekako sve vise kontam da su andro-lezbejke, ustvari sofisticirane buchice...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by жњ
ja se nekako sve vise kontam da su andro-lezbejke, ustvari sofisticirane buchice...
kako mislis "sofisticirane"?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e meni je Sharleen Spiteri tako andro

Slika

:bubblegum:

ne znam zasto ali mislim da ce se starsailorici :mazi: svideti
Korisnikov avatar
By starky
Ja volim andro zene koje su cisto fizicki,prirodno androgene.Ne prihvatam androgenost po stilu oblacenja ili frizuri.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by starky
Ja volim andro zene koje su cisto fizicki,prirodno androgene.Ne prihvatam androgenost po stilu oblacenja ili frizuri.
a meni vaznu ulogu ima nacin razmisljanja(mislim na ponasanje pre svega) ne samo izgled
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by starky
a meni vaznu ulogu ima nacin razmisljanja(mislim na ponasanje pre svega) ne samo izgled
ponasanje mi se nekako podrazumevalo...

;)
Korisnikov avatar
By Skituljko
E majke ti, bas me zanima kako to razmisljaju andro devojke.. ili jos bolje kako mislis da bi devojke trebalo da razmisljaju da bi bile okarakterisane kao andro?
Ja inace uopste ne kapiram sve te silne podele... mislim, za pocetak ne znam ni gde sebe da svrstam, a kamoli nekog drugog tj. neku drugu.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mislim na sveukupno ponasanje, i ne, nemam neki predodredjen karakteristican format ponasanja kao kriterijum...

tesko mi je objasniti... ali npr. samo drzanje tela, neki stav koji zauzmu... ah :bale:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Khons
Originally posted by жњ
kako mislis "sofisticirane"?
Ovo je i mene zanimalo...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!