Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Kao i prosle noci
Tama, vino I ja,
Tako cu I sjutra
Jer opet necu moci

Poglede tudje na sebi da nosim
Neki drugi ljudi da mi pruze ruku
Bojim se na licu da ce svi da vide
Da me dani mrze, da me noci tuku.

Dodiri su tvoji jos u mome stanu
I ne dam ih nikom, samo njih jos imam
Ti i ja smo prosli, a da nismo bili
Nikad necu moci ja na tvoju stranu

Obale smo dvije mi iste rijeke
Ja sam vatra tamo gdje vise ne goris
Molim te da ides tamo gdje me nema
Gdje te necu sresti tamne noci neke.

Neke kao ova sto me lazno tjesi
I tjera da tebe opet ovdje primim
Sklupcanog u cosku varajuci sebe
Da ce sve od sebe samo da se rijesi.

by Bananica.

Grozno je kad se boris sa osjecanjima na jednoj strani, i moralnim principima na drugoj. I uzasno je kad sjedis u stanu i pitas da li si pogrijesio. On ima decka. Ja imam curu.
Ali jedan poljubac koji se desio u momentu kad su nase kocnice popustile, i dalje gori na mojim usnama....

:sigh:
By жњ
Sve sto valja na ovom svetu, ili je nemoralno, ili je nelegalno, ili goji... :sigh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by жњ
Sve sto valja na ovom svetu, ili je nemoralno, ili je nelegalno, ili goji... :sigh:
ha. ovo je dobro.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Zibro
ti imas curu ? :zev:
da. Uskoro ce biti 3 mjeseca kako smo zajedno.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
A ona ne zna da si bi?
Ili njegov decko ne da`e da se decko ljubi s drugim deckima?
Ili on nece sa biskvitima?

Ili je ovo samo da bi procitali pesmu by :bananica:

Ko sta kome tu brani Jopste?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
huh - ovako...
ona zna da sam bi - ali ja nikad ne mogu biti sa dvije osobe odjednom. Dilema u kojoj se nalazim je da li je ovo sa njim samo trenutna privlacnost, ili bi moglo biti zaista nesto vise. Figurativno receno.
Sa druge strane, cura mi mnogo znaci.

Ne, njegov decko to ne zna. Upoznao sam ih obojicu iste veceri na jednoj koktel zurci koju sam pravio u stanu - doveo ih zajednicki poznanik.

Pjesma je nastala dok sam blejao u mraku, palio cigaretu za cigaretom, i pitao se zasto sam dozvolio da se desi i taj poljubac.

eto.
By Paranoid Androgynoid
:hug:
gledaj na to kao na pozitivno iskustvo jednostavno.
proradio ti je emocionalni adrenalin i to je lepo, uzeto tako samo za sebe.. bez suvisnih informacija i detalja, pokusaj da izolujes nekako tih par sekundi poljupca i stavi ih pod stakleno zvono gde ih mozes gledati i diviti im se i uzivati ponekada u njima a odakle se ne mogu siriti, bar ne do trenutka kada bi eventualno ti to dozvolio u potpunosti, bez rusenja sopstvenih moralnih principa, kako kapiram, po eventualnom zavrsetku te veze koju sada imas jer ne zelis da je rusis necim sa strane.
desava se, valjda svima nama. ne daju mira takvi momenti a onda, ako pozelis da racionalizujes, pomislis da sreca i idealni trenuci traju jako kratko i da svaki produzetak vodi u neko razvodnjavanje sto niko od nas ne zeli. :)

i lepo je sto pises u takvim trenucima, najbolje moguce utrosena energija osecanja. :hug:
drzi se! :mazi:

edit: --> dodala jos jednu recenicu :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
PA - hvala na sjajnom odgovoru...

najgore od svega je to sto ja znam njegovog decka - on je sjajan, i znam da je lud za svojim dragim. Nikada ne bih mogao svjesno da budem razlog njegove patnje.
Vec se uzasno osjecam i zbog tog poljupca.. Osjecam se kao losa osoba - mozda zvuci pateticno - ali prvi put u zivotu nisam u stanju da se pogledam u ogledalo koliko me izjeda osjecaj krivice. Tim poljupcem nisam samo sebi pomutio pamet, vec i njemu - i sad osjecam da ne bih mogao biti sa njim cak i kad bi obojica sjutra raskinuli svoje veze. Uvijek bih znao da sam na neki nacin kriv za to.
Zvuzi kao spanska serija, vidim...

kakav uzas od mene u 4 ujutro:doh:
By Paranoid Androgynoid
ne zvuci kao spanska serija, zvuci kao da si divna osoba :) bar meni..

razumem taj osecaj krivice u potpunosti, ali to sto ja razumem i sto bih se isto tako osecala da sam na tvom mestu veceras ne cini boljeg coveka ni od mene ni od tebe. ali to sto si uradio tj. dozvolio sebi taj trenutak poljupca i da te ovoliko ponese takodje te ne cini ni losom osobom! ..jer si na jedan predivan nacin, tako retko medju ljudima prisutan u poslednje vreme, svestan u potpunosti situacije i eventualnih posledica. sumnjam da bi te ista vise sto bi se hipoteticki u buducnosti moglo desavati pomutilo, samo treba da odlezis taj adrenalinski sok sadasnjosti i doci ce sve na svoje mesto. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
njegov decko me zvrcka svako malo - pita kad cu da dodjem na veceru kod njih, ili da napravim nesto kod sebe:doh:
on me prosto obozava - u totalno prijateljskom smislu - jer sam im vec posle prvog susreta uletio sa nekim poslovima da im pomognem da uhodaju tek zapoceti biznis, ne trazeci im nista za uzvrat. Posto su stranci, otkad su tu bas i nisu imali nekih pozitivnih iskustava, uglavnom su ljudi pokusavali da im izmuzu pare "na mufte". Sto nas dovodi do jos jednog problema - nas odnos u neku ruku ima i poslovnu dimenziju, te se MORAMO sresti jos puta.

Mislim, mogu ja da iskuliram svoje simpatije (da ih ne nazivam osjecanjima) prema P. Ali nisam siguran da mogu da iskuliram S. i njegovu dobrodusnu facu. On je toliko dobar (ono pravo = dobar, dobrica, dobricina) da ne mogu da se ne osjecam losim (ono pravo = kreten, lopov, intruder...)

oh.. kakav mess..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by bananica

Ja sam vatra tamo gdje vise ne goris
Molim te da ides tamo gdje me nema

:wow:

sto se same situacije tice, ne znam sta da ti kazem...

sa jedne strane bih ti rekla - ma, to je samo poljubac, kakve veze ima,
a sa druge strane - ako je poljubac znacajna stvar, onda jeste big deal...
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Veceras mi dolaze na veceru. Tresem se kao prut, i ne znam sta da radim od sebe... Prsao sam skroz..
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bananica
... On ima decka. Ja imam curu.
Ali jedan poljubac koji se desio u momentu kad su nase kocnice popustile, i dalje gori na mojim usnama....
Situacija je takva kakva je i mora se prihvatiti. Zabranjeno voce je najsladje i tesko mu je odoleti. :mljac:
Dakle, predlazem da se upustite u odnos u narodu poznat i rasprostranjen pod imenom - shvaleracija.
Ne biste bili ni prvi, ni poslednji koji to rade.
Samo pazite da budete diskretni i da vasi partneri za to ne doznaju. ( A ako posumnjaju, kategoricno negirajte i kunite se u sve svoje da to nije istina. )
I resen problem.
Sve najbolje.
:deni:
Korisnikov avatar
By spliff
u ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!