Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Modesty
Smatrate li da je ok pored stalnog partnera(ako ste u vezi) možete sebi dopustiti da švrljate...da vam se zalomi i smatrate li da je to ok.
Sinić ste ljubili neku-nekog i sutra svom partneru-partnerki pričate kako je jedina-ni i da je-ga volite.

1.Kod sam u vezi,to znači da volim i ne trebam nikog sa strane
2.kad sam u vezi,sasvim je ok da nakad prošvrljam,jer ću se svakako vratiti.
3.kad sam u vezi,to ne znači da sam kastriran-ne.
4.menjanje partnera je sasvim cool.
Korisnikov avatar
By olgic
Zavisi od osobe sa kojom sam, ali ako pozelim nekog drugog cemu ostajenje u vezi onda.. znaci pod 1:)
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by olgic
Zavisi od osobe sa kojom sam, ali ako pozelim nekog drugog cemu ostajenje u vezi onda.. znaci pod 1 :)
brava
Korisnikov avatar
By Mars
U "Prijateljima" su roditelji od NEKOG tamo (oca glumio Elit Gould...), dakle imali su SPISAK osoba sa kojima mogu da prevare jedno drugo.

Zanimljiv koncept.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Mars
U "Prijateljima" su roditelji od NEKOG tamo (oca glumio Elit Gould...), dakle imali su SPISAK osoba sa kojima mogu da prevare jedno drugo.

Zanimljiv koncept.
Mislim da nije sad stvar koliko nam partner daje slobode da ga "prevarimo" nego što je to što nam nije dovoljno sa osobom sa kojim smo u vezi i ako nešto fali,zašto smo uopće u vezi sa tom osobom?
Korisnikov avatar
By Mars
Zato što ne možeš sve da imaš u jednoj osobi.

Sa nekima mogu da spavam, sa nekima da jedem, sa nekim trećim da pričam o nekim stvarima.

U najboljem slučaju, jedna osoba ima najviše dve (eventualno tri) osobine koje mi od ljudi trebaju.
Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam voljela 2 puta u životu ali baš,baš..i te osobe su me toliko ispunjavale da sam jedva zrak udisala a kamo li da mi je trebao netko sa strane......ko je osjetio pravu ljubav a nije sklon promiskuitetu,vjerujem da misli kako i ja.
Voljela bih čuti iskustva da ne kažem argumente onih koji drugačije misle.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Modesty

Mislim da nije sad stvar koliko nam partner daje slobode da ga "prevarimo" nego što je to što nam nije dovoljno sa osobom sa kojim smo u vezi i ako nešto fali,zašto smo uopće u vezi sa tom osobom?

Kol´ko je tebi godina? :misli:

Kakve veze ima partnerstvo sa shvrljanjem? Ili obrnuto...zashto da nemam jebache i pored partnera? Ma shta pored bre?! Sa partnerom!

Dogovor kucju gradi! :alexis:
Korisnikov avatar
By Modesty
Nismo svi isti...zato je i otvorena tema da bi se pričalo o našim različitostima i mojih godina se slobodno možeš manit jel one nemaju nikakve veze sa tom...velika većina paraova bi povratila na ideju da se zajedno seksaju sa nekim...ipak su u većini,što meni i dalje ne znači da je neko bolji ili gori.
By mikka
1. zacementirano :smug:
nikad nisam prevario, niti bio prevaren (koliko znam)
ako osetim potrebu za nekim drugim, znaci da u vezi nesto skripi, i nikada je ne artikulisem dok se veza ne zavrsi :)
to je, za mene, najpre stvar postovanja :sesir:
Korisnikov avatar
By Modesty
Mikka,srećo,to se traži ;)
mada nemožemo ignorirati i parove,takozvane swingere ali to je njihov izbor i stvarno neznam šta je tu privlačno osim potrebe za bludom.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kljucna rec u uvodnom postu je "STALNA VEZA".....naravno da necu svraljti okolo....ccc...ja sam :opatica:
By alexandermagic
Ne varam. U mom slučaju, uz emocije, to je i pitanje principa a i respekta prema suprotnoj strani. I prethodne partnere sam kao i sadašnjeg mogao prevariti x- puta , a da to nikad ne saznaju, no ne vidim čemu to. :nesiguran:

Dok sam sa jednim muškarcem, samo sam s njim.
Ako nešto ne štima/ne ispunjava me/whatever, prekinem vezu. Tek nakon toga u obzir dolazi mogućnost da budem s nekim drugim. :cowboy:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
5. kad sam u vezi, postujem dogovor kakav god on bio...ako to znaci, monogamiju u svakom smislu, onda tako...ukoliko ne, onda tako....kad shvatam da ne mogu vise da odrzim svoj deo dogovora, prekidam vezu...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pod 1. Ako sam u vezi sa nekim znaci da taj neko vredi moju paznju i necu je varati sa nekim polu ljudima...

I kada volim i kada samo osecam zaljubljenost ne varam.. TO je ponizenje i nepostovanje onoga sa kime sam. Ako imam zelju za nekim drugim, prekinem to i nastavim dalje sama.

Btw, ja sam ili u vezi ili nas nema. Kombinacije jednostavno nisu moj fah i nisam ja za to. :saint:
By Swanheart

Sa nekima mogu da spavam, sa nekima da jedem, sa nekim trećim da pričam o nekim stvarima.

U najboljem slučaju, jedna osoba ima najviše dve (eventualno tri) osobine koje mi od ljudi trebaju.

sa ovim postom se slazem od reci do reci.
Korisnikov avatar
By ::fy::
1. Kod sam u vezi ,to ISKLJUČIVO I JEDINO znači da volim i ne trebam nikog sa strane
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Swanheart

sa ovim postom se slazem od reci do reci.
Očito niste naišli na srodne duše,tj. ONO PRAVO.
Zamislite kad bi svijet živio po principu,ne može nam jedna osoba(ljubav) biti za sve,pa i nemože,npr,ne mora biti za posao..ali reći da ne uživaš u razgovoru,jelu i seksu sa voljenom osoboj je krajnje nelogično i besmisleno...voljela bih čuti argument o ovome.
Korisnikov avatar
By ns.happy
nemam nista protiv svrljanja, samo dok se ne sazna. da ne detaljisem sta mislim o tim ''fantasticnim'' ljubavima koje se dogode jednom u zivotu... :drama:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by ForeverYoung
1. Kod sam u vezi ,to ISKLJUČIVO I JEDINO znači da volim i ne trebam nikog sa strane
Uvek sam tvrdio da su pristalice LDP nosioci konzervativne ideologije...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by ns.happy
nemam nista protiv svrljanja, samo dok se ne sazna. da ne detaljisem sta mislim o tim ''fantasticnim'' ljubavima koje se dogode jednom u zivotu... :drama:
Nije tačno da se dešavaju samo jednom u životu,prvi primjer za to sam ja a to može potvrditi puno "starijih" osoba koje su stigle to "postići"
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by ForeverYoung
Uvek sam tvrdio da su pristalice LDP nosioci konzervativne ideologije...
nema to nikakve veze( u mom slučaju) sa nekim moralon,nego se jednostavno radi o tome da kada volim,ispunjena sam od glave do pete i NEMAM POTREBU za nekim drugim.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Pa ako je biti veran i nelagati sebe i druge konzervativno, onda sam ponosan što sam konzervativan...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Zamislite kad bi svijet živio po principu,ne može nam jedna osoba(ljubav) biti za sve,pa i nemože,npr,ne mora biti za posao..ali reći da ne uživaš u razgovoru,jelu i seksu sa voljenom osoboj je krajnje nelogično i besmisleno...voljela bih čuti argument o ovome.
evo ja da ti odgovorim.
prvo, jako mi bode oci taj ekskluzivitet ljudi koji su upoznali ''srodnu dusu'' i taj elitizam monogamnih zajednica. upoznao sam nekoliko takvih parova. sa svakim parom, tj jednom polovinom sam imao svalersku kombinaciju. oni su i dalje zivi i srecni zajedno, ali rusi tezu o monogamnosti.
i uvek cu najvise voleti sebe (ok, ako budem imao dete, verovatno cu to dete voleti vise ili jednako jer je deo mene) ali nikad necu nekog moci voleti vise od sebe samog, jer bih onda mogao komotno kao ana karenjina da skocim pod brzi voz.
By Swanheart
hmm, jel poenta teme da ti stavis svima do znanja da kada si u vezi volis samo jednu osobu i mozes da budes samo sa jednom osobom ili da dopustis drugima da daju i svoje misljenje koje se evidentno razlikuje od tvog?
By Swanheart
Originally posted by ns.happy
evo ja da ti odgovorim.
prvo, jako mi bode oci taj ekskluzivitet ljudi koji su upoznali ''srodnu dusu'' i taj elitizam monogamnih zajednica. upoznao sam nekoliko takvih parova. sa svakim parom, tj jednom polovinom sam imao svalersku kombinaciju. oni su i dalje zivi i srecni zajedno, ali rusi tezu o monogamnosti.

i ovo sto je rekao srecko

poznajem gomilu parova koji su zajedno vishe godina i koji govore o monogamiji i vernosti i kako vole samo svog partnera i kako ga nikad en bi prevarili, a onda se nadju sami bez partnera na zurci-sedeljci-koncertu-nije ni bitno gde i startuju me...
i kao sto rece srecko:"sa svakim parom, tj jednom polovinom sam imao svalersku kombinaciju. oni su i dalje zivi i srecni zajedno, ali rusi tezu o monogamnosti. "
Korisnikov avatar
By ns.happy
Nije tačno da se dešavaju samo jednom u životu,prvi primjer za to sam ja a to može potvrditi puno "starijih" osoba koje su stigle to "postići"
pa koja je onda poenta monogamije? sta bi bilo da si ti sve svoje ljubavi srela u isto vreme?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!