Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Danas mi se desilo nesto potpuno cudno, a u isto vreme i jako zanimljivo, dok sam vezhbao u teretani.

Naime, radio sam donje trbusnjake, dižući noge dok sam bio okachen o shipku za zgibove ( :lol: )... ne znam kako se ta vezba tacno naziva...

Poenta price jeste u tome da, dok sam to radio, imao sam osecaj kao da sam na vrhuncu i da cu sa svakim narednim dizanjem svrshiti!

Ne kapiram, mozda je bio malo veci pritisak na prostatu ili shta god... mada mi se nije to desavalo prethodnih par puta, posto tek od nedavno radim takve vezbe za trbusnjake.

Slican iskustva? :trep:
Korisnikov avatar
By Val
Vezhbash sa Statusom?
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Ja kad postavljam, ja postavljam ozbiljne teme, molim vas!

Ali najozbiljnije sam postavio pitanje, i najozbiljnije mi se to desilo... i najozbiljnije mi je to prvi i za sada jedini put... i stvarno sam u shoku!

P.S. Nije mi se pishkilo u datom trenutku, tako da ta opcija otpada.
A i nisam video nijednog dobrog frajera tamo, pa da se iznenada uzbudim.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
trebao si odmah da nadjes instruktora, ili bar nekog iskusnijeg "teretanasa" i da pitas za neki konstruktivni savjet!
:smug:
:lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Dirrty
A i nisam video nijednog dobrog frajera tamo, pa da se iznenada uzbudim.
Нешто ми је сумњиво овде... :misli:
Korisnikov avatar
By Val
U koju li teretanu idu Status i on... :nerd: Ima li tu i cica? :pas:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije mi se digao, niti bilo sta... zato mi je skroz chudno i iznenada.

Nista, javljam danas da li mi se nesto slicno desilo...
By alexandermagic
Želim takve senzacije dok radim trbušnjake. :hypno:

Šalim se, nije mi se desilo ništa slično.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
I meni se to desilo dok sam radio istu vezbu. :D Kapiram da je to zbog naglog pumpanja krvi. Ali ja nisam osetio nadrazaj u prostati vec ispod stomaka, naravno nije bilo erekcije. Radi sporije, kontrolisane pokrete, i zadrzi noge par trenutaka u gornjoj poziciji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da da, tako sam danas radio i nikakav osecaj...

Ne znam da li da budem srecan ili tuzan zbog toga! :lol:
By XanaX
nisam skužio o kojoj je točno vježbi / položaju riječ - no mogu samo reći da su donji abdominales ili onaj trokutić trbušnjaka sasvim dolje - neotkriveno carstvo....
npr. svršiti dok ih netko istovremeno stišće ili u autofellaciju /kad su stisnuti) je ultimativ!
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ova vezba je u pitanju:

Slika Slika

Tips: Hang from a bar with your legs straight down. Raise your legs by flexing your hips while flexing your knees until your hips are fully flexed. Continue to raise knees toward shoulders by flexing your waist. Do NOT swing and use momentum. Go slow and concentrate on using your abs to pull your legs up. Return to the starting position. Repeat. You can place weight between your ankles for added resistance. You can also raise your knees to one side of your body to work the obliques.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Interesantno....obavezno cu probati tu vezbu a posto ja jos uvek svako jutro imam jake jutarnje erekcije kao da sam jos uvek tinejdzer kontam da cu uz ovu vezbu verovatno i svrsiti :lol:
Hvala na savetima Dirrty :marinac:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Lakiboy_ns
Interesantno....obavezno cu probati tu vezbu a posto ja jos uvek svako jutro imam jake jutarnje erekcije...

To onda samo treba dobro istrljati, ljubi te Daca, i resen problem.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by biotherm
cime istrljati? svinjskom mascu? :D
Moze svinjska mast umesto lubrikanta, kako da ne. Pa to su nashi stari ranije praktikovali za rukoblud i analni seks, dok josh nije bilo ovih modernih maziva. A i danas se na selu i dalje koristi taj prirodan lubrikant za seksualne radnje. Dobra je svinjska, ali je bolja gushchija mast. :yes: Bolje klizi.
A mozesh i samo sapunom navoshtiti shaku, pa napred.
:drkanje:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mora da ti ustvari nisi ni primijetio da te neko guzi otpozadi. Desava se, kazu.:neznam:
Korisnikov avatar
By Mortis
vezba se zove frog kick.
ali koliko vidim opstu notu , ovo je malo off
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja dok radim leg press moram da zmurim, jer ako mi u kadar upadne neki macan, gotovo je :drkanje: :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by MagnetniFlux
ja dok radim leg press moram da zmurim, jer ako mi u kadar upadne neki macan, gotovo je :drkanje: :D
A dok radish ostale vezbe
nema sanse da ti neko upadne u kadar

:maska:
Korisnikov avatar
By blabla54380
da se pri svakoj vezbi nalozim toliko, prestao bi da idem u teretanu :D
Korisnikov avatar
By colorado
Desavao se meni taj osecaj u tvojim godinama... Sada mozda samo ako radim vezbe naduvan.
Korisnikov avatar
By KiWi

ne ... ali mi se desila suprotna stvar ... da posle seksa imam primetno zategnute trbušnjake ...

što se tiče tvog "problema" ko zna zbog čega se to desilo ...
By ~ Le Saint X ~
kiwice draga...
posle seksa je sve zategnutije

osim jedne stvari...
:giggle:
bar kod decaka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!