Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Andrijana mi je lepa još od pre.
Natašu vidim prvi put. Ima u njoj nešto... Ostavlja utisak dominantne osobe.

Slika
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by shishmish
Slika
:bale:
Isuse, sta joj je sa stomakom???? :shock:
Korisnikov avatar
By Val
Slika

Slika

Samo da ne otvara usta.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Galateja

Natašu vidim prvi put. Ima u njoj nešto... Ostavlja utisak dominantne osobe.
nisi ni svesna koliko se varas. :lol: :D
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by starsailor

G , sorry na offu evo postavicu rukometasice. ( cekam da se neko javi ovde :lol: )

Natasa Kocevska 1984 rukometasica ;)
:yes: :lol:
eno javila sam se iznad.. bolje nisam mogla slozices se znam :smeh:
i da ne budu samo rukometasice htela sam da postavim i odbojkasicu...
...
Ona je jedna od najlepsih zena koje sam videla u zivotu ( opet cekam da "neko" potvrdi ovo :D )

:yes:
evo javljam se opet :pionir: :lol:
slazem se.
imam ja fotke ali sam napisala u svom prvom postu da necu postavljati fotografije nekih spotristkinja (za kojima ova tema vristi, literally!), misleci prvenstveno na S. rekavsi to, jer nisu celebrities u toj meri da lepljenje njihovih fotosa ovde ne bi predstavljalo krsenje njihove privatnosti.. a 'privatna' jeste, to znas ;) i tako ce i ostati, necu okaciti sliku sigurno i nadam se da razumes i ti i drugi. prva ja ne bih volela da sam u njenoj kozi i da vidim da mi fotka bez dozvole visi na nekom forumu, stoga, respect.
eto..
da detaljisem o tome koliko se slazem sa time sto si napisala gore necu a vala se ima pricati :bale:

:lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Aha! Putem u2u sam obaveštena.
I mogu samo reći: baš mi je drago, iako meni ni iz džepa ni u džep. :D
Ko razume shvatiće. ;)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Aha! Putem u2u sam obaveštena.
I mogu samo reći: baš mi je drago, iako meni ni iz džepa ni u džep. :D
Ko razume shvatiće. ;)
ovo me asocira na neki post tipa
"samo da znate da ja znam, ona mi prenela, ali necu da vam kazem sta"

:roll:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ma ja sam vuk samotnjak i večito neobaveštena o pojedinim događajima pa sam sad ko dete sa igračkom. :giggle:
By Paranoid Androgynoid
ajde zene ajdeee chill! :lol:

vratimo se sportistkinjama :zvizdi: ..kad smo vec na tom terenu, cudi me da niko nije pomenuo
Andrijanu Budimir, bivsa rukometasica Skopskog Kometol-a takodje, kasnije spanske Valensije.. itd, itd. od kada je zadesilo to sto je zadesilo :( povukla se iz rukometa, ali sportistkinja i te kako jeste. i prelepa!

Slika
Slika
Slika

ps: ma jel ovo ja opet postavljam plavuse? :nesiguran: :doh:
Korisnikov avatar
By starsailor
P.A. je malo popila nije videla da smo vec postavile Andrijanu :lol:

Andrijana je diiivnaaaaaaaaa :bale:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by spliff
Slika
Ima seksi oči.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Paranoid Androgynoid
Andrijana Budimir, bivsa rukometasica Skopskog Kometol-a takodje, kasnije spanske Valensije.. itd, itd. od kada je zadesilo to sto je zadesilo :( povukla se iz rukometa, ali sportistkinja i te kako jeste. i prelepa!
Jeste, i prelepa i seksi. Ona mi je ranije bila najlepša srpska rukometašica.
Međutim, kad pomislim na (relativno) skorašnje događaje koji su joj se desili sloši mi se, zgrčim se i jedino što uz nju mogu da vezujem (trenutno) je empatija koja je daleko od bilo čega seksualnog. :( :( :(
To je jače od mene.
Korisnikov avatar
By Val
Ma ja sam vuk samotnjak i večito neobaveštena o pojedinim događajima pa sam sad ko dete sa igračkom. :giggle:

Koshtunici zhelimO dobro veche! :paki:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Slika
Ima seksi oči.
wow. u poslednje vreme bas volim da vidim kontrast na relaciji oci-kosa. stvarno lepa devojka.
Korisnikov avatar
By Galateja
Što se tiče klizanja ono je za mene duhovnost na ledu. Klizačice i klizači za mene nemaju pol. Kad su na klizaljkama oni su (ako su slabiji) nespretnost ili (ukoliko su majstori svog zanata) estetsko savršenstvo.
Usmeriti seksualnost ka klizačima ili klizačicama bilko bi kao skrnaviti neku predivnu skulpturu.

Joj, ne zamerite mi, ja fanatično volim umetničko klizanje baš na taj estetski i duhovni način. :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by jovanabeograd
Slika
Ima seksi oči.
wow. u poslednje vreme bas volim da vidim kontrast na relaciji oci-kosa. stvarno lepa devojka.
A ne samo da ima seksi oči, već i telo. :wow:

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Val
Ona je meni taaaaaaaaako "neatraktivna". :murkan: Posebno shto ne volim zhene bez grudi. Tako banderaste. Chuj zhene... :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by jovanabeograd
Slika
Ima seksi oči.
A ne samo da ima seksi oči, već i telo. :wow:

Slika
Slika
Slika

meni je antipaticna :/
mozda kad bi imala oci druge boje :)
Korisnikov avatar
By Val
Vala, na svima je ista. Antipatichna. Ali, srecjom nam se ukusi razlikuju. :gitara:
Korisnikov avatar
By Dzi
Vojislava Lukić
rođena 31. marta 1987. godine u Subotici
Slika

Snežana Perić (pantic)
rođena 18. juna 1978. godine, u Zrenjaninu
Slika
By Paranoid Androgynoid
P.A. je malo popila nije videla da smo vec postavile Andrijanu :lol:

Andrijana je diiivnaaaaaaaaa :bale:

..sve si rekla i objasnila, nemam sta da dodam i kako da se vadim :pinknaocari:
a neka, od viska glava ne boli.. bar ne ako su ovakve slike u pitanju. :lol:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Što se tiče klizanja ono je za mene duhovnost na ledu. Klizačice i klizači za mene nemaju pol. Kad su na klizaljkama oni su (ako su slabiji) nespretnost ili (ukoliko su majstori svog zanata) estetsko savršenstvo.
Usmeriti seksualnost ka klizačima ili klizačicama bilko bi kao skrnaviti neku predivnu skulpturu.

Joj, ne zamerite mi, ja fanatično volim umetničko klizanje baš na taj estetski i duhovni način. :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Objasnila si :D
Nemam sta da dopisem
Korisnikov avatar
By starsailor
Prva sportasica a i zena u koju sam "svesno" bila zaljubljena je nemacka atleticarka Heike Drechsler kada je 1992 osvojila zlato na Olimpijadi. secam se da nisam mrdala ispred tv balaveci :) posto mi je "prva" sada mi je jasno zasto volim pale zene a i te sa severa :giggle:

Slika

ovako izgleda pre nekoliko god. sa svojih 40 :drama:

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!