Originally posted by Superstar!
Moja poenta je bila da to nije bio govor mrznje koji se svako malo stavlja u usta, vec njegov pokusaj da njemu kao "profesor" pomogne, sad to sto je on uradio kako je uradio samo potvrdjuje dobro poznatu tezu da je on KRETEN.
ah, nije bio najgori govor mrznje, ali kada jedan "profesor" (bajdvej, koji i kakav profesor Skaj Vikler treba kao da bude npr. Pavlovicu?

) moze ono reci i proci nekaznjeno ili josh gore sa aplauzom, kakva li je tek onda to drushtvena poruka za najvulgarnije homomrzitelje i heteroseksiste????
Misli malo, superstar!
"Prolece je a ja zivim u Srbiji"
Chemu taj apsolutistichki defetizam i predanost zloj "sudbini"? Ako tako razmishljash, onda mislim pokopaj se, izvini, ali shta ti drugo reci....
Labrisice bar nastoje da utichu da se neke stvari u Srbiji promene i urede na pravedniji i poshteniji nachin. Chemu onda napadati Labrisice? Zivot je ponekad bitka i ne vidim zashto otezavati napadnutoj gej strani da se brani kako moze i ume.
Samo zato sto je ovaj eventualno gay ti njega branis iz samo tog razloga sto je po meni jako glupo.
Ako je dechko i bio napadnut samo zato shto je gej, onda ga i branim samo zato shto je gej. so?
Ne ulazim u to kakva je on osoba inache niti da bih ga svakako bezuslovno branio da je losha osoba, ali ako neki drugi vide najvishe "loshe u njemu shto je peder", onda se tu radi o homomrznji i heteroseksizmu a protiv toga se borim te zrtve toga branim. dakle, zashto ga ne bih branio?
E sad, ukoliko je NEDAJBOZE on gay, Danijelovo ponasanje ne treba da srozava gay populaciju na nivo na kome je sky wikler.
Nisam ja to rekao!
Ja kazem da se ne treba uzimati to shto je on gej da ga se mrzi i smatra loshim samo zbog toga.
Originally posted by Superstar!ON JE OSOBA KAKVA JESTE i samim svojim ponasanjem DISKVALIFIKUJE SE KAO NEKO KOGA TREBA BRANITI - KO GOD DA JE I STA GOD DA JE PO OPREDELJENJU.
Da, ako je tako losh, onda ga treba posramiti navodeci te njegove neprihvatljive loshe osobine, a NE samo i jedino to shto je gej i izfeminiziran!
Dakle, treba ovako reci npr: "ma, ti si olosh, ovo, ono...", a, NE: "glupi peder, zenskonja..."
Naprotiv, Veran je odreagovao kao svako normalan u tom polozaju.
Ja se s tobom ovde ne slazem i moracemo zavrshiti tako shto se necemo moci sloziti! ok?
Ne, dozvolili su da se dve budale svadjaju.
Tu se slazem. Ali ne valja shto se Veran Matic pravi kao da ono shto je bio rekao Skaj Vikler nije nishta.
Zapravo, samo su uspele da utvrde homofobiju koja i ovako postoji svojom gluposcu.
A, ne! Ne bi trebalo biti tako za jednu zemlju koja hoce u EU!
Jer, ne moze se strahom, defetizmom, ochajem i lizanjem dupeta heteroseksistima i homomrziteljima nishta postici. To Labrisice znaju za razliku od tebe, zato Labrisice i podrzavam!
Uuuu ala si mi odgovorio, ne vidim po cemu si ti bolji od tog istog viklera koga pljujes.
Ako nishta drugo, bolji sam zato shto NITI SAM NITI CU PRVI ikada onako predrasudno, bahato, ignorantno i pogrdno prichati o bilo kojoj ljudskoj populaciji (bilo heterosima, homosima, bisima, crncima, belcima, vernicima, ateistima...bilo kojoj ljudskoj populaciji koja po difoltu ne ugrozava i ne shteti nekim drugim).