Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Ivana
...Jos uvek je to kontroverzno pitanje. Inace, Duchovny je otiso na rehab zbog tog problema. A secamo ga se i iz "crvenih cipelica" ne samo X files. Nova serija Californication se bavi slicnim likom, sto mi je zanimljivo.
Upravo sam u novoj GLORIJI citala o slucaju Dejvida Duhovnija.
Pise da je, po izlasku iz centra za odvikavanje od seksualne zavisnosti, napustio suprugu Teu Leoni, jer je saznao da je ona, dok je on bio u klinici, upraznjavala seks sa Bilijem Bobom Torntonom, bivsim muzem Andzeline Dzoli. Izgleda da su u tom pustom Holivudu svi zavisnici od seksa.
:giggle:
Sjajno napisan clanak, procitajte ga.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by m..
Pa ni dzankiji ne bi imali problem da odjednom bude ok da nekog pokrades da bi nabavio fix.
hm, pa zasto ne bismo otisli i dalje, i zamislili da je ok fiksati se, pa da ne moraju da kradu. ako ni tada ne bi imali nikakvih problema, kao sto ti kazes, (a pritom nije tacno), onda definitivno ne bi imalo smisla govoriti o nekakvoj patologiji.
Originally posted by m..
Sasvim mi se moguce cini da ta zavisnost nije iskljucivo psihicka, nego ima i neke fizicke komponente, tipa lucenje odredjenog hormona i sl. Ne bih znala kasti.
ovakve stvari se govore i o gej ljudima, "ne znam, ali sigurno ima tu nesto, neki hormoni!". tu je vrlo problematican sled zakljucivanja (prvo se nesto oznaci kao psihicki bolesno, pa se onda utvrdjuju bioloski uzroci) sa jedne strane, a ne bih se slozio ni da nekakva atipicnost u bioloskom funkcionisanju (pojacano lucenje hormona na primer) opravdava (cini naucnim) oznacavanje nekog ponasanja kao psihicki/socijalno bolesnog.
Korisnikov avatar
By m..
Dobro de, sledeci tvoju logiku zapravo niko nije (psihicki) bolestan. Jer kad bi se svet prilagodjavao svakom odstupanju od neke norme i proseka, mnoge stvari koje smatramo patologijama to prosto ne bi bile, nego bi bile neka vrsta diverziteta.
Medjutim ja ne govorim o nekom idealnom slucaju, nego svakodnevici. I ne donosim nikave vrednosne sudove, nego konstatujem stanje stvari.
Kojekave zavisnosti ti prosto umanjuju produktivnost, jer na njih trosis vreme, odvlace ti paznju od onoga sto bi trebalo da radis i slicno. To ne mora da znaci da te potpuno onesposobljavaju da funkcionises (zapravo znam par ljudi koji su godinama na heroinu, pa su itekako produktivni na raznim planovima i zivoti su im koliko tolik sredjeni), problem je kad se stvari otmu kontroli. Recimo, da, meni predstavlja problem kad mi dodje 'februar' pa ne mogu ni na sta drugo da se sasvim fokusiram.
Korisnikov avatar
By svejedno
Procitati knjigu 'Zagrcnut' by Chak Palahnjuk...

..

Mislim, nista spec sto se tice knjige, nastavlja neki trip kao sa 'Fajt klabom', ali ima zanimljivih stvari vezanih za ovu temu.
Korisnikov avatar
By Val
Bicje da sam i ja psihichki poremecjena. Al´ u kontra pravcu! U zhivotu mi se nije desilo da zhelim sex "iz nevezushe". :neznam:

:beba:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by m..
Medjutim ja ne govorim o nekom idealnom slucaju, nego svakodnevici. I ne donosim nikave vrednosne sudove, nego konstatujem stanje stvari.
ta "svakodnevica" ne predstavlja nekakav prazan, neutralan prostor u kome se slobodno ispoljavaju ljudsko zdravlje i bolest koju pojedinci nose okolo sa sobom. bas zato ni tvoj sud ne moze biti vrednosno neutralan, jer zavisi od toga kako se pozicioniras u odnosu na tu "svakodnevicu". ne tvrdim nuzno da bolest ne postoji, ali je vazno na koji nacin dolazimo do toga da na osnovu nekog ponasanja zakljucimo da nesto fundamentalno nije u redu sa dozivljajima drugog. tvditi neciju bolest na osnovu toga sto zbog odredjenog ponasanja ima problema sa poslodavcem, zakonom i partnerom/-ima ("svakodnevicom") jeste skrivanje udela koji ta "svakodnevica" ima u odnosu sa tom osobom, pripisivanje tog udela osobi (npr. osoba je "kriva" sto je partner osudjuje, sto je poslodavac otpusta, ona to "radi sebi"), i to je ono gde tvoj sud nije vrednosno neutralan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!