Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by Garbo
Ja ih obe volim! Ali na razliciti nacin. Sebe vise volim da dovlacim u neku paralelu sa Ditrihovom koju idoliziram i koja mi vise odgovara po temperamentu i ulogama... Dok Gretu vise dozivljavam kao objekat pozude - kod nje mi je jednostavno sve idealno, od izgleda... do te stidljivosti, povucenosti i misterioznosti... Po meni - savrsena zena!! :sigh: :drama
:love: :love: :love:
E vidish...kod mene je stvar obrnuta.
Garbova mi vishe odgovara po temperamentu...dok Dietrichovu dozivljavam kao objekat pozude.

da kleknem da te prosim ili sta? mislim, sta cekamo? :lol:
By Garbo
Originally posted by жњ
da kleknem da te prosim ili sta? mislim, sta cekamo? :lol:
Pa sta chekash onda?! Kako da ti jednostavnije kazem?!

I...pozuri dok se Mercedes nije pojavila!
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Garbo
Originally posted by Kittrie
ondaK promeniti naZIv teme u "glamour L... of OLD Hollywood"

..jer lindasY jeste iz holivuda, leZbejka je i GLamurozna- hence she in The discussion.
:volinevoli:
Mislim da josh iz prvih postova bilo je vishe nego jasno da je rech o Hollywood-u iz vremena Garbove i Dietrichove. Zlatnog doba Hollywood-a ili sa ove vremenske distance i pravog Hollywood-a, sa kojim Lohanova i likove slichne njoj nazalost nemaju nishta zajednickog.
Glamur najmanje. A o lepoti i glumi ni govora.
stoji vecina, no lindsaY se ipak nasla na temi zar ne??

predlog (moj) je bio ciSto for kleriti i filtriranJA (doSTa ljudi ne cita cele teme, neGo samo po naSLovu ubaci ono sto miSLi da pripada tu).
By Garbo
Originally posted by жњ
Slika

Greta je imala hiljadu lica. Bila je neverovatna!! Iz svakog ugla je izgledala totalno drugacije, gotovo kao druga osoba. A kada bi se nasmesila, zaplesalo bi joj celo lice. :love: :love: :love:

Tema je pukla. Nazalost.

Greta Garbo - Originalna...Misteriozna...Sarmantna...Kontradiktorna...Nedodirljiva...Neverojatna...Uvek svoja.

Najprivlacnija i najharizmaticnija zena svih vremena.

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hej a moze li jeko da nadje ta pisma o Greti i toj Mimi Polak i da prevede..ili da objavi neku pricu o njima dvema??:eevil:
By жњ
Originally posted by sleepingsun
hej a moze li jeko da nadje ta pisma o Greti i toj Mimi Polak i da prevede..ili da objavi neku pricu o njima dvema?? :eevil:

pisma su vec objavljena, ali u svedskom izdanju. ceka se prevod na engleski ;)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
aaaaaaa
pa jd nadji nesto bona
verujem da si ti domisljata!!!:volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!