Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Sta biste mu rekli u tih minut vremena.....

evo sta bih mu rekao ja....

"Boze, hvala ti za sve...
sto mi je data mogucnost da zivim...
sto sam zdrav...
sto su ljudi koje volim zivi i zdravi...
sto si mi podario moc da upravljam svojim delima
da odlazim gde hocu, radim sta hocu....

i za kraj jos jednom ....

hvala ti sto sam zdrav, sto mogu da hodam... vidim, da uzivam u zivotu... razumem muku onih koji to ne mogu....

hvala ti sto mogu da volim i bude voljen...
jer to je donekle i smisao zivota...
da nam u njemu bude lepo.... "

:andjelak:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja bih ga samo upitao sa kojom svrhom je stvorio Jelenu Tinsku, Ivanu Zigon i Lidiju Vukicevic...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Belly, ovo nije tema u Trac Areni, pa te molim da editujes svoj post....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
a jel se secate kad je status pokrenuo temu o filozofiji? e to je bilo urnebesno :smeh:

pa ne bih imao nista da mu kazem sto vec ne zna

ali bih ga zamolio da 1) smanji ljudsku patnju, globalno zagrevanje, glad, kitsch, urban decay, da iskoreni belopere ajkule; 2) da izvrsi preraspodelu bogatstva izmedju bogatih i siromasnih zemalja; 3) da cim pre uprilici drugi dolazak, kako bi se resilo i ostalo
Korisnikov avatar
By Hton
Pa ako verujem u Boga, onda nemam potrebe za tim min. Mogu svakog casa da mu kazem ono sto zelim da mu kazem i to i radim...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Hton
Pa ako verujem u Boga, onda nemam potrebe za tim min. Mogu svakog casa da mu kazem ono sto zelim da mu kazem i to i radim...
Istina dragi da možeš ali tema je jasno postavljena:DA IMAMO MINUT SA BOGOM...ne mora se baš svaka tema sjebat.

Zahvalila bih mu se na daru života,svog,svojeg djetate i svih ljudi dobre volje.
Zamolila bih ga da mi da snagu i mudrost da realizujem ono što želim,kao i za snagu da prihvatim ono što ne mogu promjenit.
Korisnikov avatar
By bakalar
hm...

ovaj topic je tako fuj :(
kao neka jeftina umetnost :lol:
(zbog tog jednog minuta)

sta bi mu rekao ?
nista, cutao bi jer za 1min ne mozes nista reci, makar ne tako "uzvisenoj osobi" kakvom ga dozivljavamo ...
By жњ
"...daj mi lavlje srce!"

:sweet:
Korisnikov avatar
By neny
pitao bi ga:ko li te izmisli jebem mu mater!
mada znam i ko jeste!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pitao bih ga u cemu je poenta Crkve i zasto sire mrznju i razdor medju ljudima.

Ah da i zamolio bih ga da napravi od mene i zvanicno :angel:
Korisnikov avatar
By neny
sinoc zarko rece da nece ici na sud ,nego ce cekati boga!
posto vidite da ga on jos uvek ceka ,i zivi ko bubreg u loju,jebajuci mater svim ostalima,VI sad vidite kolko on postoji!
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by neny
sinoc zarko rece da nece ici na sud ,nego ce cekati boga!
posto vidite da ga on jos uvek ceka ,i zivi ko bubreg u loju,jebajuci mater svim ostalima,VI sad vidite kolko on postoji!

tebe nko ne ubjeđuje da Bog postoji i budi toliko pristojna i ostavi na miru da ljudi odgovaraju na temu...čini mi se da si već odgovorila i neznam uopće šta jednog ateistu kao što si ti ovoliko privlače teme o Bogu????
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by neny
pitao bi ga:ko li te izmisli jebem mu mater!
mada znam i ko jeste!
:giggle:
By mikka
Ako bi postojao u tom obliku da mogu razgovarati sa njim
i ako on predstavlja ideal dobrote
pitao bih ga zasto je dozvolio da toliko nevinih strada svakodnevno.
By alexandermagic
Originally posted by *STATUS*
Sta biste mu rekli u tih minut vremena...
Da ne bih imao ništa protiv da se na jednom od mojih računa, uz njegovu pomoć, materijalizuje 1 000 000 $. :sweet:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by mikka
mikka,ako je to jedino što bi pitao Boga,odgovor možeš dobiti od bilo koga ko se iole razumije u te stvari.
Bog nas je po svojoj velikodušnosti stvorio kao SLOBODNE ličnosti,uputio nas je u to šta je dobro a šta loše,pokazao svojim primjerom....dobro je sve što dolazi iz čista srca i bez zle namjere(tako nekako po mom to izgleda9 shodno tome....dao nam je izbor,nije li to velikodušno a to što se ljudi opredjeljuju za zlo je nešto što njega užasno žalosti ali "ne može2 ništa,jer mi nismo Njegove marionete nego slobodna bića.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Opet ste poceli da mi pravite offtopic od teme...
daj budite ozbiljni.....

lepo am vreme ogranicio na minut jer je poenta obratiti mu se sa par recenica i reci sustinu....

neki bi da se zahvale, neki da pitaju....

locigno je da postoje ruzne stvari u zivotu.... kao sto su bol, patnja, smrt, smrt dragih ljudi i bol sa kojim se tada suocavamo, ubistva, kradje, nestanci ljudi, kataklizme, tragedije....

ali postoje i lepe stvari poput zdravlja, srece, bogatstva, ljubavi, rodjenja deteta, i mnoge druge sitnice koje spojene u jedno cine lepe stvari....

ali vratimo se temi.... stojite pred Bogom... sat otucava 60 sekundi....
pricajte sa njim.... tj obratite mu se .... posto je on tu da saslusa....a ne da odgovara... ovo je jednosmerno obracanje...
Korisnikov avatar
By Val
Jedina rechenica koju bih bila u stanju slozhit´ u taj minut:"Bozhe, spasi me budala!". :hail2:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by BellyButton
Ja bih ga samo upitao sa kojom svrhom je stvorio Jelenu Tinsku, Ivanu Zigon i Lidiju Vukicevic...
:lol: Ja bih dodao jos jednu osobu na spisak.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Val
Jedina rechenica koju bih bila u stanju slozhit´ u taj minut:"Bozhe, spasi me budala!". :hail2:

O svasta... pa to ti je makar najlakse....
ne ispucavaj se sa zeljama za nesto sto mozes i sama...

tvrdim i iza toga stojim da je u zivotu najlakse otarasiti se budala....

jednostavno, kada pravilno prepakujes stvari u svojoj glavi i sve stavis na svoje mesto... shvatis da je kolicina budala koje poznajes upola smanjena.... onda se potrudis da preostali broj drskim ponasanjem ili kuliranjem prepolovis na pola... i ostane ti cetvrtina svih budala koje poznajes...a sa tim ipako moze i mora da se zivi....

:carica:
By mikka
Originally posted by Modesty
Originally posted by mikka
mikka,ako je to jedino što bi pitao Boga,odgovor možeš dobiti od bilo koga ko se iole razumije u te stvari.
Bog nas je po svojoj velikodušnosti stvorio kao SLOBODNE ličnosti,uputio nas je u to šta je dobro a šta loše,pokazao svojim primjerom....dobro je sve što dolazi iz čista srca i bez zle namjere(tako nekako po mom to izgleda9 shodno tome....dao nam je izbor,nije li to velikodušno a to što se ljudi opredjeljuju za zlo je nešto što njega užasno žalosti ali "ne može2 ništa,jer mi nismo Njegove marionete nego slobodna bića.
modesty, pretpostavljam da govoris iz hriscanske perspektive, i to postujem
razumem da postoji sloboda da se izabere izmedju dobra i zla kakvi su okarakterisani u hriscanskom primeru; nije mi jasno zasto je onda dozvolio da masa nevinih ljudi, koji se i pridrzavaju njegovih pravila, stradaju
ne samo od ljudske ruke, pogledajumo i uzasne bolesti, uragane, prirodne katastrofe itd.
i ako smo svi njegova deca, i voli nas na takav nacin, da li ja svom detetu uskracujem slobodu ako mu ne dozvolim da se igra sa nuklearnom bombom? iz njegove odluke da ne ucestvuje u tom neprestanom preplitanju dobra i zla, na koji je nacin on upro prstom u to da je on na strani- dobra
ali ja nisam vernik (u klasicnom smislu), i kao i mnogi, silno bih voleo da Bog postoji i da je dobar...
ali verujem, i zapravo znam da Dobro postoji, i to je divna uteha
eto, nekad o tome razmisljam pomalo...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Rekla bih mu za 2sekunde sta imam: "Boze, daj mi neku trebu"
Korisnikov avatar
By EYA
hvala ti sto me vodis kuda treba da prodjem :surfer:
By J...
Zanima me zasto si stvorio sve sto si stvorio i da li si ti uopste sve to stvorio? I koji je cilj svega toga i postoji li slobodna volja ili nam je sudbina unapred odredjena? I jel mogu malo ja da upravljam svetom odnosno da kuckam na tvom kompjuteru?

I koji je cilj homoseksualnosti medju ljudima? Da li da zbunjujes i iskusavas "vernike" ili da svet bude zanimljiviji? I zasto toliku frku pravis oko svega toga?

Jel prosao minut?

:D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Minut sa Bogom, noc sa Marijom Serifovic... Vikend sa Sadamom?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by A.F.K.A.OB
Minut sa Bogom, noc sa Marijom Serifovic... Vikend sa Sadamom?
:smeh:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Do we reaaallyyyy have only 4 minutes to save the world?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!