Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
L’Oreal Paris Cinemania biće održana od 29. okobra do 5. novembra u Sava centru i od 30. oktobra do 6. novembra u bioskopu “Arena” u Novom Sadu.

Tradicionalna revija filmova održava se po šesnaesti put i svečano će biti otvorena premijerom filma Ridlija Skota – “KRUG LAŽI” sa Leonardom Di Kaprijem i Raselom Krouom u glavnim ulogama. L’Oreal Paris Cinemaniju zatvorice nova avantura Džejmsa Bonda iz najduže filmske franšize – film "ZRNO UTEHE".

L’Oreal Paris Cinemania našoj publici će predstaviti 17 novih ostvarenja a program odlikuje brojno žanrovsko šarenilo. Za večite romantike preporučujemo najnoviji film sa Ričardom Girom i Dajan Lejn u glavnim ulogama – "NOĆI U RODANTEU" kao i komediju neprevaziđenog Vudija Alena, film "LJUBAV U BARSELONI". Sve ljubitelje trilera obradovaće novo ostvarenje sa najvećim majstorima glume – Robertom De Nirom i Al Paćinom, film "PRAVICNO UBISTVO", kao i ostvarenje "SEKS KLUB" sa Hjuom Džekmenom i Janom MekGregorom. Film "ANANAS EKSPRES" još jedno je urnebesno ostvarenje iz pera Seta Rogena, dok će pripadnice lepšeg pola privući film jednostavnog naslova - "ŽENE" sa sjajnom ženskom glumackom ekipom koju cine Meg Rajan, Eva Mendes, Džada Pinket Smit i dr.
Film Oskarom nagrađenog reditelja Martina Skorsezea "THE ROLLINGSTONES: SHINE A LIGHT", prikazaće ovaj čuveni bend u svetlima iza pozornice, a poštovaoci ekranizacija sa dobrim efektima, moći će da se prepuste ostvarenjima - "HELLBOY 2" reditelja Giljerma del Toroa i "GRAD SVETLA" - fantastičnoj avanturi nastaloj prema svetskom bestseleru.

U okviru glavnog programa prvi put će se naći ostvarenja koja su punila bioskopske blagajne ove godine filmovi "MRAČNI VITEZ", "SEKS I GRAD" I "INDIJANA DŽONS 2".

Paralelno će se odvijati i reprizni program u maloj sali Sava centra na kome će se prikazati najveći hitovi koji su se na našim bioskopskim repertoarima prikazivali tokom ove godine.
Detaljne informacije o filmovima možete naći na zvaničnom sajtu L’Oreal Paris Cinemanije www.lorealcinemania.rs

http://www.tuck.rs/cms/view.php?id=4998&start=15

Preporuke?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ih, slabašni su sa SFom i fantasyjem :) Mada, ovo je bila svakako mršava godina što se toga tiče.
Ovaj City of Ember mi deluje intersantno, to bi možda vredelo gledati.
Hellboy-a 2 sam već odgledao i svi oni koji to nisu gledali imaju moju preporuku. Dobar je to film.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nista nisam odgledao, a Vi? Preporuke?
Korisnikov avatar
By DeVision
Vala ni ja.. Nisam ni znala da je bila Cinemania - strasno!!

Mada i nisu bile neke posebne najave, niti reklame :shok: :shok: :shok:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Wall-e - nesto najsladje sto sam skoro gledao :love:
Mamma mia - pustis mozak na ispasu i uzivas. Lako, zabavno, pitko. samo stvarno im nije trebao solo deo koji izvodi Pirs Brosnan. :bljak:
Carlston za Ognjenku - nije mi se skoro svideo domaci film. Kao sto neko rece, konacno seks scena u domacem filmu koja se tako moze nazvati (ako izuzmemo kraj Secerne vodice, ni to nije lose)
27 dresses - Katarina Higl i Dzejms Marsden kombinacija :love: :love: :love: . Necu vise nista da kazem
Svini Tod - mracno, ludo, krvavo i jos pevaju :D .
:sesir:
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!