- 27 Okt 2008, 01:59
Da li prihvatate ljubavne savete koje vam upucuju prijatelji i u kojoj meri stupate u akciju po istima? Bas me zanima... 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Ivanazivela psihoanaliza!
Prijatelji mi retko daju savete, tu su da me saslusaju, daju svoje misljenje, pa mi cesto na taj nacin pomognu da sama dodjem do zakljucka.
Originally posted by Paranoid AndrogynoidOriginally posted by Ivanazivela psihoanaliza!
Prijatelji mi retko daju savete, tu su da me saslusaju, daju svoje misljenje, pa mi cesto na taj nacin pomognu da sama dodjem do zakljucka.![]()
![]()
![]()
super je to trip btw.. ne padas ni pod ciji uticaj, nema osecaja inferiornosti i nemoci.. cak naprotiv, sledis samo necije smernice pod uslovom da taj neko ume dobro da ih postavi bez nametanja sopstvenog misljenja i trazis sama svoj way out. i onda divan katarzicki osecaj, resenje problema + cinjenica da si sama dosla do istog.. ne moze biti cistije.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!