Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
taman da me opusTi, ne mogu da isPratim isTa iole teSko lejtli pa gleDAm tupave romanticne komediJe (pola oskaROvaca osim Juno i Attonement :love: i dalje 'poQsavam odgledati' ) ..
"what happend in veGas"..
niJE tako losh kao sto je delovao na pocetQ. chill

"heartbreak kid": ocekivaLA sam bolje , ali obzirOm da svo vreme gledam isTi zanr... ima par priLicno smesnih momenata doduse.

"made of honor" - beZZe sa 3 smesne scene, potpuno predVidiv. caK ni ona slaTka glumica niJe slatka u njemu, kmeeeeee

"gone baby , gone" - ovo nije romanticna komedija, triler/drama, i bas mi se svideo iako je tematika nelaka, ovo je 4. put da sam ga gledala (i tu glumi ta slatka glumiCa )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Andjelika
Originally posted by Wilhelmina

Odusevljena...

10 :love: /10

Draga, jel to film, ili serija?

Ja sam nasla na netu neku seriju iz 1981...

... ovo verovatno mora da ne jesto svezije?
Film iz 2005

http://www.imdb.com/title/tt0371724/

Ako ne mozes da nadjes da skines, rado cu ti narezati i poslati :kiss:
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by decko

Elephant - jako dobar film, radjen po istinitoj prici o jednom od masakara koji se desio pre nekoliko godina u srednjoj skoli, kada su dva ucenika dosla naoruzana i pobila gomilu dece koja su im se nasla na putu, bez ikakvog razloga. Interesantan je sam pristup film i likovima, iako sam gledao jos par slicnih filmova ali sa drugom temom, ovaj mi se bas svideo.

C`mon, Van Sanrovo najgore smeće! U tom filmu je sve očajno. Zanatski je loše odrađen, gluma i scenario su očajni. Prestereotipan je... Isto kao i ono sranje od "Paranoid parka".
By alexandermagic
Nije da nisi u pravu, ali objašnjavati to osobi koja je film "Lucky Number Slevin" ocijenila sa 10, pretstavlja besmislen utrošak slova... :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Oduševljenje novim Van Santovim filmovima ti je isto kao i oduševljavati se Von Trierom. Buntovnička potreba za isticanjem neke "navodne" autentičnosti, kojoj marginalije odvuku kursor sa glavnog cilja, tj. poente filma.
Korisnikov avatar
By Val
Odgledah "Better Than Chocolate". Sladak filmicj. ´nako...iz zhivota "uzet".
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Beogradjanin18
Originally posted by decko

Elephant - jako dobar film, radjen po istinitoj prici o jednom od masakara koji se desio pre nekoliko godina u srednjoj skoli, kada su dva ucenika dosla naoruzana i pobila gomilu dece koja su im se nasla na putu, bez ikakvog razloga. Interesantan je sam pristup film i likovima, iako sam gledao jos par slicnih filmova ali sa drugom temom, ovaj mi se bas svideo.

C`mon, Van Sanrovo najgore smeće! U tom filmu je sve očajno. Zanatski je loše odrađen, gluma i scenario su očajni. Prestereotipan je... Isto kao i ono sranje od "Paranoid parka".
Ih, pretera ga. Paranoid Park jeste smece, ali ruku srce ima on i mnooogo losijih od "Elephanta". Ne znam zasto, meni se film svideo. Gluma jeste drugorazredna ali to je valjda bila poenta posto svi ti glumci su obicni klinci koji ranije nisu ni igrali u nekom filmu i sigurno zato svako od njih u filmu igra lika pod svojim pravim imenom :)

Ne znam, meni se svideo :D Valjda volim filmove koji su na tu temu, nekako su mi tragicni sami po sebi i moze film biti opasno glup, zbog cinjenice da se takve stvari desavaju mi je dobar...dunno.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by alexandermagic
Nije da nisi u pravu, ali objašnjavati to osobi koja je film "Lucky Number Slevin" ocijenila sa 10, pretstavlja besmislen utrošak slova... :lol:
A ovim kao treba da se uvredim? :roll:

:giggle:

Ukusi se razlikuju, kao sto rekoh, i o njima ne treba raspravljati. Tebi je film smece, meni je super. Svako ima pravo na svoje misljenje, ne?
Korisnikov avatar
By Val
Slika

Loving Annabelle :(

Dobar!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Boy A"

Po malo tezak, realan i uzasno dobar film.

Andrew Garfield je savrseno odigrao svoju ulogu!

10/10

Evo i trejlera...

''
By polarlicht4.1
My Winnipeg (Guy Maddin, 2007) - od prvog do poslednjeg kadra film me je ostavio bez reči. Polu-fikcija, polu-dokumentarac (ionako je poptuno nebitno šta je od ta dva) o rodnom gradu, porodici, svemu onom što ga veže za Vinipeg, što ga tera od njega...

Laughing With Hitler (Rudolph Herzog, 2007) - vrlo zanimljiv dokumentarc o šalama na račun nacista među samim Nemcima tokom WWII. Sviđaju mi se ovakve studije popularne kulture samo što ih je teško dobre naći u moru nedotupavnih.

My Body (Margreth Olin, 2002) - nešto između dokumentarca i video-art rada o odnosu autorke prema sopstvenom telu kao i o odnosu drugih prema njenom telu.
By Paranoid Androgynoid
Slika

http://www.imdb.com/title/tt0212712/

Director: Kar Wai Wong
Writer: Kar Wai Wong (screenplay)
Release Date: 29 September 2004 (Hong Kong) more
Genre: Drama | Fantasy | Romance | Sci-Fi more

:love:
ja ne verujem, bez teksta potpuno.

film: 9/10
muzika: 20/10!!! :love:

necu gledati nijedan film narednih nedelju dana, sigurno!
Korisnikov avatar
By starky
jesi li gledala njegov IN THE MOOD FOR LOVE?

ja obozavam taj film...i tu je muzika savrsena...

:leviathan:
By polarlicht4.1
Paranoidna honey, jesam li ti prosledio link sa kompletnom filmografijom Kar Wai Wonga? Ono tamo gde sam moderator...hm? :maca:
By Paranoid Androgynoid
yes :love:
nekako sam ih povezala.. tj nadovezala 2046 na taj..
..da li zato sto se imena ponavljaju ili je to samo moja nesvesna zelja, nemam pojma..
ali me tako pomerilo da ne mogu vec 3h da se povratim. :leviathan:

Adagio iz filma.. uh :drama: :love: nezdravo potpuno zlo zlo zlo :bale: :lol:

ima ost za ITMFL?!

edit:
polar honey, nisi! ..toliko me bar poznajes da bi trebalo da ti klikne da ce me ovakve stvari chvrknuti po glavi nepovratno :gotika:
:smeh:
By polarlicht4.1
Originally posted by Paranoid Androgynoid
polar honey, nisi! ..toliko me bar poznajes da bi trebalo da ti klikne da ce me ovakve stvari chvrknuti po glavi nepovratno :gotika:
Nisam?! Šaljem link iz ovijeh stopa a samokazniću se malo kasnije. :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
All the boys love Mandy Lane-smece:down:
Slika
Slika
By жњ
Dokumentarac "Zen Mind", o zen verziji budizma... lepo snimljeno i lagano objasnjeno :astral2:
By Shoplifter
the ice storm - ang lee.

ponovo gledao. meni omiljen film iz njegovog opusa.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Gledala ovih dana:

Slika

Klasik, mada pomalo zastareo... Interesantna pojava vrlo mladog Deppa, jos interesantniji nacin masakriranja lika... sve u svemu, odlican pocetak horor serijala koji i dalje traje... 7/10

Slika

Ponovo. Lose kao i pri prvom gledanju. Nisam fan pojasnjavanja stvari, 'kako je sve pocelo' i niko nije zao zato sto je zao nego zbog toga sto ga je nesto ucinilo zlim. Blah... ipak, Jigsaw i dalje roka, pa makar i kao lik iz prica drugih likova 7/10

Slika

Jos jedan klasik. Klaustrofobican sf-horor, po meni najbolji od tri. 9/10
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!