- 28 Okt 2008, 12:45
Ja zamalo pre 2 godine na faxu da je kupim za 5000 al mi keva rece tad: naci ces na sajmu jeftinije.... i naravno nisam je nasao... do sad... a sad mi se bas posrecilo jer sam novu novcatu nasao u nekoj antikvarnici na galeriji
pet puta sam je prelistao da vidim jel sve ok sa njom kad je tako jeftina jer su u Mladinskoj knjizi davali popust na Natekove "Drzave sveta " ali je bilo ispecatirano po knjizi da je sa greskom...
A treba mi na srpskom jer cu da je koristim kao strucnu literaturu i lakse mi je da mislim na srpskom u tim trenucima
Inace je odlicna enciklopedija
Ja kao geograf sam prezadovoljan
Originally posted by jukieMa na engleskom je ima i kod izdavaca (Mladinska knjiga) bila je kod njih oko 2-3000 sad na sajmu a na srpskom oko 7500.Originally posted by MomoNa engleskom inače sve tri knjige u Mamutu koštaju po negde 2800-2900 dinara svaka
Ja sam juce sat vremena pre zatvaranja nasao Zemlju za 3500 din![]()
gledam je vec 2 godine
na standu izdavaca je 7000 a ja nasao duplo jeftinije, sreci nikad kraja![]()
Javi mi kakva je ta Earth, ona mi je sledeća na vrhu spiska (tj. druga posle Human)
Ja zamalo pre 2 godine na faxu da je kupim za 5000 al mi keva rece tad: naci ces na sajmu jeftinije.... i naravno nisam je nasao... do sad... a sad mi se bas posrecilo jer sam novu novcatu nasao u nekoj antikvarnici na galeriji

pet puta sam je prelistao da vidim jel sve ok sa njom kad je tako jeftina jer su u Mladinskoj knjizi davali popust na Natekove "Drzave sveta " ali je bilo ispecatirano po knjizi da je sa greskom...
A treba mi na srpskom jer cu da je koristim kao strucnu literaturu i lakse mi je da mislim na srpskom u tim trenucima

Inace je odlicna enciklopedija

Ja kao geograf sam prezadovoljan