Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By malecka
trudim se da pamtim sve sto mi se desilo - bilo da su to lepe ili lose stvari. i cuvam sve zivo sto je povezano sa nekim, sa odredjenim mestom, odredjenim dogadjajem... samo sto to stoji dugo zatvoreno da se ne bi vratile bolne uspomene. tek kad prodje odredjen vremenski period mozda cu to i otvoriti...
a inace, muzika i miris najvise podsecaju na nekog. cak i kad to ne zelim... ali mi je onda lepo kad me podsete....
Korisnikov avatar
By Deksi
gitara me podsea na dosta toga....zato izmedju ostalog i ne sviram vise...
By mikka
muzika, mirisi, mesta...
secanja su mislim presudna
a kad videh naslov teme
odmah sam pomislio na brokeback mountain
zar nije vanvremenska simbolika :trep:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Joj stalno nalazim nesto od ex cice..

Bas sam skoro nasla labelu sa sljokicama koju mi je poklonila, a ja mislila da sam je izgubila i sada je koristim...
Eto, vidis da je nisam izgubila, hehehe.. :yay:

Ali, to mi bude bas sweet, podsetim se proslog vremena.. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *deni*
Miris srbijanskog kajmaka, pecene paprike, ajvara i ostalih srbijanskih djakonija me podseca na 2004. i na vezu sa deckom rodom iz Velike Plane, posle koje sam ostao slomljenog srca ( koje se u medjuvremeno zalecilo i postalo opet celo ).
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By leobg
Mene podsecaju zajednicke stvari, nesto sto smo zajedno stvarali, npr cempresi koje smo sadili, a koji rastu, trava koju smo sejali, a koja se oformila i sada je predivna, police koje smo zajedno pravili, tepihe koje smo zajedno birali, slike koje smo uramljivali, kuhinja koju smo zajedno crtali a posle majstori napravili, police u podrumu koje smo sklapali, lavic kojeg mi je poklonio, lusteri koje smo zajedno kacili, tus kabina koju smo zajedno montirali, ormarici u kupatilu koje smo zajedno nakacili, stakleni stocic kojim sam ga iznenadio, case koje mi je kupio za useljenje, diskovi na kojima je njegov rukopis, tegle na kojima je pisao sta je u teglama, zaba sa cigaretom koju mi je kupio na moru, ...... toliko toga
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm,mnogo toga....mislim da na sebi upravo imam carape od moje ex-mi smo sve delile heheh... a i stvari su nam izmesane totalka i sada smo u dobrom PRIJATELJSKOM SEX odnosu,tako da-izmesane su nam stvari...:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By olgic
Dosta stvari me podseca na nju a i jos po neke osobe... Na neke samo pesme na nekog i poneka stvarcica... i bas ume da me vrati u to doba
By ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica

Bas sam skoro nasla labelu sa sljokicama koju mi je poklonila, a ja mislila da sam je izgubila i sada je koristim...

Ih, pored svih ostalih vrednijih poklona tu spominjes neko labelo... Ispascu stekara, a cilj je lagati na pocetku... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Cudno, ali me u najvecoj meri na to podsecaju osecaji... ili kratki flesevi- odbljesci atmosfere.

(za kic verziju mog odgovora poslusati Sarah Brightman&Tom Jones- "Something in the air" :) )
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica

Ih, pored svih ostalih vrednijih poklona tu spominjes neko labelo... Ispascu stekara, a cilj je lagati na pocetku... :pucaodsmeha:
Dobro, de. Bilo je i vrednijih poklona. Ipak, trebala si mi odrzavati paznu 1god. i 7mes. :evilgiggle: :bisou: :bisou: :bisou:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!