Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DeleteNe mogu da demantuju kada imam poderanu kartu ovde ispred sebe, i to baš sa otvaranja... Nalazili su se iznad stepenica, ispred ulaza u halu. Između mesta za cepanje karata i ulaza u veliku halu ima jedan mali kafić ili tako nešto.
Mislim da je samo na otvaranju besplatan ulaz.
Btw, moze li jos neko da potvrdi/demantuje jukievo iskustvo sa cepanjem karata, da li to rade na samom ulazu, kod stepenica ili kad se prelazi iz jedne u drugu halu?
Originally posted by B.U.Ja sam u suštini još prošle godine bio tvrdoglavo odlučio da ne plaćam regularne pare za jednu od tih knjiga nego kada jednog dana vidim da je na nekom popustu da je onda kupim. A nikada nigde nisu imali popust...
sve jedno..ionako i pre sajma kupio i dobio sve knjige koje hteo
Originally posted by jukieknjige koje ja kupujem nisu na popustu cak ni 10%Originally posted by B.U.Ja sam u suštini još prošle godine bio tvrdoglavo odlučio da ne plaćam regularne pare za jednu od tih knjiga nego kada jednog dana vidim da je na nekom popustu da je onda kupim. A nikada nigde nisu imali popust...
sve jedno..ionako i pre sajma kupio i dobio sve knjige koje hteo
Ovih 50 odsto popusta mi je baš prijalo![]()
Originally posted by B.U.Nije ni ova knjiga nikad nigde bila na popustu ni 1%
knjige koje ja kupujem nisu na popustu cak ni 10%
Originally posted by emo_haos_Iz nekog meni nepoznatog razloga nastavnici-mazohisti umeju da povedu cela odeljenja na razne tipove ekskurzija, što meni nikad nije bilo jasno.
moram na ovoj temi jos da dodam da sam protiv toga da se sva ona decurlija po skolama vodi na ovakve sajmove. samo prave guzvu, vijaju se, skacu, dernjaju... a na sajmu je i onako prevelika guzva.
Originally posted by MarsOriginally posted by ValJedna budala je bila ubedjena da na sajmu NE MOZES da kupis knjige.
Kad spomenuste sajam...Ovde takodje bio. I niko nam na ulazu nije rekao da se izlozhene knjige placjaju! Tek sinocj na vestima saznah...kada rekoshe da je preko 40000 knjiga ukradeno! Gotovo je sad...
Da sajam sluzi da vidis sta od knjiga IMA, PA DA posle kupis u knjizari.
Radi kao novinarka i ubedjena je da sve (o cemu je radila priloge) - zna najbolje.
Originally posted by BombinaPa, ne vredjam ih. Samo imam stav da vecinu dece, a pogotovo decu manjih uzrasta, ne zanima sajam knjiga. A subotom, takva deca stvaraju najvecu guzvu. Ali dobro, tu se ne moze mnogo uraditi, pa mogu samo da rant-ujem.
ej bothways nemoj da vredjas ovu decu neka posecuju i lepo je bude i nema smisla za to...ne vredjaj tako
i ja sam bila na sajmu knjige i bila guzva i obilazila sam standove i kupila sam dve knjige i jednu malu vrecicu glasi se muzicka kesa
Originally posted by BombinaPa ima taj neki školski dan, uglavnom četvrtkom, što je valjda code word da oni koji generalno ne mare za decu taj dan ne idu... a sa druge strane mogu da steknu mali uvid kako je nastavnicima SVAKI DAN, CEO DAN... zovem neku koleginicu u četvrtak i ona se ne čuje na mobilnom od galame u pozadini... ispostavilo se da je bila na sajmu na školski dan
ej bothways nemoj da vredjas ovu decu neka posecuju i lepo je bude i nema smisla za to...ne vredjaj tako
Originally posted by MarsOriginally posted by KiWi"Jao, Gorice - sva si slatka i preslatka!!"
P.S. Imao sam razgovorčić sa Goricom ... imam dokumentovano na videoklipuslađa je nego na TVu
![]()
Originally posted by Mars
Ja naravno nisam protiv ekskurzijskih poseta dece sajmu. Razloga je vise, glupo mi je i da pisem o tome.
Subotom jeste zbog toga tamo kolaps, ALI zato svako ko je u mogucnosti moze da ode neki drugi dan.
Ako je i on takodje iz unutrasnjosti, moze da sačeka popodne, kad deca odu da obiđu druge kulturne znamenitosti Beograda - McDonald's, Merkator...do polaska autobusa nazad.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!