Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by alexandermagicjoj imas Butt. to je bio divan 'zin . zenska verzija je Cunt .tako alternativan
![]()
Originally posted by starsailorCini mi se da Butt izlazi jos uvek, ali nisam siguran. Ovo sto je postavio alexandermagic je nesto kao "the best of", bas kao knjiga. video sam to izdanje lane u Strand-u, ne u centralnom, vec u onom koji je u blizini prerano preminulih bliznakinja-towers...Originally posted by alexandermagicjoj imas Butt. to je bio divan 'zin . zenska verzija je Cunt .tako alternativan
![]()
steta sto vise ne izlazi. il izlazi??
mada ovo tvoje izgleda kao knjiga
![]()
On: Branka Arsic - Zene, slike, izmisljaji
Originally posted by MachkodlakMozda je njima ljubavno zadovoljstvo pijenje krvi
Jedini ugao koji mi se ne svidja a to je da im otpada polni organ i ti vampiri posle ne mogu da uzivaju u ljubavnim zadovoljstvima![]()
To je jedina stvar koju joj zameram. U knjizi je potresnije opisana Klaudijina smrt. (devojcica vampir)
A i sve u vezi sa njom je mnogo izrazajnije u knjizi![]()
...
Originally posted by DinaAli zamisli pijenje krvi uz seksualno zadovoljstvoOriginally posted by MachkodlakMozda je njima ljubavno zadovoljstvo pijenje krvi
Jedini ugao koji mi se ne svidja a to je da im otpada polni organ i ti vampiri posle ne mogu da uzivaju u ljubavnim zadovoljstvima![]()
To je jedina stvar koju joj zameram. U knjizi je potresnije opisana Klaudijina smrt. (devojcica vampir)
A i sve u vezi sa njom je mnogo izrazajnije u knjizi![]()
...![]()
Najzad citam knjigu, kupila sam samo prvu za sad da vidim kako ce mi se svideti.... Prvo mi je ugrabila majka i nikako da procita, kuka kakva je to knjiga o vampirima a ne vraca je. Tako da sam je uzela natrag, toliko cekam na tu knjigu, neka cita kad ja procitam. Tako sam jednom ubedila rudjaku da idemo u bioskop odusevljeno joj pricajuci u filmu, slucajno se u bioskopu u mom kraju davao bas "Intervju sa vampirom"... ona se sokirala, nije mogla da gledaPosle mi bilo krivo, bolje da sam sama otisla, ali meni se bas dopadao, pa ja mislila tako i drugima
Ne znam da li imam malo cudan ukus
![]()
Jos sam na pocetku ali za sad je knjiga odlicna kao i film.![]()
Dakle, En Rajs "Intervju sa vampirom"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!