Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Tresh-grl
Eee da li vam se desava da ponekad krenete nesto da radite i potpuno se zbunite i shvatite da ne znate sta ste krenuli da uradite?
Ili recimo krenete da radite nesto i znate sta hocete ali zaboravite kako?
Ili naprimer nesto neko krene da vam prica a vi razumete potpuno drugo od onoga sto vam pricaju.

Skoro sam bas tako zatrokirala,blejala sam kuci,probudila se i razgovarala s drugaricom preko telefona i nesto mi je izdiktirala da zapisem i u trenutku nisam znala kako se pise bilo sta.
Skroz sam se zbunila.

Isto tako skoro u jednom kaficu blejala s drugaricom koja je inace odavde i dolazi neka njena drugarica posle i ona krene da mi prica nesto na engleskom a ja se istripovala nesto i zagrlim je tu i kazem "E cao pa sta mi radis" i skontam kako sam se ispalila.

Cesto mi se desava isto da kad dolazim kuci odnekud kad izvadim kljuc treba da se zagledam u njega 10ak sekundi dok shvatim sta treba da se radi s njim. :misli:

Onda skoro isto kod kuce sam primetila da sam 10min tresla pepeo pored piksle a ne u nju,iako sam je videla gde je.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Bas se pitam sto. :nokti:

Nego...sta sam ono hteo da kazem?
By J...
Meni to lici na demenciju. :deda:
Korisnikov avatar
By Khons
da, desava mi se. ne cesto, ali ume. pocev od toga da ukoliko istovremeno pricam s nekim i podjem da uzmem nesto, ili ne znam po sta sam krenula, ili prestanem da slusam sta mi neko prica pa do momenta da se trgnem kad shvatim da moj sagovornik vec par minuta melje o necemu a ja pojma nemam o cemu (iako u medjuvremenu nisam mislila na neke druge stvari). ume da bude jako opterecujuce.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam to imao na fakultetu...
posle sam čitao o tome u nekoj enciklopediji u Američkom kulturnom centru (tada je još postojao :deda: :wow: ) i postoji dijagnoza za to... ime tog poremećaja... ne sećam se sada koja... nešto komplikovano, ime naučnika koji su je otkrili...
javlja se kod ljudi koji su dugo bili u samici ili nekom strogom režimu u zatvoru...
Jedan od simptoma je da ne možeš da se setiš imena predmeta koje vidiš, ili da znaš da ti treba neki predmet i izgovaraš njegovo ime ali ga ne povezuješ sa slikom tog predmeta (npr. ja u kuhinji: "kašika... kašika... treba mi kašika... šta je to kašika?" )
Kasnije je prošlo sa promenom sredine (ali dosta govori o uslovima na našem fakultetu)
By Ulix
To mi se obicno desava kada sam hronicno iscrpljen (citaj: skoro stalno u poslednje cetiri godine).
Cim se odmorim - prodje.
By J...
Originally posted by Tresh-grl

Cesto mi se desava isto da kad dolazim kuci odnekud kad izvadim kljuc treba da se zagledam u njega 10ak sekundi dok shvatim sta treba da se radi s njim.
Ovo ako je istina onda je ozbiljan simptom. Negde sam citala da ne treba da se brinemo ako recimo zaboravimo kljuceve ali ako zaboravimo sta se radi sa kljucevima onda je to znak ozbiljnijeg poremecaja.
By fazza
Sad ce Draco da ti kazhe zashto ti se to deshava. :roflmao:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne znam kako se to strucno zove, ali ovako po narodski - ti si, sestro moja, izgorela. Isprzila. Izlapila. Prsla.
kako god.

Ne zbog toga sto navodno ne znas cemu sluze kljucevi, vec zbog toga sto mislis da je drogiranje toliko kul da izmisljas ovakve gluposti. Budi bre kucka, svadjaj se sa forumasima, popij koju opomenu i ban - NOW THAT'S FUN!

Citajuci tvoje postove, nekako mi zanedostaje Stefan, i njegove teme zazvuce tako smisleno i uvjerljivo.

gospodjo boze, cime se ja bavim u 2 ujutro...
Laku noc
By Çâðê_DUP
:hail2:banance
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
Kasnije je prošlo sa promenom sredine (ali dosta govori o uslovima na našem fakultetu)
:shok:

Ne da sada necu dolaziti kod vas na master ili doktrske, nego ni u ludilu....
Korisnikov avatar
By m..
Desava mi se svakodnevno, iskljucivo ujutro, dok ne popijem kafu. Tako metnem kafu u frizider, ili uzmem mleko i ne znam sta bih s njim, ili hodam okolo sa cetkicom za zube, trazim okolo cigarete koje drzim u ruci. Jbg, ja se ne usudjujem ujutro da izadjem na uliocu dok se ne razbudim, da me ne udari auto ili nesto slicno, jer mi je jutarnji iq negde oko 70.
I slicno tome mi se desava kad sam bas bas preumorna.
Propratni efekat je taj da shufflujem slogove dok pricam ili masim slova, tipican primer toga je "shish cevav".
By жњ
o da, desava mi se. i to u stanjima ili apsolutnog stresa ili apsolutne srece (tipa kad se zaljubim).

bem ga, ne valja ni kad valja, ni kad ne valja.

najgore je kad se zablentavim i udjem u pogresan bus - po navici, ne razmisljajuci gde sam posla i zavrsim tamo gde ne treba :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
da, obicno kad sam u euforiji, pozitivnoj ili negativnoj...
oduzmem se :) )
Korisnikov avatar
By Schveca
sad mi se desilo....

ne znam shta sam htela da napishem :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tresh-grl
Eee da li vam se desava da ponekad krenete nesto da radite i potpuno se zbunite i shvatite da ne znate sta ste krenuli da uradite?
Meni se prosle godine desila jedna neverovatna stvar.

Sedim na poslu i slusam koleginucu kako mi prica neku totalnu nezanimljivu pricu, privatnog tipa. Ja je gledm, ne slusam, klimam glavom, nasmejem na jednu boju i jainu glasa, dignem obrve na drugu ... kako to vec ide kad ne slusam nekog, a za to vreme idu neke druge misli u glavi. Odjednom, shvatam da TOG TRENUTKA ja uopste ne bih umeo da kazem KAKO SE DEVOJKA ZOVE!!! Prve sekunde me na neki nacin ODUSEVILO TO, kao fenomen, i hteo sam sto duze da traje, kao deja vu, jer sam bio SIGURAN da ce istog trenutka da nestane, da ga nema...MEDJUTIM, prodje jos jedna sekunda, prodje DRUGA (kao vecnost!) a ja nikako da se setim imena!!!

Poslo mi za rukom tek kad je zavrsila sa pricom i otisla.
Mislim da se to organizam pobunio, da jednostavno ni iz pristojnosti nije zdravo sedeti tako i slusati nesto sto vas ne zanima...
By Tresh-grl
Jao ja sam se na jednoj zurci tako istripovala,raspricala se sa nekim likom iz crne gore koji radi kao obezbedjenje i kao da nas ne pretresa posto nas zgotivio pita mene i moje ortakinje "Jel imate neki suzavac?"
A ja reko "Gudru!?Ne,ne,nemam nikakvu gudru"

Posle me lik gledao ko kretena :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Mars
O tome da pogresno cujem, proticam...ne zna mu se broj. A sve slicno i ne znas koje gore od goreg.
Korisnikov avatar
By Dzi
uhh, pogreshi chovek? :puzzle: :zacepi:
desava se ali ono retko kad mi se deshava , ionako sam ja najveci triper od bilo koga oko sebe...:krava:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by unic0rn
da, obicno kad sam u euforiji, pozitivnoj ili negativnoj...
oduzmem se :) )
Kakva je to negativna euforija :puzzle:

Dešava se kad krenem,na primer,u kuhinju po nešto,a zaboravim po šta...ništa strašno,oće s godinama :deda:
Korisnikov avatar
By Deksi
Moc percepcije i kognitivne sposobnosti mi potpuno opadnu kad sam umoran,rekao bih da je i kod tebe to slucaj.
A to sto u nekim "stanjima svesti" ne mozes nista da povezes ili bagujesh ne bi trebalo da te chudi.
By Speculum Columbae
Meni se to često događa. Jednostavno, imam prekide, posebno u toku govora, kao da sam pijanica.
Skoro mi je to baš bilo izraženo u govoru i prijateljica me je pitala...evo sad mi se to događa, zaboravio sam šta me je pitala.
Korisnikov avatar
By Delerium
kada me neko probudi i razgovara sa mnom potpuno sam konfuzna i treba mi vremena da dodjem k sebi :astral2: , ali ako posle toga opet zaspim, razgovora se secam maglovito ili ga se nikako ne secam :neznam:
Korisnikov avatar
By HARP
Samo kada sam pijan...
Korisnikov avatar
By Tungi
Redovno.Isto sto se tice kljuceva i otkljucavanja,ne znam sta treba da radim sa njim.Krenem po nesto,a ne znam po sta sam posao.Vrlo cesto mi se desi i da slusam nekog(a ne slusam),vec gledam kroz njega i mislim o necem desetom.
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao boze... kako mi nedostaje ova nasa prinjcezica... :kralj:
Korisnikov avatar
By James.
Zaboravljam u sekundi...
I to redovno.
Likovi iz drustva su u pocetku mislili da se salim, dok se nisu uverili da je istina.

Nekada zaboravim ono sto sam hteo da kazem, ne mogu da se setim reci koju zelim da upotrebim (najvise me nervira kada radim neki prevod, znam rec ali ne mogu da se setim).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!