Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Baš me zanima da li ste našli sve što ste tražili. Ja sam našao i više nego što sam tražio, ali nisam našao baš sve naslove koje sam želeo ...

Evo moje skromne kupovine sa ovog sajma:

Slika

P.S. Bilo bi lepo da upriličite odgovor sa nekom fotkicom sa sajma ali ne mora :)

A evo i slika kako Gorica Nešović kako potpisuje moj primerak knjige. Ovo desno sa crvenom jaknom, to sam ja :)

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi

ma kažem ja žene i fotoaparati retko idu zajedno ... kažem ja slikaj mene i goricu i evo šta je ispalo!
Korisnikov avatar
By Daliborka
No, bar smo videli Goricu.
:)
Nisam ni bila na Sajmu, tako da nisam kupila ni jednu knjigu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ni ja ne znam ko je, ali me je bilo sramota to da napisem. :blush:
Mozda je neka eminentna spisateljica.
Korisnikov avatar
By KiWi

gorica nešović .. ima fun klub ovde ... sram vas bilo!

uostalom, pitajte marsa, on zna :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja bih KiWi rekao da ti je ova tematika malo jednolična :D
Javi ako neka knjiga deluje, da i ja nabavim ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kiborg
Ja bih KiWi rekao da ti je ova tematika malo jednolična :D
Javi ako neka knjiga deluje, da i ja nabavim ;)

ako deluje ja ti kupim, ili bar kopiram moj primerak :)
Korisnikov avatar
By Delete
Juce i ja bejah na sajmu, pa akd se vec tako mnogo pricalo o Gorici i potpisivanju knjige stadoh i ja u red tamo :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KiWi
Baš me zanima da li ste našli sve što ste tražili. Ja sam našao i više nego što sam tražio, ali nisam našao baš sve naslove koje sam želeo ...
Evo moje skromne kupovine sa ovog sajma:
...
P.S. Bilo bi lepo da upriličite odgovor sa nekom fotkicom sa sajma ali ne mora :)
Nisam slikao ništa na sajmu, ali zato postoji internet:

Slika Slika
Slika Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika
Slika

Da napunim malo svoje Prachet baterije

Slika

Za moje romanticne Jane Austin baterije :lol:

Slika

Gorica :love:

Slika

Ovo sam morao da uzmem da procitam...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Superstar!
Slika
Slika

Da napunim malo svoje Prachet baterije

Slika

Za moje romanticne Jane Austin baterije :lol:

Slika

Gorica :love:

Slika

Ovo sam morao da uzmem da procitam...

Ja sam sestri pazario dedaprasa

Slika

ali sestri i odmah ga je uzela, zato nije na fotki ...

'el ti se gorica potpisala? kako ti se sviđa pričica o aljinama?
Korisnikov avatar
By coka
Stariji komplet Mese Selimovica i Price iz kafica... Sve ostalo cu da kupim van sajma jer mi je jeftinije :kiwi:
Korisnikov avatar
By KiWi

Kako bre jeftinije van sajma? A sajamski popust?
Korisnikov avatar
By Mars
A evo i slika kako Gorica Nešović kako potpisuje moj primerak knjige. Ovo desno sa crvenom jaknom, to sam ja :)
Ma kako si mogao onako mirno da sediš!! Ja bih se bacio na nju i gnjavio, gnjavio, dok nas obezbedjenje ne rastavi. Na oboje, u stavri, istovremeno, za slučaj da me trajno udalje pa ne mogu to da ponovim sa Dragančetom.

Idem da vidim gde je fan club...

:bouncy:

Edit: jedva cekam emisiju, garant ce o tome da pricaju.
Korisnikov avatar
By KiWi

još sam ja pitao za ovo cveće što su delili (vidi se malo dole) da li je to Draganče kod kineza pazario ... a Gorica kaže "Nije kod Kineza, ovo je iz Garden Centra, odustalo se od kineza, rekli smo Draganu da je mnogo jadno. Eno uvredio se pa nije došao da prodaje knjige. Eno kući plače."
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

Jao!! Umreću... Dobro, ipak mu nisi rekli da je PREJADNO!

E, a kad je reko: "Idem kod VEDRANA MATOVIĆA da tražim pare, ALI da se isprsi - ja bez DVE ILJADE ne ulazim kod kineza!"

:lol:

E, drugari...čaša meda, čaša žuči, taj rad. Čitam vas ovih dana pa da kažem konačno. Mnogo mi je žao kolike pare dajete za knjige. Za sve, u stvari.

Jedino su CIGARE ubedljivo najjeftinije u okruženju, sve ostalo je isto ili skuplje. Pa onda i knjige koštaju koliko koštaju. Ali nekom očigledno odgovara da ljudi više puše nego što čitaju.

Tako je kako je...nego jel bila i Jelica? Ona mi je izgledala kad sam je video dosta drugačije od onog utiska sa bloga.
Korisnikov avatar
By Paki
Fino se pazarilo ove godine i za relativno male pare :)

Nisam, doduše, naleteo ni na šta od stručne literature, ništa što već nemam, ali sam zadovoljan...

Uzeh gotovo celu ediciju "Deca noći" izdavačke kuće "Ukronija" (LGBT naslovi, do sad uglavnom neprevođeni kod nas):
- Dendizam i dekadencija, Barbea d'Orvijia
- Nasuprot, Žoris-Karla Uismansa
- Đovanijeva soba, Džejmsa Boldvina
- Mišima - život bez kompromisa, Džona Nejtana
- Koža, Kurcia Malapertea
- Dnevnik lopova, Žana Ženea
- Bilitisine pesme, Pjer Luis (ovo dobih gratis :sweet: ).

Ostale knjige:
- Etika i seks, Igora Primorca (Službeni Glasnik)
- The Box, Slavoljuba Stankovića (Rende)
- Išmail, Vladimira Arsenijevića i Aleksandra Zografa (Rende)
- Filozofija straha, Laša Fr. H. Svensena (Geopoetika)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Tot
Pošto sam počeo temu, hajde da je i zaključim obaveštenjem o ponečemu što sam kupio.

Otišao sam sa namerom da kupim Mišimino kapitalno četvorotomno delo "More plodnosti" čija je cena prilično visoka. Ali nisam kupio ne zbog visoke cene nego zato što nije dat nikakav popust, tj. popust je smešno mali. Nisam otišao na sajam da bih davao novac po istoj ili neznatno nižoj ceni nego što mogu nabaviti u knjižari.

Zato sam kupio štošta drugo od čega ću spomenuti samo ono po čemu sam u rubrici "Šta čitate" iritantan. Dakle: "Razgovor u pismima - Tomas Man i Karl Kerenji" ; Tomas Man - "Nemačkim slušaocima" (Deutsche Hörer). Ko ne zna, ovo drugo su antifašistički govori koje je Man držao preko američkog radija tokom rata. Postoje i svi tonski zapisa tih govora; ne treba ni da pominjem da sam ih sve nabavio te da povremeno slušam radi unapređenja svog dobrog raspoloženja :D
Korisnikov avatar
By Momo
Ja sam juce sat vremena pre zatvaranja nasao Zemlju za 3500 din :yay:
gledam je vec 2 godine
na standu izdavaca je 7000 a ja nasao duplo jeftinije, sreci nikad kraja :)

Slika
By Bombina
Originally posted by jukie
Originally posted by Bombina
ej bothways nemoj da vredjas ovu decu neka posecuju i lepo je bude i nema smisla za to...ne vredjaj tako
Pa ima taj neki školski dan, uglavnom četvrtkom, što je valjda code word da oni koji generalno ne mare za decu taj dan ne idu... a sa druge strane mogu da steknu mali uvid kako je nastavnicima SVAKI DAN, CEO DAN... zovem neku koleginicu u četvrtak i ona se ne čuje na mobilnom od galame u pozadini... ispostavilo se da je bila na sajmu na školski dan

mislim da ipak treba da vode samo decu sa sekcije ili dodatne nastave, a ne svakoga ko se slučajno zatekne u školskom dvorištu kada kreću ka sajmu; i ne vidim zašto bi ih samo nastavnici srpskog vodili; ni ja kad idem u knjižaru ne idem zbog fiction-a nego zbog non-fiction-a

a i to je noćna mora zbog logistike... :uplasen:svaki manijak može da omami i odvede neko dete, gde ti znaš da li je svih 28-oro i dalje tu negde na okolnim štandovima ili ih je samo 27 kada okolo trči još pet hiljada druge dece koja sva isto izgledaju
a da ja sam videla jukie i ta deca setaju okolo i sede vani i odmaraju se i guraju da jedu pljesku i guraju da nadju vode i sokovi,guraju na standu u laguni i jer su je kupovali jefnije od 100 do 250 dinara zamislite

Ta deca sjela ceo dan i zbog vrucine unutra i pa su je cekali nekoga da izadju i jer su je kupovali dosta ...

logike bit ce naredne godine dolaze iz eu
By Bombina
bothways -Pa, ne vredjam ih. Samo imam stav da vecinu dece, a pogotovo decu manjih uzrasta, ne zanima sajam knjiga. A subotom, takva deca stvaraju najvecu guzvu. Ali dobro, tu se ne moze mnogo uraditi, pa mogu samo da rant-ujem. :)
[/quote]
dragi bothways -ja to odavno bila prosle godine i sad i dalje ce da bude naredne godine
Okej i gore sam pisala s jukiem,mada je receno ta deca nisu odavde
vec znas-jeste su je naopaki takvo je drustvo i takva deca i nista nemozemo da garantujemo i jer sam ja cula ta deca nisu zadovljna zbog skupe i nasli su je u standu laguni i uzimali su je dzabe

koju si ti kupio knjigu :)
By Bombina
Slika

Slika

i to sam ja dve kupila knjige i mada nisam nasla pshiloski recnik i dalje sam kupila muzicka kesa i to je mala vrecica i mozda znate
ima dugme mogu da se otvara i cuje se svira i kad se zatvori nema svirke :)
Korisnikov avatar
By coka

Kako bre jeftinije van sajma? A sajamski popust?
imam popust van sajma i izadje me jeftinije :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Momo
Ja sam juce sat vremena pre zatvaranja nasao Zemlju za 3500 din :yay:
gledam je vec 2 godine
na standu izdavaca je 7000 a ja nasao duplo jeftinije, sreci nikad kraja :)
Na engleskom inače sve tri knjige u Mamutu koštaju po negde 2800-2900 dinara svaka
Javi mi kakva je ta Earth, ona mi je sledeća na vrhu spiska (tj. druga posle Human)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Bombina
koju si ti kupio knjigu :)
Dragulj Medine.
Da vidim oko cega se toliko digla prasina. :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
@KiWi: nisam stigao da pocitam Goricinu knjigu i nisam bio na potpisivanju. Procitao sam deda prasa i genijalan je!
Korisnikov avatar
By KiWi

Svaka čast na brzini. A da li si čitao Zanimljiva Vremena? Ja sam počeo pre 100 godina i nikako da završim (preotali mi knjigu u pola čitanja) ... Goricu čitam polako da se ne potroši brzo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!